Şimdi Ara

HTC One M9 Plus modeline ait yeni bir görsel yayımlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bunlar bu kafada oldukları sürece Samsung ve Apple daha çooook satmaya devam eder.

• parmak izine ekstra boşluk ayırmamış bu sefer şaşırttı beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle 5.2" ekranı büyük bir telefon nasıl olcak. Sonrasında ise ana ekran butonunun yeri güzel olmuş. Böyle oluncada ekran butonlarının anlamı olmayacak. Bu düğmeler için en güzel yer de HTC logosunun yanındaki boş alanlardır.

Ayrıca bana göre bu HTC telefonları için ana ekran butonu için olması gereken en mantıklı alan da HTC logosunun ta kendisidir. HTCye dokunacaksın ve HTC ana ekrana döneceksin. Olması gereken de budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elefue -- 23 Mart 2015; 23:11:27 >
  • Bu kadar mı çirkin olur yahu? HTC bile tasarımda bunu yapıyorsa diyecek laf yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

O kalın çerçeve üstüne bir de siyah çerçeve. 5.2 lik teli 6. İnç miş gibi kullanmak isteyenlere birebir.

Çerçeve içinde çerçeveye sahip olan tek telefon HTC One M9 zaten..

BoomSound çokmu gerekli..??? Zaten mevcut tek hoparlör çoğu telefonda yetiyor yani iyi bir tek hoparlör yeter ama HTC fark yapmak istiyor fakat tasarımı bozuyor. BoomSound yüzünden üst ve alt kısım geniş kalıyor.

HTC metal kasa ile hepimizi M8 ile mest etti ama artık eleştirilmeye başlandı çünkü üzerine bişey koymadı..

• Şu sanal buton olayını artık bıraksalar çok iyi olacak.. PLUs isimlendirmesi konusunda apple dan alındığını düşünen arkadaşlar htc daha öncede htc one X ve one X+ çıkarmıştı isimi kullanan birisi varsa oda apple dır ;) tasarım konusunda kameranın yuvarlağını neden göze sokacak kadar büyük yapıyorlar anlamış değilim . bir faydası yok ama gereiğinden fazla büyük. home tuşu gibi konumlandırılmış buton acaba buton olarak kullanılacak mı yoksa saece parmak izi okuyucu mu olacak onuda görmek lazım.

• fiziksel tuşun etrafına diğer tuşları koyarsa bi anlamı olur böyle çok ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan_kolay

5.2" ve phablet segmentimi..?

Phablet segmenti bana göre en minimum 5.5" seviyesinden başlar.

Ayrıca M9 tasarımı daha güzel sanki Samsung ve HTC çiftleşmişte ortaya bu çıkmış gibi duruyor.

Ölü bölge olan çerçeve ile 5.5" olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sefer güldürmedi.. :-)

• volkan_kolay kullanıcısına yanıt
    5" ve üstü phablet diye geçer.yorum değil bu tanım öyle.günümüzde amiral gemilerinin hemen hepsi phablet,yani akıllı telefon değiller.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

5" ve üstü phablet diye geçer.yorum değil bu tanım öyle.günümüzde amiral gemilerinin hemen hepsi phablet,yani akıllı telefon değiller.

5.2" HTC One M9 Plus phablet segmentine ekranı ile değilde boyutları ile girebilir. O boyutlar da 5.5" rakipleri var.

5.5" altındaki hiçbir telefonu ben phablet olarak görmüyorum şu anda. Senin dediğin olay ilk Samsung Note serisi 5.3" ekranla çıktığı zaman evet doğru ama şu anda 5.5" altındaki kalan telefonlara kimse phablet olarak bakmıyor bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan_kolay

quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

5.2" HTC One M9 Plus phablet segmentine ekranı ile değilde boyutları ile girebilir. O boyutlar da 5.5" rakipleri var.

5.5" altındaki hiçbir telefonu ben phablet olarak görmüyorum şu anda. Senin dediğin olay ilk Samsung Note serisi 5.3" ekranla çıktığı zaman evet doğru ama şu anda 5.5" altındaki kalan telefonlara kimse phablet olarak bakmıyor bile.

algı öyle ama doğru bilinen yanlışlar diyelim o zaman :) ekran boyutuna göre verilen bir isim çünkü.

htc telefonları hep ortalamanın üzerinde boyuta sahip evet.o iri hoparlörlerden falan olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 24 Mart 2015; 16:46:42 >

• alien vs predator filmini hatırlayan vardır, filmin son serisinde alien ve predator karışımı bir yaratık vardı, bende ona benzettim bu işi..

SAMSUNG GALAXY
    HTC One M9 Plus modeline ait yeni bir görsel yayımlandı

HTC ONE M9

SAMSUNG GALAXY + HTC ONE M9 = HTC ONE M9 PLUS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_kolay -- 25 Mart 2015; 14:33:39 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.