Şimdi Ara

HTC One Mini 2 vs HTC One (M7) [ACIL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ykisi arasynda kararsyz kaldym. Aslynda xperia z2 ve htc one M8 arasynda kararsyzdym. Ama bu kadar para vermeye de?mez gibi geldi. Çok da uçurum yok diye dü?ünüyorum bunlar ve alt modelleri arasynda. Kamera önemli whatsapp kullanyyorum intte geziniyorum hyzly olsun istiyorum bu açydan hepsi ayny gibi geldi. M8 in kamerasy so?uttu biraz. Sony de telefon konusunda htc kadar iyi de?il sanyrym. Z1 falan da dü?ünüyo gibiyim. Fiyatlary bu aralykta telefonlardan tavsiye de alabilirim

Yakyn bir zamanda almayy dü?ünüyorum özellikle kullannlar olumsuz yönlerini yazarsa çok iyi olur,?imdiden te?ekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zoraki Dt -- 1 Eylül 2014; 17:37:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zoraki Dt

İkisi arasında kararsız kaldım. Aslında xperia z2 ve htc one M8 arasında kararsızdım. Ama bu kadar para vermeye değmez gibi geldi. Çok da uçurum yok diye düşünüyorum bunlar ve alt modelleri arasında. Kamera önemli whatsapp kullanıyorum intte geziniyorum hızlı olsun istiyorum bu açıdan hepsi aynı gibi geldi. M8 in kamerası soğuttu biraz. Sony de telefon konusunda htc kadar iyi değil sanırım. Z1 falan da düşünüyo gibiyim. Fiyatları bu aralıkta telefonlardan tavsiye de alabilirim

Yakın bir zamanda almayı düşünüyorum özellikle kullannlar olumsuz yönlerini yazarsa çok iyi olur,şimdiden teşekkürler

G2, z1.
    Sony başarılı değil demişsinde şuan yok satan samsung, htc(aslında yok satmıyor ama ), lg yokken sony telefon piyasasında nokia ile rakipti.

• Htc kadar dedim bilmiyorum ikisini de kullanmadym ama ara?tyrdy?ym kadaryyla öyle görünüyo z2 yi dü?ünüyordum ilk zamanlar zaten ama htcyi elime alynca vazgeçtim.
    @BerkhanBalta

?unu da soryyym unutmadan. M7 de pembele?me sorunu yeni sürümlerde de devam ediyo mu ve nasyl anlarym bunu?
  • quote:

Htc kadar dedim bilmiyorum ikisini de kullanmadym ama ara?tyrdy?ym kadaryyla öyle görünüyo z2 yi dü?ünüyordum ilk zamanlar zaten ama htcyi elime alynca vazgeçtim.
    @BerkhanBalta

?unu da soryyym unutmadan. M7 de pembele?me sorunu yeni sürümlerde de devam ediyo mu ve nasyl anlarym bunu?

M7 daha iyi,ama o bütçede G3 16 bile bulursun 1600'e.G2,Z1,Nexus 5 daha iyi cihazlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Htc kadar dedim bilmiyorum ikisini de kullanmadym ama ara?tyrdy?ym kadaryyla öyle görünüyo z2 yi dü?ünüyordum ilk zamanlar zaten ama htcyi elime alynca vazgeçtim.
    @BerkhanBalta

Sana m7 tavsiye etmiyorum fiyatını haketmiyor.
  • Arkadaşlar yorum yaparken nedenleri de söylerseniz çok sevinirim. Lütfen olumsuz özellikleriyle belirtin ki düşünmeyim ben de. Çocuk gibi marka yarıştırmak saçma. Samsung lg hiç düşünmüyorum bunlar dışında özellikle söylediğim modelleri merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

quote:

@BerkhanBalta

Hangi özellikleri açısından?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

quote:

@BerkhanBalta

Hangi özellikleri açısından?

Donanımı fiyatına göre çok zayıf.

• Acill birazdan çıkıyorum. M7de pembeleşme sorunu olmayan modeller için neye dikkat etmeli??
  • quote:

Acill birazdan çıkıyorum. M7de pembeleşme sorunu olmayan modeller için neye dikkat etmeli??

Tamamen sans meselesi.Kutuyu orda aç dene istersen olmadı değiştirir.

• Pembeleşme sorununu kontrol etmek için cihazla birkaç resim çektikten sonra cihazı düz bir zemine koyun ekran pembe hale bürünürse sorunlu cihaz oluyor. Ekran siyah ise sıkıntı yok. Benim bildiğim böyle.

• Mini 2 aldım. Sıkıldım düşün düşün.. One yoktu çoğu yerde zaten.Umarım pişman olmam m8 almadığıma da
  • quote:

Mini 2 aldım. Sıkıldım düşün düşün.. One yoktu çoğu yerde zaten.Umarım pişman olmam m8 almadığıma da

Dostum tel. Nasıl bende almayı düşünüyorum gerek boyut gerekse malzeme kalitesi istediğim gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pennyroyaltea kullanıcısına yanıt
    Hic bi sorunum olmadi. Ama oyun vs oynamiyorum. M7yle pek fark yok gibi islemcisi zayif ona gore ama kullanirken fark yaratiyosa da ben bunu anlicak sekilde kullanmadigim icon bilemiyorum :) kamera sahane m8den daha cok begeniliyo zaten. Filmlerimi izliyorum islemci korkuttugu icin cok program yuklemiyorum silsen bile yipratiyo cunku. Internette hic takilma sorunu olmadi. Bu fiyata daha iyi teller var deniliyo ama ilk htc telefonum ve hep htc kullanacagimi dusunuyorum tasarim vs ses sistemi harika. 200kisilik amfide en arkada bile ses kaydi alsam cok rahat aliyo evde dinliyorum dersleri :D boyut olarak tam iyi m7 ile en olarak daha kucuk boyu ayni. M8 vs de gereksiz uzun bence tel dedigin elde rahat kullanimi olmali bence cebine sigmali o acidan da tam olmasi gerektigi gibi. Aklima gelenler bunlar merak ettigin seyleri sorabilirsin ama teknik olarak cok ilgilebmem telefoblarla kullanim acisindan dusuncelerimi paylastim :)

• quote:

Hic bi sorunum olmadi. Ama oyun vs oynamiyorum. M7yle pek fark yok gibi islemcisi zayif ona gore ama kullanirken fark yaratiyosa da ben bunu anlicak sekilde kullanmadigim icon bilemiyorum :) kamera sahane m8den daha cok begeniliyo zaten. Filmlerimi izliyorum islemci korkuttugu icin cok program yuklemiyorum silsen bile yipratiyo cunku. Internette hic takilma sorunu olmadi. Bu fiyata daha iyi teller var deniliyo ama ilk htc telefonum ve hep htc kullanacagimi dusunuyorum tasarim vs ses sistemi harika. 200kisilik amfide en arkada bile ses kaydi alsam cok rahat aliyo evde dinliyorum dersleri :D boyut olarak tam iyi m7 ile en olarak daha kucuk boyu ayni. M8 vs de gereksiz uzun bence tel dedigin elde rahat kullanimi olmali bence cebine sigmali o acidan da tam olmasi gerektigi gibi. Aklima gelenler bunlar merak ettigin seyleri sorabilirsin ama teknik olarak cok ilgilebmem telefoblarla kullanim acisindan dusuncelerimi paylastim :)

1150 TLye alıcam inş bugün. gittigidiyor.com dan , %5 indirim 100 tl maxipuan ile.
    Telefon benimde hoşuma gitti görünüş boyut malzemesi bende pek oyun oynamam ufak tefek anca yüklerim onun dışında standart kullanım.
    peki kılıf felan kullanıyormusun arkaya plastik kılıf diyorum önede ekran koruyucu film yeterli dedim arkaya takmam belkide hiç lazım olursa durur diye. pek gördüğüm tel değil görenlerin tepkisi nasıl beğeniyorlarmı :) bizim millet dev ekrana alışık pek beğenmiyorlar gibi :)

Cok begeniyolar m8 saniyolar. Ama on kamera selfie icin cok da iyi degil 5mb olmasi harika ama butun cirkinlikler cikiyo kimse selfie cekmiyo benimkiyle :D Ben kilif kullanmadim internetten almak gerekiyo ve kullanimi zorlastiriyo genelde silikon tarzi ya. Guzelim tasarim gidiyo :) ama okulda baya kosturuyoruz kayiyo gidiyo elimden cok fazla cizik var suan kullan yani. Ekrana cizilmez demislerdi de berbat suan ekranim. Bu arada 1700e mal olmustu benimki :((

• quote:

Cok begeniyolar m8 saniyolar. Ama on kamera selfie icin cok da iyi degil 5mb olmasi harika ama butun cirkinlikler cikiyo kimse selfie cekmiyo benimkiyle :D Ben kilif kullanmadim internetten almak gerekiyo ve kullanimi zorlastiriyo genelde silikon tarzi ya. Guzelim tasarim gidiyo :) ama okulda baya kosturuyoruz kayiyo gidiyo elimden cok fazla cizik var suan kullan yani. Ekrana cizilmez demislerdi de berbat suan ekranim. Bu arada 1700e mal olmustu benimki :((

anladım, ekrana zaten yapıştırıcam bir şey
    fiyat konusu dediğim gibi normal telefoncu 1.700 dedi turkcell 1500e felan geliyor. Ben nakit 1150 Tl plastik kılıf dahil alıcam inş akşama.hızlıal.com'un gittigidiyor üyeliğinden HTC Türkiye Garantili ürün. bazıları ithal oluyor başka garantide.
    Iyi yapmissin hayirli olsun simdiden :)

• quote:

Iyi yapmissin hayirli olsun simdiden :)

sağol :)
  • onelikle benim iphone 4sim vardi 2 aydir kullaniyordum ondan once discoveryim vardi e haliyle discoveryden iphone gecmek biraz dusus oldu ekran batarya vb bende uzun zamandir m7 almayi dusunuyordum son 1 kac hafta deatylica ozellikleri vs arastirdim ve karar verdim telefoncuya gittim elinde m7 olamdigini gelince beni aragacagini soyledi aradan bi hafta gecti ben tabi duramadim :) telefoncuya gittim adam hala gelmedigini soyledi o arada vitrindeki m8 mini yani one mini 2 dikkatimi cekti rengide koyu griydi baya hos duruyordu aldim inceledim saticjya ozelliklerini soruyorum adam bilmigorum diyor bataryasi kac mah bilmiyorum ekran kac inc bilmiyorum telefonu inceledim acikcasi hosuma gitti 5 aylik garantili ciziksiz eziksiz sifir gibi telefon 950 lira etiketi vardi neyse benim 4s i 500 liaraya okuttum uzerine 450 lira vererek aldim cihazi hosuma gitmeyen yanlari m7 deki gibi ekranin altinda navigasyon tuslarinin olmayisiydi ekranda alt tarafta yer aljyordu zaten ekran 4,5 inc bhtonlarda yer kapligordu ekran oldu sana 4 inc vs ayrintiya girmeyelim tesbihte hata olmaz :) neyse onun disinda hafif kasmalar yasadim gecislerde hafiza 16 gb afttirilabilit m7 de 32 gb tti arttirilamaz sonra aksam bunun tv kumanda ozelligi var diye biliyordum m7 nin kesib vardi biliyordum bununda vardir diye dusundum meger yokmus :( simdik sizce ben bunu kullanmaya devam mi ediyim yoksa gumus renk m7 mi aliyim alirsam uzerine para alirmiyim yada verirmiyim yazim hatalarim olduysa ki olmustur sizlerden ozur dilerim...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.