Şimdi Ara

HTC One M9 Kazandırıyor! Bu Gece 22.00'ı Bekleyin.‏(Teknosa 250 tl hediye çeki) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
3.748
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zotacing

O paraları gözden çıkardıktan sonra İphone 6 varken bu telefonu kim alır, alan varsa ciddi tez konusu yapılabilir. Ederi 1300TL o da vergilerden vs... dolayı.

iphone 6 ile bu telefonu kıyaslıyosan bu konuda biraz bilgisiz olabilirsin. htc one m8 bile iphone 6 plustan çok daha iyi. kaldıki m9 ile kıyaslıyosun. iphone un isminden başka bişeyi yok. artık ios bitti. apple geride kaldı. android telefonlar bin basar durumda şuanda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple alanlar telefona mi para veriyor saniyorsunuz? 6 plus o paralar ediyorsa m9 4000 5000 tl eder bu mantikla ama 2000 tl den fazla bir telefona verilmesini dogru bulmuyorum ustelik butceylede alakasi yok bu olayin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Muz Joe

quote:

O paraları gözden çıkardıktan sonra İphone 6 varken bu telefonu kim alır, alan varsa ciddi tez konusu yapılabilir. Ederi 1300TL o da vergilerden vs... dolayı.

iphone 6 ile bu telefonu kıyaslıyosan bu konuda biraz bilgisiz olabilirsin. htc one m8 bile iphone 6 plustan çok daha iyi. kaldıki m9 ile kıyaslıyosun. iphone un isminden başka bişeyi yok. artık ios bitti. apple geride kaldı. android telefonlar bin basar durumda şuanda.

Hangi evrende oluyor tüm bunlar? Dünya'da olmadığı aşikâr da.

• quote:

Orijinalden alıntı: jahnny

quote:

Orijinalden alıntı: Muz Joe

quote:

Hangi evrende oluyor tüm bunlar? Dünya'da olmadığı aşikâr da.

iphone 6 da 1gb ram var. arkadaşımda 6+ var kamerası dandik. fazla bi özelliği yok zaten. ekran çözünürlüğü falanda iyi değil sadece 6+ full hd. Ayrıca m9 şuanki en kaliteli ses sistemini sunuyor. şarj süresini zaten iphone ile kıyaslarsak ortaya komik sonuçlar çıkar. ve daha fazla aklıma gelmeyen birçok özellikle m9 kazanıyor.

• Bence htc, Samsung, iphone 6 falan farketmez en fazla 800 tl eder

• Apple kullanıcısıyım yaklaşık 2 hafta önce Sony z3 aldım ve pişman olup geri sattım nedeni ise iPhone 4ün bile kasmadan ısınmadan oynattığı clash of clans oyununu oynarken cihazın 55 derecelerin üzerine çıkması diğer oyunları söylemiyorum bile ki daha bu işin yazı var hava sıcaklığı 40derece olunca nolur bu androidler siz düşünün. Ben oyun oynamıyorum ben sıcak telefonu seviyorum derseniz alınabilecek telefonlar. Söylemeden edemicem internet tarayıcısı gerek chrome gerek Firefox çok kötü bence çok yavaş çalışıyor safariye alışan bir insan kesinlikle yapamaz

• doğru haklısın. iphoneda mercedes kasaya şahin motoru var :)
  • Iphone la karşılaştırmaya ne gerek var. Yazan fiyatı uzaktan yakından hak etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoodooRush

2800 lirayı telefona vermeyi mantıklı bulan adam telefonunu telefon yapan programa 5-10 lira veremiyor.

Vallaha dostum en ufak programı satın alman reklamlardan kazandıkları paranın haddi hesabı yok birde satın mi alayım?

Pc de steam hesabimda 200 orijin hesabında 40 civarı orijinal oyun var

Pc kazancı ile cep telefonları kazanç ları tamamen farklı her uygulamada reklam var

Cep telefonu için uygulama kesinlikle satın almam bir tane uygulama göster androidde paralı ise yarayan. Bir tek navigasyon onunda rakibi yandex zaten offline hizmet veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdikmetas

quote:

Orijinalden alıntı: VoodooRush

2800 lirayı telefona vermeyi mantıklı bulan adam telefonunu telefon yapan programa 5-10 lira veremiyor.

Vallaha dostum en ufak programı satın alman reklamlardan kazandıkları paranın haddi hesabı yok birde satın mi alayım?

Pc de steam hesabimda 200 orijin hesabında 40 civarı orijinal oyun var

Pc kazancı ile cep telefonları kazanç ları tamamen farklı her uygulamada reklam var

Cep telefonu için uygulama kesinlikle satın almam bir tane uygulama göster androidde paralı ise yarayan. Bir tek navigasyon onunda rakibi yandex zaten offline hizmet veriyor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.prowl.torque&hl=en

• Iphone 6, 6+ 2500,2800Tl yi hakediyorsa, m9 degil, M8 bile 2800Tl yi fazlasiyla hakeder!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoloji16 -- 9 Nisan 2015; 22:43:30 >
  • Asgari ücretin 900 TL seviyesinde olduğu bir ulked e memurların ortalama 2000 TL maaş aldığı bir ülkede

İPhone u bırakın payfon gelsin 1000 TL üzerinde değeri olamaz gözümde

İnsanlar hak ettiğini alırlar

Su hale bak 2000 TL ustu telefon

800 TL lik bir android telefonun hangi yapamadığını bu telefonlar yapıyor da bu paralar verilir anlamam

800 TL cep yelefonu
    800 civarı kaliteli bir fotoğraf makinasi

Geri kalan paraya da orta yollu bir windowslu tablet alınır

Yazık günah.

• VoodooRush kullanıcısına yanıt
    Demek oluyor ki android telefonu olan insanin bir arabası olmalı :)

Daha Türkiye yi adam yerine alıp tr dil desteği bile yok. Neredeyse bütün bedava yazılımlar Türkçe

• quote:

Apple 5s donanımını 4.7"e koyup millete kakaladı. Asıl ip6 alan tez konusu olur. Hele 6+'dan bahsetmiyorum bile. Hiçbir yazılım özelliği yok. Sadece 6" büyüklüğünde telefon yapmakla fablet olmuyor.

• Sağlam bir Blackberry kullanıcısıyım lakin bir yandanda iOS tan vazgeçemiyorum!! Nedenine gelecek olursak iosta

STREET FİHGTER KLASİK
    STREET FİHGTER 4
    FINAL FIGHT
    METAL SLUG KLASİK-2-3-4
    COLİN MC RALLY
    MORTAL KOMBAT
    MOST WANTED
    NEED FOUR SPEED ve bunun gibi efsane oyunları oynayabiliyorum😉😉

Hangi Android cihaz bunları sağlayabilir acaba M9 mu??
    O Yüzden ne Android İos nede ikisi bi OS eder😉
     HTC One M9 Kazandırıyor! Bu Gece 22.00'ı Bekleyin.‏(Teknosa 250 tl hediye çeki)

• ''Androide o paralar verilmez'' mantığına ben de katılıyorum, tek istisnası note 4, ek özellikleriyle farklı bir yerde konumlanıyor cihaz, diğerlerine kesinlikle yazık derim geçerim.
  • Valla ben de bir ümitle bu M9 u bekleyenlerdendim ama 2800 bence de bir telefon için çok.. Zaten kendimi 2000 seviyesine zor ikna etmiştim ama bu başlıkta yok ederi şu kadar yok bu kadar diyenler biraz kedi-ciğer olayı olmuş.. Hele ki bu cihazın yerine iPhone alırdım diyenler var bu yorumları sağda solda amcalardan teyzelerden duymaya alıştım ama donanımhaber gibi sitede dahi bu tarz söylemleri görmek beni şaşırttı.. Ayrıca klasik ios-android karşılaştırmalarına girenler olmuş arkadaşım sen street fighter demişsin ama linux tabanlı android de yapabileceklerinin neredeyse sınırı yok adamlar android cihaz üzerinde windows xp çalıştırıyor her türlü oyunun emülatörü vs. var.. Her iki sistemi de gayet sık görüp kullanıyorum hatunda iphone 5s var bende takoz samsung s3 mini kullanıyorum android lollipop kurdum vallahi telefondan daha çok keyif alıyorum, daha pratik kullanıma sahip sonunda o da kabul etti sony z3 almayı filan düşünüyor.. bendeki gibi alt klasman bir cihazda klasik android hastalığı olan kullandıkça yavaşlama, format isteği oluyor ama sony z2, z3, htc m8, m9 gibi cihazlarda yağ gibi akıyor sistem.. son olarak o yere göğe sığdıramadığınız apple koca koca bilgisayarlar üretirken htc döneminin en iyi pda modellerini üretiyordu ama 2800 çok kardeşim.. e tabi bu telefonlar dolar ile geliyor dolar olmuş 2.6 gayet normal aslında, 6 ve 6 plus da bu civarlarda gidiyor o açıdan bakarsak htc ucuz bile kalıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: orkan_pp.1

Sağlam bir Blackberry kullanıcısıyım lakin bir yandanda iOS tan vazgeçemiyorum!! Nedenine gelecek olursak iosta

STREET FİHGTER KLASİK
    STREET FİHGTER 4
    FINAL FIGHT
    METAL SLUG KLASİK-2-3-4
    COLİN MC RALLY
    MORTAL KOMBAT
    MOST WANTED
    NEED FOUR SPEED ve bunun gibi efsane oyunları oynayabiliyorum😉😉

Hangi Android cihaz bunları sağlayabilir acaba M9 mu??
    O Yüzden ne Android İos nede ikisi bi OS eder😉
     HTC One M9 Kazandırıyor! Bu Gece 22.00'ı Bekleyin.‏(Teknosa 250 tl hediye çeki)

atari alamayı dene boşa aypona para bayılam..

• çok para
  • orkan_pp.1 kullanıcısına yanıt
    Hocam Android'de kara kutudan (atari 2600) PS1 dahil olmak üzere PSP'ye kadar tüm emulatörler var. Hem de 1 oyun değil tüm oyunlar :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.