Bildirim
HTC One M9 ve M9 Plus'ın net render görseli
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Htc gene cok iyi bir cihazla karsimiza gelecek gibi gorunuyor.Bu adamlar premium cihaz isini cozmusler merakla bekliyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende burada gördükten sonra baktım internette gerçekten harıka olmuş. m8 de ki yanlışları tekrarlamamıslar... Bu sefer alınır bir cihaz olmuş. -
Htc yine efsane bi tasarımla geliyor anlaşılan.
şu telefonu gerçekten çok almak istiyorum umarım sense 7 ve donanım açısından telefon beni hayal kırıklığına uğratmaz -
büyük ihtimal snapdragon 810 ile gelecek ve 3gb ram miktarı sunacak.Kamera geniş açılı sony lensli 16 veya 20 mp olması bekleniyor.Bence donanımını eleştirmek en son şey olacak piyasanın en güçlüsü gibi görünüyor daha çıkmadan.1 Martı iple çekiyorum.. -
S6 yada Z4 4 gb ram ile gelse, bu cihaz 3 gb ram ile gelse Htc One m9 bir adım geride kalır diyorlar ama bence aradaki fark anlaşılmaz bile. 2 gb ramli One M7 kullanıyorum telefon 750 mb kullanıyor zaten. Tabii daha özellikler kesin değil de :) -
-
Z4 mü M9 mu? Haydi bakalım çıkın işin içinden :)
Her ne kadar telefonu büyütsede öndeki stereo hoparlörler çok fark yaratıyordu sanırım stereoya devam ancak ön cephedeki hoparlörleri kaldırdılar. Pek önemi yok ama 4gb ram ile de gelirse 5 sene her oyunu yağ gibi açar :)
Vay vay vay tasarım akıyor yaaa htc çözmüş bu işi artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sony z serisini ben karistiriyorum hepsi birbirine benziyor samsung gibi pisirip pisirip ayni tasarimi kullaniyor ve cidden zevkler tartisilmaz sonucta bana kalas gibi geliyor hele su m7/m8 tasariminin yaninda tam kalas..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Note 4 + M8 = M9 Plus -
quote:
Orijinalden alıntı: Elsa
Note 4 + M8 = M9 Plus
Note 4'un donanimiyla M8'in tasarimi ve Sense Arayuzu bir araya gelirse... Soylenecek soz yokt
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 31 Ocak 2015; 21:24:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X