Şimdi Ara

HTC One M9+ inceleme videosu 'M9'un ağabeyi test masasında' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lionhearts

Ya bi batta bizde kurtulalım artık sende.
    Sony ve Htc: birleşin dijital fotoğraf çerçevesi işine girin bu kadar iyi tecrübeyle.

O çerçeve boşuna değil, bir telefonda bulabileceğin en iyi hoparlör deneyimini sunuyor.Beğenirsin ya da beğenmeyebilirsin ama HTC ödüllü tasarımı değiştirmedi.Bence bir sonraki modelde bir değişiklik gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

İphone harici hikaye.Real racing 3 te kasan telefon yapmışlar hemde 3 bin TL.

Hakkaten iPhone 4s'te bile kasmadan oynuyordum Real racing 3 oyununu M9+ çok güzel ama işlemcisi maalesef yeterli performansı sunamıyor.Güçlü bir işlemci kullanılsaydı sorun yaşanmazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VatandA.Ş.

Pahalı kelimesinin sözlükte ki karşılığı: HTC.

Çünkü HTC en üst kesimi hedefliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pesimist94

Şu telefonu şöyle yapmak çok mu zor ?
    HTC One M9+ inceleme videosu 'M9'un ağabeyi test masasında'

Diğer boomsound nerde

• quote:

Orijinalden alıntı: pastadanadam

O şekilde parmak okuyucusu yapıp onu home tuşu yapmamak, o kadar alan varken yineden sanal tuşlar koyup ekranı küçültmek, net bir şekilde aptallık!

Yalnız o tuş home tuşu görevi de görüyor.Sanal tuş mevzusu ise HTC ödüllü tasarımı değiştirmedi.Bir sonraki modelde bir değişiklik iyi olacaktır kanımca.

Edit:Ayrıca ayarlardan 4. bir sanal tuş getiriyorsunuz ve ona dokununca sanal tuşlar kayboluyor ve ekrandan çalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulpi -- 25 Temmuz 2015; 23:33:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

quote:

Orijinalden alıntı: pastadanadam

O şekilde parmak okuyucusu yapıp onu home tuşu yapmamak, o kadar alan varken yineden sanal tuşlar koyup ekranı küçültmek, net bir şekilde aptallık!

Yalnız o tuş home tuşu görevi de görüyor.Sanal tuş mevzusu ise HTC ödüllü tasarımı değiştirmedi.Bir sonraki modelde bir değişiklik iyi olacaktır kanımca.

Edit:Ayrıca ayarlardan 4. bir sanal tuş getiriyorsunuz ve ona dokununca sanal tuşlar kayboluyor ve ekrandan çalmıyor.

İyide neden bunlarla uğraşalım ki, M7'nin tuş düzeni kötü müydü? Aynı düzen, M9+'ta da olsa daha iyi olmaz mıydı? Daha iyi bir yolu varken ben sanal tuşları kaybetmekle felan neden uğraşayım? Tamam hadi madem tuş koymuyorsun, HTC logosunu kaldır, üst bar ile alt barı aynı kalınlıkta yap, yani ekranı ortala, simetrik olsun. Arkada eşşek kadar HTC yazıyor zaten. Yok bence aptallık :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

quote:

Orijinalden alıntı: Kerim5100

quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

İphone harici hikaye.Real racing 3 te kasan telefon yapmışlar hemde 3 bin TL.

O da bişey mi, kamerası çalışmayan telefon yapmışlar hemide 3100tl adı lazım değil baş harfi iphone6+

kamerası çalışmayan derken?

Yavaş çekime alınca çöken bir telefondan söz ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HTC oturmuş ve düşünmüş, ey din kardeşlerim nasıl rezil midenizi bulandıracak bir telefon tasarımı yapabilirim demiş ve ortaya bu yaratık çıkmış.

• M9 daki köşeli kameranın gidip oval gelmesi iyi olmuş ta, bu fiyat olduğu sürece tercihim bu telefondan yana olmaz.

• Arkadaslar gunaydin. Bende htc serisi bi telefon almayi planliyorum amacim muzik film ve dusuk.seviyeli oyunlar ve cogunlukla intetnet ama film dizi oncelikli bu yuzden m9 plus dusunuyorum. Demislerki m9 dan.cok.bi farki yok ama islemci yuzunden dusunmuyorum cunku isinma olayi guncelleme ile gecti diyorlar fakat sen 2.0 olan cpu frekansini 1.6 ya dusurursen tabi gecer bu belki.daha stabilite saglayabilir ama hizdan ve bizim 2.0 die aldigimiz telefon ucretine dusuk.cpu almis olacagiz. Mediatek in cpulari ne.kadar guvenilmez.olsa da bu versiyonda amac hiz degil stabilite sureklilik tercih edilmis bence evet pahali fiyatina gore ama daha guven.sagliyor gibi yine de.size de.sormak istedim siz.ne dusunursunuz?

• 2016 ocak ayında htc one m9 plus serisinden cep telefonu satınaldım.
    Daha önce samsung ve Iphone kullanmış ve htc’ninde bu telefonların seviyesinde olduğunu düşünmüştüm.
    Rehber kısmında kayıtlı kişileri ad, telefon numarası, e posta adresi, şirket, grup adı, etki alanına göre aramaktadır ve maalesef ilk kelimesine göre. Mesela şişe cam fabrikalarını arayamıyoruz, sadece şişe kelimesi aranabiliyor. Kişinin e posta adresine göre araması çok verimsiz bir uygulama, kişinin mail adresi nasıl hatırlanacakta arama yapılacak veya mail adresini hatırlayabilirsek ismini haydi haydi hatırlarız.
    Normal olarak karşılaştırıldığı diğer üst sınıf cep telefonları, notlar hanesinde yazılan TÜM kelimeleri taramakta ve şirket alanında yazılan kelimelerin Tamamını taramaktadır.
    Oldukça pahalı bir telefon olan m9+ maalesef yukarıdaki ciddi eksikler sebebi ile bedelini hakedemiyor. Zaten bu eksikleri bilseydim kesinlikle almazdım.
    Şimdi sizden ricam, yukarıdaki eksiklerin yeni bir güncelleme ile düzeltilmesidir. Aksi durumda bu kadar pahalı ancak eksik telefon yerine diğer alternatifleri kullananmak daha akılcı olacak, ne dersiniz.???

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.