Şimdi Ara

HTC ONE M9 Güncelleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefona güncelleme geldi. Güncellemeyi yükle dediğimde telefon kendini yeniden başlatıp recorvery moduna alıyor güncelleme orda kalıyor yapmam gereken bir şey mi var o bölümde video çektim yardımcı olabilirseniz sevinirim.

https://youtu.be/rb0urbPmOgE

Video

• Ilginç. Bende böyle bir şey olmadı. Ben indirdiğim gibi kurdum Son güncellemeyi. HTC yazısından sonra sanki hızlı hızlı resetleyen gibi ekran gidip geldi. Işlem barı doldu filan. Yeniden başlattı bir veya 2 kez. En son uygulama optimizasyonu ile bitirdi. Hepsi 15-20 dk'yı bulmuştur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Ilginç. Bende böyle bir şey olmadı. Ben indirdiğim gibi kurdum Son güncellemeyi. HTC yazısından sonra sanki hızlı hızlı resetleyen gibi ekran gidip geldi. Işlem barı doldu filan. Yeniden başlattı bir veya 2 kez. En son uygulama optimizasyonu ile bitirdi. Hepsi 15-20 dk'yı bulmuştur.

Bende videoda görüldüğü gibi oluyor bende anlam veremedim ilk defa başıma böyle bir şey geliyor

• Cunku senin yazilimin stock degil oynanmis. Root lu muydu telefon? Twrp var normal recovery olmasi gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: degerli43

Cunku senin yazilimin stock degil oynanmis. Root lu muydu telefon? Twrp var normal recovery olmasi gerek

Telefonu ikinciel almıştım dedıgın gıbıymıs bıraz arastırdım stock yukledım hata duzeldı teskkur ederım.
  • Stock recorveryde de aynı sorun oldu

• http://www.htc.com/us/support/htc-one-m9-sprint/news/

Burdan en altta download de. Indir sonra kur. Duzelmesi lazim. Yalniz herseyi yedekle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    htc one m9
    9 yıl önce açıldı
    Htc m7 şebeke sorunu!!
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HOCAM BENİM M9 DADA AYNI SORUN VAR KLİKSADAN ALDIM DAHA BİR YIL GARANTİSİ VAR SIFIR İLK SAHİBİYİM %25 TAKILIP KALIYOR RESET FALAN ATTIM OLMADI BU NEDİR ÇÖZÜMÜ YOK MU
  • degerli43 D kullanıcısına yanıt
    selam arkadasım . benımde aynı sorunum var . stock nerden bulabılırım . acıl yardım . lutfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.