Şimdi Ara

Htc One M9'un işlemci sıcaklığı benchmark testlerinde 55 dereceyi geçiyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone 6 plus sakız kasa ve mini mangal kıvamında... kışın ısınmak için ideal...
  • Qualcomm ısınıyor dediğimde HTC-Specalist başta olmak üzere bir çok arkadaşlardan forum için güzel olmayan mesajlar almıştım söylediklerim başından beri doğru çıktı özellikle HTC-Specalist kaynakların yalan olduğunu söylenenlerin Çin asıllı olduğunu söylemişti böyle testler zaten en çok çinde denenir ellerinde daha çok bulunduğu için defalarca htc kullanıcısı olduğumu üstüne basa basa söyledim ama htcnin resmen batmak için çıkarttığı bi cihazdı bu gidin z3 compact alın 1500 lira üstü vermeyin cihazlara g2 alın ama bu sene m9 hatasına düşmeyin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC ilk ısınma iddiaları içinde cihazlar fuarda sarjda ışık var şöyle böyle demişti şimdi yazılım demiş bakalım ilerde ne diyecek :) beni tek pişman etmeyen m8den önce ki one x deki Wifi problemi one m7deki kasa açıklığı ve pembe kamerası yazılımsal hataydı arkadaşlar htcnin hiç hatası olurmu en kral telefonu üretti bu sene htc!

• Bir kötü haber daha bu sefer pilin az gittiği belirtiliyor bu htc bu sene ne yaptı işi çok zorhttp://thaber.info/htc-one-m9un-tek-sorunu-isinma-degilmis-17-03-2015

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Us-Ta -- 17 Mart 2015; 21:39:56 >
  • TariKB24 T kullanıcısına yanıt
    satılan modelde yada M10 modelinde sıfır sorun olur... HTC hatasından ders çıkartır...
  • Eğer dendiği gibi sadece benchmarkta 55 derecelere kadar çıkıyorsa bence bu HTC nin bilerek yaptığı bir şey olmalı . Bilindiği üzere firmalar Antutu Benchmark i reklam ürünü gibi kullanabiliyorlar ve çoğu haber sitesi de telefonu eline alır almaz benchmark yapıyor. Mümkün olduğu kadar yüksek skor almak ilk amaç onlar için .
    Günlük kullanımda SD 810 u zorlayacak pek bir şey yok gibi o yuzden pek isinacagini düşünmüyorum .
    M7 kullanıyorum . Çok oyun oynadigimda kimi zaman 47 dereceleri gördüm ama kilifli kullandığım için çok hissetmiyorum rahatsız etmiyor çok .

• S810 lu Flex 2 ninde batarya süresi beklediğimin altında idi, demek ki s810 lu herşeyden uzak durmak lazım... Umarım kyro lar beklenenden erken çıkar, yoksa en az iki jenerasyon heba olacak quallcomm yüzünden...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne Sony Z4 ü ne de LG G4 ü bekleyeceğim. S6 akar...

• HTC Antutuda performansı daha yüksek gösterebilmek için test sırasında telefonun thermal treading'e girmesine engel oluyordur. Bu yüzden sadece testte bu kadar isiniyordur.

• Bu akşam abd de yeni bir lansman duyurdu HTC.bu tür soruların da cevabını vereceklerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DubSteq

Dıştan ölçüm 55 dereceyi bulmuşsa çekirdek sıcaklığı 70i rahat görmüştür. Samsung ilk kez akıllı bir hamle yaptı. Exynos 7420 açık ara lider . Z4de 810 olursa alınır nası olsa su geçirmez. Isınınca sokarsın çeşmenin altına :D . Bu arada m9 da yumurta pişirilebilir aslında.

Z4 su geçirmez olmayacak diyorlar ama :/ Seriyi bozmasalardı iyiydi.

Yumurta da pişer et de pişer o ısıda :) Kış için iyi de yaz sıcaklarında ellerden mangal kokucu yayılmasa bari. Birşey değil milletin canı çekecek açıklayamayacaksında.

- Oooo, Ahmet abiiii. Mangaldan geliyorsun yine. Bir gün de beraber yapalım be abi.
    - Ne mangalı İsmailim. Telefondan geliyor o koku!!!
    - Tamam abi, davet etme istemiyorsan da bizi saf görüp böyle kandırmaya çalışma yani. Neyse, afiyet olsun abi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

810 ölü bir işlemci artık

Zaten 7450mah batarya ile 1 saatlik yoğun kullanımda %11 enerji tükettiğini gösteriyor test tabletlerinde yapılan denemeler. 2500mah lik bir pilde %33 e denk gelir bu da. Yani 3 saat kullanım imkanı görünüyor ki aşırı ısınma bu süreyi çok daha fazla kısaltacaktır diye tahmin ediyorum.
    Yine de M9 ve Lg G4 ün testlerini merakla bekleyenlerdenim.
  • S4 Pro'ya kardeş gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanKartaL84

quote:

Zaten 7450mah batarya ile 1 saatlik yoğun kullanımda %11 enerji tükettiğini gösteriyor test tabletlerinde yapılan denemeler. 2500mah lik bir pilde %33 e denk gelir bu da. Yani 3 saat kullanım imkanı görünüyor ki aşırı ısınma bu süreyi çok daha fazla kısaltacaktır diye tahmin ediyorum.

Yok artık bu millet böyle hesap görmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: beyin.exe

quote:

quote:

Hahahahahhahahahahha siddetli guldum :D
    +1

• Diğerleri neyse de G3 nasıl 42 derece oluyor?

• SD 810 lu cihazların kesinlikle su geçirmez özellikleri olmalı, su soğutmalı diyerek pazarlanmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyin.exe

quote:

quote:

Hesap bizim işimiz

Şaka bir yana test sonuçlarında sadece 1 saatlik kullanımda %11 şarj tüketiminden bahsediliyor ve test tabletinin özelliklerine bakmayan birisi kolayca "vaayy x telefon bile 5 saat kullanılıyor, iyiymiş" diyebiliyor. Sonra farklı bir test yapıyorlar. Ekrana slayt gösterisi açıp "12 saat ekran kullanım süresi elde ettik. Öncekinden %30 daha fazla pil performansı sağlıyor yeni işlemci" gibi sloganlarla yanlış bilgilendirmeler yaıyorlar. İnsanları yanıltma yöntemini güzel öğrenmiş bu firmalar.

• metal telefonlar çabuk ısınıp çabuk soğur. İşlemci sıcaklığını içeriye gömen plastik telefonlardan daha az tehlikelidir. ısı tahliyesi yüksek telefonlar içeride çipsete ısıyı gömmek yerine kasaya atar. s10 ısınma sorununa sahip ancak s10 lu telefon alınacaksa bu metal bir telefon olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montaj34

Bu akşam abd de yeni bir lansman duyurdu HTC.bu tür soruların da cevabını vereceklerdir.

Neyin cevabını verecekler ki. Isınmasa bile exynos dan daha güçsüz olduğu kesin 810 un. Bu nesil kaybetti hem htc hem qualcomm. Güç tüketimi zaten berbatmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 18 Mart 2015; 12:23:37 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.