Şimdi Ara

htc one m9+ rehber arama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2016 ocak ayında htc one m9 plus serisinden cep telefonu satınaldım.
    Daha önce samsung ve Iphone kullanmış ve htc’ninde bu telefonların seviyesinde olduğunu düşünmüştüm.
    Rehber kısmında kayıtlı kişileri ad, telefon numarası, e posta adresi, şirket, grup adı, etki alanına göre aramaktadır ve maalesef ilk kelimesine göre. Mesela şişe cam fabrikalarını arayamıyoruz, sadece şişe kelimesi aranabiliyor. Kişinin e posta adresine göre araması çok verimsiz bir uygulama, kişinin mail adresi nasıl hatırlanacakta aranılacak veya mail adresini hatırlayabilirsek ismini haydi haydi hatırlarız.
    Normal olarak karşılaştırıldığı diğer üst sınıf cep telefonları, notlar hanesinde yazılan TÜM kelimeleri taramakta şirket alanında yazılan kelimelerin Tamamını taramaktadır.
    Oldukça pahalı bir telefon olan m9+ maalesef yukarıdaki ciddi eksikler sebebi ile bedelini hakedemiyor. Zaten bu eksikleri bilseydim kesinlikle almazdım.
    Şimdi sizden ricam, yukarıdaki eksiklerin yeni bir güncelleme ile düzeltilmesidir. Aksi durumda bu kadar pahalı ancak eksik telefon yerine diğer alternatifleri kullanacağım.
    Bilginize....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.