Şimdi Ara

HTC One max [5.9' FHD SLCD3,UltraPixel,S600 QC 1.7GHz,2GB RAM,Parmak İzi,Android 4.3] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
894
Cevap
8
Favori
29.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sense 6 ile birlikte çift tıkla uyanma geldimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

sense 6 ile birlikte çift tıkla uyanma geldimi

Maalesef. Çünkü o donanımsal özellik gerektiren bir özellikmiş. Bence IFA 2014'ü bekleyin ve One M8 Max'ı bir görün ya da Mevcut One Max'ı çok uygun bir fiyata bulabiliyorsanız alın derim.
  • 136 MB'lık yeni güncelleme geldi. Şimdi kuruluyor... Bakalım Miracast sorunu düzeltilmiş mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: silversmith

136 MB'lık yeni güncelleme geldi. Şimdi kuruluyor... Bakalım Miracast sorunu düzeltilmiş mi?

Miracast artık çalışıyor!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

sense 6 ile birlikte çift tıkla uyanma geldimi

Maalesef. Çünkü o donanımsal özellik gerektiren bir özellikmiş. Bence IFA 2014'ü bekleyin ve One M8 Max'ı bir görün ya da Mevcut One Max'ı çok uygun bir fiyata bulabiliyorsanız alın derim.

1700 tl gibi bir rakama mobiltel garantili aldım cihazı,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar miracaat özelliğini tam bilmiyorum ama tv yi kablosuz olarak telefonla bağlama durumu, benim tv de wi-fi yok buna rağmen bağlayabilir miyim televizyona, bir de menüde bulamadım yardımcı olabilir misiniz?
    Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: cenk_139

Arkadaşlar miracaat özelliğini tam bilmiyorum ama tv yi kablosuz olarak telefonla bağlama durumu, benim tv de wi-fi yok buna rağmen bağlayabilir miyim televizyona, bir de menüde bulamadım yardımcı olabilir misiniz?
    Teşekkürler.

Telefon da, ayarlar-medya çıkışı olarak geçer. Siz yine de televizyonunuzun Dlna (Wi-Fi Direct) özelliği olup olmadığını araştırın olmazsa bu yoldan kablosuz olarak bağlarsınız. Yani telefonda iki tür kablosuz bağlantı yöntemi var. Birisi miracast dediğimiz telefonun ekranın birebir tv ekrana yansıtma (Miracast) diğeri ise Dlna (Wi-Fi Direct) yani sadece video ve resimleri aktarabileceğiniz yöntem.

• quote:

quote:

Arkadaşlar miracaat özelliğini tam bilmiyorum ama tv yi kablosuz olarak telefonla bağlama durumu, benim tv de wi-fi yok buna rağmen bağlayabilir miyim televizyona, bir de menüde bulamadım yardımcı olabilir misiniz?
    Teşekkürler.

Telefon da, ayarlar-medya çıkışı olarak geçer. Siz yine de televizyonunuzun Dlna (Wi-Fi Direct) özelliği olup olmadığını araştırın olmazsa bu yoldan kablosuz olarak bağlarsınız. Yani telefonda iki tür kablosuz bağlantı yöntemi var. Birisi miracast dediğimiz telefonun ekranın birebir tv ekrana yansıtma (Miracast) diğeri ise Dlna (Wi-Fi Direct) yani sadece video ve resimleri aktarabileceğiniz yöntem.

Cevabınız için teşekkür edeeim, tv dw dlna malesef, belirttiğiniz ywrden de telefon tarama yaptığında bulmuyor malesef. Tv desteklemiyor desteklese güzel özellikmiş gerçekten

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

Cevabınız için teşekkür edeeim, tv dw dlna malesef, belirttiğiniz ywrden de telefon tarama yaptığında bulmuyor malesef. Tv desteklemiyor desteklese güzel özellikmiş gerçekten

Rica ederim. Telefona MHL aparatı alıp, HDMI kablo yoluyla da TV'ye bağlayabilirsiniz. Yanlız her MHL adaptörü telefona uymayabilir. Hangileri uyumlu ben de bilmiyorum.

Ekleme: Telefonun kendi USB kablosu yoluyla da resimlere bakmak için TV'ye bağlayabilirsiniz. Tek fark, telefon USB bellek olarak görünür, telefonun ekranı birebir TV'ye yansımaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silversmith -- 24 Ağustos 2014; 10:24:07 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

Rica ederim. Telefona MHL aparatı alıp, HDMI kablo yoluyla da TV'ye bağlayabilirsiniz. Yanlız her MHL adaptörü telefona uymayabilir. Hangileri uyumlu ben de bilmiyorum.

Ekleme: Telefonun kendi USB kablosu yoluyla da resimlere bakmak için TV'ye bağlayabilirsiniz. Tek fark, telefon USB bellek olarak görünür, telefonun ekranı birebir TV'ye yansımaz.

Teşekkürler

• herkese selamlar ve sağlıklı günler dilerim.Doğubank'dan htc one max aldım,kopya imeili yani yurtdışı cihazı.cihaz güncelleme geldi diyor,güncelleme'yi wifi üzerindnüen indiriyorum fakat tam yükleme aşamasında htc imei uyumsuzluğundan dolayı bunu doğrulayamadı gibisinden hata mesajı verip güncelllemeyi yapmıyor.Bunun nedeni nedir,çözümü varmıdır ve nasıldır.Yardımcı olan arkadaşlar büyük duamı alacaklar :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknosada 1600 TL'ye düşmüş. Asus zenfone 6 alacaktım vazgectim ancak hala bu one max alınır mı android L ye gecer mi? Cebe sıgıyor mu? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: adihasret

teknosada 1600 TL'ye düşmüş. Asus zenfone 6 alacaktım vazgectim ancak hala bu one max alınır mı android L ye gecer mi? Cebe sıgıyor mu? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirm :)

9 aydır kullanıyorum ve taşıma konusunda hiç bir problemi yok. Kotun ön cebine sığıyor 3-4 cm'de daha üstüne pay kalıyor. Android L'ye geçer mi?, Bununla ilgili bir video var ben de şimdi izleyeceğim;http://shiftdelete.net/htc-ile-guncellestirmeleri-konustuk-54829

Bu cihaz 1600TL'ye alınır mı?, Bütçeniz el verdiğince yeni cihaz almanız kullanım ömrü açısından daha uzun süreli olacaktır. Normal kullanıcı iseniz bu durum değişir tabii. Son çıkacak olan oyunları oynamam (Örn; Most Wanted hiç bir zaman One Max'la uyumlu olmadı!), resim, video izler, internete girerim gibi tarzınız varsa One Max: stereo hoparlörleri olsun, ekranı olsun, stabil çalışabilirliği olsun vb. işler için biçilmiş kaftan... Az ışıklı ortamlarda kamera performansı da yeterli bir cihazdır. Mobil bankacılık kullanıyorsanız, cihazın son çıkan Android sürümüne güncelleme desteği vermesi ayrıca bir önem taşır. Bu konuda iOS platformunun güveni üstüne yok diyor kullanıcılar!

• Arkadaslar merhaba, one max 2 ya da one m8 max in ne zaman cikacagi hakkinda bilgi sahibi olan var mi..??

• quote:

Orijinalden alıntı: bravocan

Arkadaslar merhaba, one max 2 ya da one m8 max in ne zaman cikacagi hakkinda bilgi sahibi olan var mi..??

8 Ekim'de Htc'nin etkinliği olacak, belki yeni Max tanıtılabilir.
  • silversmith S kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler... Hic dedikodusu yok, arastirdim ama bulamadim.. Belki de yapmaz...

• Arkadaşlar bende yeni One max aldım, bir kaç sorum var :)

1- Ekran Görüntüsü nasıl alınıyor
    2- Kamera kullanırkın ışıklı ortamda ışıkları kendine doğru çekiyor garip bişey oluyor neden olabilir acaba
  • Arkadaşlar, m8 deki gibi ekrana iki kez tıklayınca açılmasına sağlayan özelliği bizimde yapabilme şansımız var mıdır?

• Arkadaşlar merhaba, HTC one max almak istiyorum, fakat alacağım cihazın arka kamera camı çatlak, bunu değiştirmek istiyorum aldıktan sonra bunun maliyeti nedir, veya değişir mi, değişirse nasıl değişir, bana biraz bilgi verir iseniz sevinirim :)
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.