Şimdi Ara

HTC One M9 ile ilgili detaylar belirginleşiyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
3
Favori
1.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Windows Phone versiyonu gelcek mi M9 un

• quote:

Orijinalden alıntı: TimeBoy

quote:

Orijinalden alıntı: hunt_etehen

sanal tuş neden bu kadar batıyor anlamış değilim ?
    arkadaş bu zıkkım video yada resimlerde yada oyunlarda ekrandan kaybolmuyormu ???
    yok çok şükür ios cuyuzda hiç dert sıkıntı problem değer kaybı imaj zedelenmesi güncelleme derdi kitlenme şişme durma kalkma vs vs vs vs vs gibi dertlerimiz yok :D

Telefon ile imajmı oluyor.Cebinde 2-3bin tl lik telefon koyup çağrı atacak kontörü olmayanlar da gördük.İşim gereği çok gördüm kredi çekip son model telefon alıp telefon daha eskimeden takibe düşenleri sonrada telefonları yok pahasına satıp borçlarını kapatmaya çalışanları.Telefon ile imaj olmaz.Ailene bakabiliyorsan kimseye muhtaç değilsen en büyük imaj budur.

Yazdigim 15sey arasindan sadece onu cimbizla aldiysan tek sey dusunurum...
    dar kafalilik...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu an beni en çok heyecanlandıran cihaz bu,hayırlısı

• htc one m9 dolby 5.1 ses sistemiyle gelecekmiş tecradar mı nedir öyle bir yerden haber aldım

• Ozellile Sol taraftaki cihaz daha guzel gorundu yine dokturmus htc o ekrana o islemci cok hizli olacak bir lg kullanicisi olarak kiskanmadim degil:)

• M7 kullanıcısıyım tek sorunum pil performansı ve telefonlar şu 1-2 yıllık geçiş dönemini atlatana 2500 verip yeni telefon almam şuan m7 tüm ihtiyacımı fazlasıyla karşılaşıyor

• 13 MP ön kamera ve 20 MP arka kamera..
    5.1 dolby digital..
    Ulan htc şu sanal tuşu kaldır o ekrandan çerçevede koy sağlam m8i satıp alayım seni hadi..

• Htc m9'un arka ve ön kamerasıda 4k video çekimi yapacak! Htc m9da 13 MP ön kamera 20mp arka kamera olacak!

Ultrapixelden bu kadar kolay vazgeçmesi üzdü açıkcası üstüne üstlük üstüne basa basa 2 sene arka arkaya amiral gemisinde kullanmışken..

• TariKB24 T kullanıcısına yanıt
    benim canımı tek sıkan duo kamera olmaması oldu. derinlik algılayıcı çok iyi çalışıyordu ve çok farklılık katıyordu.
  • Heydudee H kullanıcısına yanıt
    Yok beee :) korkma

• quote:

Orijinalden alıntı: Tirion Fordring

benim canımı tek sıkan duo kamera olmaması oldu. derinlik algılayıcı çok iyi çalışıyordu ve çok farklılık katıyordu.

Abim htc bunu hep yapıyo ki alıştık artık bir şeyi koysa diğer şeyden mahrum bırakıyo ben muhtemelen m8i bırakıp geçemeyeceğim 10 desibel fazla ses için yine başıma borç açmaya gerek yok derinlik algılayıcı gerçekten profesyonel fotoğraf çekiyo gibi efekt katabiliyorduk bide bu tasarım gerçekten m7 de arkasında bırakır fakat sanal tuşları kaldırıp htc yazısının sağına ve soluna kapasitif tuş olarak koyup bize ekranı böyle sunsaydı o zaman düşünebilirdim googlenin bize attığı en büyük kazık oldu şu sanal tuşlar ekranı mahf ediyor bu telefonuda mahf edecek.

Birde SD810 ısınma sorununa karşılık LG de Flex 2 ve G4 cihazıda muhtemelen sd810 ile gelecek telefonlar Snapdragonu bırakabilirmiş LG kendi 64 bitlik işlemcisini üretmeye başlamış eğer M9 böyle ısınma sorunları vb sorunlarla karşılaşırsa yazık olur o yüzden hemen almayıp biraz alan arkadaşları takip etmeyi düşünüyorum nasipse bu yılın sonbaharında SnapDragon 1000 cıkacak ve vurgunu yapacak o işlemci ile Tegra zaten bu işlemci boyu ile telefonlara konamaz eğer Snapdragon 1000 sorunsuz ısınmasız çalışır ise M10 düşünebilirim. :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.