Şimdi Ara

HTC One M9 Plus modeline ait olduğu iddia edilen görseller sızdırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir buton bu kadar iğrenç duramazdı herhalde. Htc yazısını kapasitif home butonu yapıp yanına menü ve geri tuşu koymak çok mu zor ey htc.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş zaten Mesut Çevik gidip gördü telefonu sızdırılmak nedir şu saatten sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

Arkadaş zaten Mesut Çevik gidip gördü telefonu sızdırılmak nedir şu saatten sonra

Var mı açıklama göremedim ben
  • standart htc tasarımı bu büyük telefonlarda tutmuyor
  • Kasaya 0 "fiziksel buton" da nasıl oluyormuş..

• quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

quote:

Arkadaş zaten Mesut Çevik gidip gördü telefonu sızdırılmak nedir şu saatten sonra

Dün 2si1 de anlattı videosunu falanda gösterdi orda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Tamamdır
  • Bence m9 gayet iyi.siz bencil kullanicilari memnun etmesi imkansiz.adamlar fiziksel tus kullansa sanal tus istersiniz.tasarimini değistirseydi m9da onada bi camur atardiniz m8 gibi gelse falan derdiniz.cidden sizlere yaranmak zor bide bi konuda biri full hd ekrandan sikayetciydi yav kardesim 2k kullansa anlamiycan aradaki farki zaten 2k sadece zarar bide kullanicilarin gozunu boyamaktan baska bisey değil.Ama soyle bi yanlisi var htcsinin oda o htc yazan siyah bandi onda haklisiniz ekrandan cok caliyo ama yinede onu tasarimi ve donanimiyla fazlasiyla kapatir.

• quote:

quote:

quote:

Merhaba,
    HTC One M9 ile One M9 plus'ı karıştırıyor olabilir misiniz? HTC One M9 plus fuarda tanıtılmadı takip ettiğim kadarıyla, 2si1'i de tekrar izledim ama göremedim
  • Fiziksel buton var ama yanında kapasitif tuşlar yok, ilginç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bu hangi ikisi bir ben izledim göremedim m9 plus la ilgili.. dakika saniye verirmisiniz lütfen bi bakayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

quote:

quote:

quote:

Merhaba,
    HTC One M9 ile One M9 plus'ı karıştırıyor olabilir misiniz? HTC One M9 plus fuarda tanıtılmadı takip ettiğim kadarıyla, 2si1'i de tekrar izledim ama göremedim

Doğrudur hocam şimdi bende tam hatırlayamıyorum plus olup olmadığını ama bi M9 haberi hatırlıyorum. Belki siz haklısınızdır
    @crazy585858 Dostum tam olarak dakika saniye veremem hatırlamıyorum gecenin 3 ünde izlemiştim kafa kazan gibi şimdi

• siyah htc yazısı ne kadar kötü duruyor telefonda aga.bunu nasıl görmüyorlar enteresan.premium telefon yapacaksan iphone 6 ya vede galaxy s6 ya bakacaksın.harika tasarımları var.önde saçma sapan siyah bant yok.fiziksel tuş estetik ikisinde de.kapasitif tuşlar ekrana dalmıyorlar.
  • adamlar yapabilse yapardı htc ürettiği panellerde zaten fazladan bir bandla üretim yapıyor veya yapabiliyor e birde boomsound ekleyince işin içine adamlar tasarımı koruyalım da diyor ve ortaya tablet kadar büyük telefon çıkıyor htc tasarımını beğeniyorum ama telefonlar ekmek kesme tahtası gibi kocaman ve o büyüklüğün karşılığını alabildiğimi düşünmüyorum apple içinde bu geçerli benim katlandıklarımın ver verdiklerimin karşılığını vermiyorlar

• o fiziksel tuşun yerine htc yazısını alıp o bandı kaldırsalar sanki daha iyi olur gibi geldi bana kişisel görüşüm

• Parmak izi okuyucu değil mi o ? Ne fiziksel tuşu ?

• Tus niye koymislar parmak izi okuyucusu icin herhalde.

• Ben beğenmedim ortadaki tuşumsu şeyi (basma işlevi varmı ondan da emin değilim) , resimler fakedir umarım.

• boyut nerdeyse aynı ne gerek vardı htc de giderek samsunglaşıyor

• Samsungtan eleman sokarsan firmanın içine, o da eder firmanın içine!

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.