Şimdi Ara

Htc One mini 2 vs Xperia Z1c

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni bir telefon almayı düşünüyorum ve bu iki telefon arasında kaldım. Özellikle Kamera konusu çok kafamı karıştırıyor. Ön Kamerada HTC önde, arka kamerada ise sony 20,7MP ama kullanıcı yorumları pek iyi değil. HTC'de durum nasıl bilemiyorum. Telefonda çok fazla işlem yapan oyun oynayan biri değilim sosyal ağlara bağlanayım internette rahatça dolaşayım benim için yeterli. Bu nedenle Snapdragon falan çokta önemli değil. Arayüz akıcı olsun telefon zırt pırt ısınıp donmasın bana yeter :)

Kendimce önemli olan özellikler ise;
    +Kamera
    +Görünüş
    +Ses
    +Pil performansı
    +Sağlamlık-Sorun çıkarmamak

Geri kalan özellikler çokta umrumda değil açıkçası şu an takıldığım nokta kamera noktası..
    Siz bu saydığım özelliklere göre seçim yapacak olsaydınız hangisini tercih ederdiniz.

• One mini 2 al ama fazla para verme 800e bulursun zorlarsan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paran varsa 1400 e z3 c alabilirsin ama illa bu telefonlar dersen z1 c tabiki gerek batarya gerek performans htc mini 2 işlemci olarak düşük yinede z3 c yi kesinlikle tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • paran varsa 1400 e z3 c alabilirsin ama illa bu telefonlar dersen z1 c tabiki gerek batarya gerek performans htc mini 2 işlemci olarak düşük yinede z3 c yi kesinlikle tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • z1c onerırım dıgfer markalar mınılerı cok kesıntılı,zaten bu acdıdan sony mını degıl compact dıyor cunku pek kesıntı yok hatta z1c de abısı z1 den daha ustun ekran panelı var,one mını2 onermem cıdden ıkısı denk cıhazalr bıle degıl zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK Htc One M9 ve Htc 10
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.