Şimdi Ara

HTC One M9 için 128 GB Micro SD tavsiyesi lazım. (Ürünü Aldım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakın bir zamanda telefonla 128 GB'lık bir hafıza kartı almayı düşünüyorum. Olabildiğince iyi bir kart almak istiyorum ancak fiyatı uçuk bir şey de istemiyorum. Fiyat/performans ürünü tavsiye verecek olan var mı? Bir de telefon için alacağım hafıza kartında dikkat etmem gereken bir şey var mı? Sonra parayı çöpe atmış olmayalım.

Edit: Sandisk Ultra 128 GB class 10 aldım. Konuyla ilgilenmiş olanlara teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 12 Aralık 2016; 5:59:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: They Call Me Alpha

Bu olabilir

http://www.hepsiburada.com/sandisk-ultra-android-microsdxc-128gb-sd-adapter-80mb-s-class-10-hafiza-karti-sdsqunc-128g-gn6ma-p-FTHFZSAN128GMCAN80?magaza=Hepsiburada

Veya bu da olabilir

http://www.hepsiburada.com/samsung-128gb-microsd-evo-plus-class10-80mb-sn-hafiza-karti-sd-adaptor-mb-mc128da-tr-p-FTHFZMC128DATR?magaza=Vipfiyat

Daha iyileri var fakat f/p acisindan bunlar guzel

Konuya ilgin için teşekkürler. Telefonunda hangi hafıza kartını kullanıyorsun? Ne zamandır ve ne kadar süredir kullanıyorsun?

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Sandisk'in 64 gb olanini 6 aydir kullaniyorum.

• Yaklaşık 2 yıldır 64 GB Toshiba UHS1 standartı Micro SD kullanıyorum. Yakın gelecekte 128gb kart siparişi verdim. Aslında Amazon üzerinden 128GB PNY Elite alınabilir, 40 dolar civarına geliyor. Ancak ben niyeti bozup 36 dolara Aliexpress üzerinden Netac marka 128GB UHS3 standartı kart aldım indirimde görünce

Kartlara 4K video çektiğim ve müzik arşivi sakladığım için güvenilir ve yüksek hızlı olması şart. Netac UHS3 standardını kenardan köşeden yakalıyor, hatta bazen 25 mb/s hızlarında kalabiliyor uzun süreli yazmalarda ancak hız olarak yeterli gelmesi lazım zira S7 edge ele alırsak 4K videoları 48mbps yani 6mb/s bitrate ile çekiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.