Şimdi Ara

htc one mı nexsus 4 mü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Htc one ve nexus 4 ün boş ram miktarı nedir acaba ? Normal kullanımda akıcılık bakımından iki telefon arasında fark yok gibi ama oyunlarda hangisi fark yaratır ? htc one ile kıyaslamamın nedeni hafızadan dolayı. 32 gb nexus 4 olsa sormam bile böyle bi soru :D

• Her türlü HTC One. Benchmarkta 2. sırada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32 gb nexus olsa bile one al derdim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müslümano Ronaldo

32 gb nexus olsa bile one al derdim ben

+1
  • Htc one almassan ayıp edersin
  • Teşekkür ederim yardımlarınız için
  • One tarafına kullanıyorum oyumu, fakat Nexus 4 de uzun süre boyunca güncel kalacak ve kasmayacak bir cihaz.
    Ama One başka bir şey ya :)
  • pil ömrü olarak hangisi iyidir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra_brr

pil ömrü olarak hangisi iyidir ?

o ne
  • yanlış ifade kullandım kusura bakmayın. Gün içi hangisi daha uzun süre gidiyor ?
  • quote:

Htc one ve nexus 4 ün boş ram miktarı nedir acaba ? Normal kullanımda akıcılık bakımından iki telefon arasında fark yok gibi ama oyunlarda hangisi fark yaratır ? htc one ile kıyaslamamın nedeni hafızadan dolayı. 32 gb nexus 4 olsa sormam bile böyle bi soru :D

xperia sp tavsiye ederim
  • o ne
  • Sonynin ekran bence hiç iyi değil. Kaç kere mağazalara gidip inceledim diğerleriyle kıyasladım öyle bir telefon için çok kötü
  • quote:

yanlış ifade kullandım kusura bakmayın. Gün içi hangisi daha uzun süre gidiyor ?

One bariz olarak daha iyi.
  • snapdragon 800 lü aletler ne zaman girer ki ? Şimdi ağustosta falan gelirse içime öküz oturur
  • Ağustos gibi S800'lü Xperia Z Ultra gelir muhtemelen. Fiyatı 2500 olur ve boyutu da 7 inçlik tablet neredeyse :) S800'lü telefonlar daha tanıtılmadı ama temmuzda falan bolca tanıtılır ve ağustos eylül gibi gelirler herhalde.
  • quote:

Sonynin ekran bence hiç iyi değil. Kaç kere mağazalara gidip inceledim diğerleriyle kıyasladım öyle bir telefon için çok kötü

eminmisin getir istediğin telefonu aynı resmi açalım bakalım hangisinin ekranı daha iyi gösterecek ,bravia engine sayesinde ekranı birçok cihaza nal toplatir sony nin telefonları

• quote:

snapdragon 800 lü aletler ne zaman girer ki ? Şimdi ağustosta falan gelirse içime öküz oturur

xperia z ultra geliyor bekle derim

• Genelde okulda lazım oluyor internet falan. okulda bitti aceleye gerek yok o zaman. Hem sony nin tran..... yazamıyorum :D ekranını merak ediyorum baya. Umarım makul fiyatlar olur. İlginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • quote:

Genelde okulda lazım oluyor internet falan. okulda bitti aceleye gerek yok o zaman. Hem sony nin tran..... yazamıyorum :D ekranını merak ediyorum baya. Umarım makul fiyatlar olur. İlginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim.

triluminos :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technotronic -- 26 Haziran 2013; 22:08:27 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.