Şimdi Ara

HTC One M9+ inceleme videosu 'M9'un ağabeyi test masasında' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslinda siyah barin goze batmasinin 2 sebebi var birisi sanal tuslar oldugu icin bar sadece logo icin killaniliyo ikincisi boomsound icin alta koyulan 2. hoparlörün kasayi asagiya dogru uzatmasi.Boomsounddan vazgecmesi cok zor ama sanal tus veya o gereksiz bardan kurtulmasi cok kolay(mediatek htc ye yakışmamış)

• Kısa ve net Çok gereksiz bi model..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pesimist94 kullanıcısına yanıt
    tabi ki zor bak sen bile yapamamışsın
  • 3000 lira bu telefona vermem ha hiçbir telefona o parayı vermem orası ayrı ama diyelimki verdim o kadar para yine bunu almam gider s6 edge alarım bunun yerine....

• Pahalı kelimesinin sözlükte ki karşılığı: HTC.
  • O şekilde parmak okuyucusu yapıp onu home tuşu yapmamak, o kadar alan varken yineden sanal tuşlar koyup ekranı küçültmek, net bir şekilde aptallık!

• bu cihazdan isteyen olursa bana ulasabilir amerikadan gelirken getirebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: borukuzen

Olmuş ile Olmamış:

●Home butonunu ve parmak okuyucu sensörü dahil etmeleri iyi olmuş. Fakat sanal tuşlar ve hala daralmamış çerçeve boşlukları olmamış.

●Malzeme kalitesi, kasa arka tasarımı,ele oturuşu ve hissiyatı yine olmuş. Fakat ekran boyutuna göre kasa büyüklüğü ve önden bakılınca estetik görüntü yine olmamış.

●Mediatek işlemci performans açısından diğerinin yerini doldurmuş,olmuş. Fakat 2 K ekrana göre PowerVR G6200 oyunlarda biraz zayıf kalmış.Ekran 1080p' de kalmış olsaydı yeterli olurdu.Bu yüzden olmamış.

●Video 30 kare /sn 4K video kaydı yapması büyük dosya boyutlarına ulaşacağından çok fazla tercih edilmeyeceği için olmamış.Fakat 120 kare/sn'de 720P ya da 1080P varsa ve optik görüntü sabitleyici de kullanıldı ise,derim ki bu kesinlikle olmuş.

●Tüm bu pakete göre fiyatı M9 gibi yine pahalı ise rekabette yine geri kalır hiç olmamış.

Note 4 kullanıcısıyım ama hem samsung, hem Lg, hem Sony, hem de Htc gibi Global anlamda iyi ürünler çıkarmaya çalışan firmaların,bir gün kendilerine ait işletim sistemi geliştirirlerse,"olmamış" dediğim herşey birgün olabilir diye ümit ediyorum. Saygılı bir şekilde marka fanatiği olmayan bir bakış açısıyla eleştirmeyi unutmamayı diliyorum.

Çok tatlı ve şahane bir yorum. Münhasıran üslubunuza bayıldım. 🙏🏻😊 tebrikler😊

• Ya bi batta bizde kurtulalım artık sende.
    Sony ve Htc: birleşin dijital fotoğraf çerçevesi işine girin bu kadar iyi tecrübeyle.

• yine traş makinesi olmuş..

• şimdi bu telefon zenfone 2'den daha mı iyi? zenfone 2'ye denk performans sunan, zenfone'nun 2 katı fiyatı olan bu telefonu yere göğe sığdıramamışsınız, zenfone'u da yerden yere vurmuştunuz, donanım haber editörlerinin satılık olduğunu düşünüyorum.

• s6 edge varken buna 3000 tl verilmez.Şu sanal butonlar bir telefonda bukadar mı iğrenç durur
  • Mtk6795 480 FPS çekim özelliği 120 Hz ekran tazeleme hızı gibi özellikleri destekliyor sanıyordum m9+ da bu özellikler yok mu da hiç bahsetmediniz

• M10'da aynı inadını sürdürür ve fiyat politikasındada bi düzeltmeye gitmezse hiçde güzel günler beklemez htc'yi..
  • Meizu MX5 ne zaman inceleyeceksiniz acaba

• HTC EYE daha estetik bence... 1500 lira seviyesinde en az 1000 liranız cebinizde kalabilir...

2-3 fark dışında bi fark yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: silver0021

Samsungla lg bu yıl piyasaya gerçekten üzerinde uğraşılmis urunler koydular. Ha kimi begenir kimi begenmez androidi herkes kullanamaz. Stabiliteyi ben kendim koyarim bir cihaza. Vede suanda s6 lg g4 kamerada performansta ürün kalitesinde cok öne geçtiler. Değişimi yıllardır bekliyordukki bence tamda zamaninda yaptılar. Samsungla lg iyi markalar değildi piyasada kötü bir algı olusturdular ama kendilerini temize cekmeyi basaricaklar ben inanıyorum. Htc desiredan ve m7ye kadar güzel idare etti sonrası hep vasat. Androide en büyük katkilari sense oldu onuda s.cti batırdılar

Evet bu yıl Samsung ve LG gerçekten başarılı ürünler ortaya koydular.Ama birçok kişi HTC firmasını ve ürünlerini kötülemeye çalışmakta.Bi cihazın artıları ve eksileri vardır, hiçbir cihaz mükemmel değildir iPhone da dahil buna.One M9'da eksi olarak arka kamera ve ısınma sorunu var.Bu sorunlar olmasa piyasanın en iyi cihazı olabilirdi, M9+'ın da arka kamera sorunu var ayrıca işlemci performansı düşük.HTC bu sorunları çözerse tekrardan en üst sıraya yerleşecektir.

Edit: Sense arayüzünün kötü bir hal aldığını yazmışsınız.Sense arayüzü çok sade hiçbir özelliği yok dediler, birçok özellik geldi.Ve hala androidin en hızlı, en stabil ve en akıcı arayüzü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulpi -- 25 Temmuz 2015; 23:15:37 >

• Home tuşu iğrenç gözüküyor orada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerim5100

quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

İphone harici hikaye.Real racing 3 te kasan telefon yapmışlar hemde 3 bin TL.

O da bişey mi, kamerası çalışmayan telefon yapmışlar hemide 3100tl adı lazım değil baş harfi iphone6+

kamerası çalışmayan derken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: advancedmobile

yine traş makinesi olmuş..

derken?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.