Bildirim
htc one mı nexsus 4 mü
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Her türlü HTC One. Benchmarkta 2. sırada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
32 gb nexus olsa bile one al derdim ben -
quote:
Orijinalden alıntı: Müslümano Ronaldo
32 gb nexus olsa bile one al derdim ben
+1 -
Htc one almassan ayıp edersin -
Teşekkür ederim yardımlarınız için -
One tarafına kullanıyorum oyumu, fakat Nexus 4 de uzun süre boyunca güncel kalacak ve kasmayacak bir cihaz.
Ama One başka bir şey ya :) -
pil ömrü olarak hangisi iyidir ? -
quote:
Orijinalden alıntı: bugra_brr
pil ömrü olarak hangisi iyidir ?
o ne -
yanlış ifade kullandım kusura bakmayın. Gün içi hangisi daha uzun süre gidiyor ? -
quote:
Htc one ve nexus 4 ün boş ram miktarı nedir acaba ? Normal kullanımda akıcılık bakımından iki telefon arasında fark yok gibi ama oyunlarda hangisi fark yaratır ? htc one ile kıyaslamamın nedeni hafızadan dolayı. 32 gb nexus 4 olsa sormam bile böyle bi soru :D
xperia sp tavsiye ederim -
o ne -
Sonynin ekran bence hiç iyi değil. Kaç kere mağazalara gidip inceledim diğerleriyle kıyasladım öyle bir telefon için çok kötü -
quote:
yanlış ifade kullandım kusura bakmayın. Gün içi hangisi daha uzun süre gidiyor ?
One bariz olarak daha iyi. -
snapdragon 800 lü aletler ne zaman girer ki ? Şimdi ağustosta falan gelirse içime öküz oturur -
Ağustos gibi S800'lü Xperia Z Ultra gelir muhtemelen. Fiyatı 2500 olur ve boyutu da 7 inçlik tablet neredeyse :) S800'lü telefonlar daha tanıtılmadı ama temmuzda falan bolca tanıtılır ve ağustos eylül gibi gelirler herhalde. -
quote:
Sonynin ekran bence hiç iyi değil. Kaç kere mağazalara gidip inceledim diğerleriyle kıyasladım öyle bir telefon için çok kötü
eminmisin getir istediğin telefonu aynı resmi açalım bakalım hangisinin ekranı daha iyi gösterecek ,bravia engine sayesinde ekranı birçok cihaza nal toplatir sony nin telefonları
quote:
snapdragon 800 lü aletler ne zaman girer ki ? Şimdi ağustosta falan gelirse içime öküz oturur
xperia z ultra geliyor bekle derim
Genelde okulda lazım oluyor internet falan. okulda bitti aceleye gerek yok o zaman. Hem sony nin tran..... yazamıyorum :D ekranını merak ediyorum baya. Umarım makul fiyatlar olur. İlginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim. -
quote:
Genelde okulda lazım oluyor internet falan. okulda bitti aceleye gerek yok o zaman. Hem sony nin tran..... yazamıyorum :D ekranını merak ediyorum baya. Umarım makul fiyatlar olur. İlginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim.
triluminos :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technotronic -- 26 Haziran 2013; 22:08:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- kaçak telefonun orjinal olduğunu nasıl anlarız
- internetten telefon alınır mı
- asker telefonu internetli
- samsung mu xiaomi mi daha iyi
- yaşlılar için akıllı telefon tavsiyesi
- telefon önerileri 2024
- play protect nedir
- telegramda video nasıl izlenir
- xiaomi whatsapp sorunu
- device health services nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X