Şimdi Ara

HTC ONE MINI | Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
6
Favori
41.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende geçen hafta teleserviste degisim yaptırdım fakat yenidenbenim telefondada catlalar oluştu.Siyahla degisim isticem bu kez..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat tek_

Bende geçen hafta teleserviste degisim yaptırdım fakat yenidenbenim telefondada catlalar oluştu.Siyahla degisim isticem bu kez..

bende siyah almıştım bugün elime ulaştı. telefonda siyah rengi hiç sevmememe karşın bu telefona bayıldım. siyah rengi çok hoş duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben telefona ekran koruyucu alacağımda mat almak istiyorum. tavsiye edeceğiniz bir marka varmı?

• murat tek_ M kullanıcısına yanıt
    HTC'nin web sitesinden canlı destek ile görüştüm. Servisteki onarımdan sonra tekrar çatlama olduğunu söyledim. "Tekrar servise gönderin" dediler.
    "Aynı sorun başka telefonlarda da var, onarım sonrasında da tekrarlanıyor, iade etmek istiyorum" dediğimde "İade edemezsiniz. Tekrar servise gönderin yeniden çatlamayı önlemek için kaplama yapılacak" dediler.

Öyle görünüyor ki, bu çatlama problemi, önleyemedikleri yapısal bir problem. Çatlamayı önlemek için nasıl bir kaplama yapacaklar, telefonun görünümünü bozacak mı, işe yarayacak mı, bilmiyorum.

Bu işlem sonrasında da yine çatlama olursa aynı arızanın ikiden fazla tekrarlanması olacağı için para iadesi isteyeceğim.

(Bu arada eşimin telefonunda da benzer çatlamalar var, onu da benimkini alırken servise vermiştik. Ondan da haber bekliyoruz).

• Arkadaşlar öncelikle merhaba.One mini yi anneme hediye olarak almak istiyorum. Nasıl bir telefondur. Annem kullancağı için performans olarak aşırı bir beklenti yok. Önemli olan noktalar şarj kamera ve sağlamlık. Bu telefon bir günü rahat çıkarır mı. Kamerası nasıldır. Ben xperia sp kullanıyorum kamerası çok kötü. Ona göre nasıldır. Ve sağlamlık. Htc lerin aliminyum kasasından dolayı sağlam olduğunu biliyorum ancak forumlara baktığımda bu arkada kılcal çatlak sorunu olduğunu gördüm. Bu siyah rengi için çok belirgin ve her telefonda olan bir sorun mu. Yardımcı olursanız teşekkür ederim. İyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertmetin21

Arkadaşlar öncelikle merhaba.One mini yi anneme hediye olarak almak istiyorum. Nasıl bir telefondur. Annem kullancağı için performans olarak aşırı bir beklenti yok. Önemli olan noktalar şarj kamera ve sağlamlık. Bu telefon bir günü rahat çıkarır mı. Kamerası nasıldır. Ben xperia sp kullanıyorum kamerası çok kötü. Ona göre nasıldır. Ve sağlamlık. Htc lerin aliminyum kasasından dolayı sağlam olduğunu biliyorum ancak forumlara baktığımda bu arkada kılcal çatlak sorunu olduğunu gördüm. Bu siyah rengi için çok belirgin ve her telefonda olan bir sorun mu. Yardımcı olursanız teşekkür ederim. İyi günler.

Kesinlikle beyaz almayın. Siyah renk alıp da çatlak sorunu yaşayan okumadım hiç, ben dahil. Kamerası bence tatmin edici. 1 günü de çıkarıyor. Tavsiye ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncu6

quote:

Arkadaşlar öncelikle merhaba.One mini yi anneme hediye olarak almak istiyorum. Nasıl bir telefondur. Annem kullancağı için performans olarak aşırı bir beklenti yok. Önemli olan noktalar şarj kamera ve sağlamlık. Bu telefon bir günü rahat çıkarır mı. Kamerası nasıldır. Ben xperia sp kullanıyorum kamerası çok kötü. Ona göre nasıldır. Ve sağlamlık. Htc lerin aliminyum kasasından dolayı sağlam olduğunu biliyorum ancak forumlara baktığımda bu arkada kılcal çatlak sorunu olduğunu gördüm. Bu siyah rengi için çok belirgin ve her telefonda olan bir sorun mu. Yardımcı olursanız teşekkür ederim. İyi günler.

Kesinlikle beyaz almayın. Siyah renk alıp da çatlak sorunu yaşayan okumadım hiç, ben dahil. Kamerası bence tatmin edici. 1 günü de çıkarıyor. Tavsiye ederim..

Ben de bu cihazı almaya karar vermiştim ta ki çatlama sorununu görene dek.. Siyah renkte bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mı acaba? Yoksa siyahını da alabilirim iki renk de çok hoş..

fiyat nasıl:http://www.kliksa.com/urun/htc-one-mini-16-gb-siyah-akilli-telefon/901917744

Öğrenmek istediğim diğer önemli konu ise güncelleme durumu.. M8deki gibi ekrana dokunarak uyandırma gibi özelliklere sahip olacak mı (sense 6)? Daha ne kadar güncelleme alır dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2181679 -- 7 Nisan 2014; 1:11:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ayemhepi

quote:

quote:

Ben de bu cihazı almaya karar vermiştim ta ki çatlama sorununu görene dek.. Siyah renkte bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mı acaba? Yoksa siyahını da alabilirim iki renk de çok hoş..

fiyat nasıl:http://www.kliksa.com/urun/htc-one-mini-16-gb-siyah-akilli-telefon/901917744

Öğrenmek istediğim diğer önemli konu ise güncelleme durumu.. M8deki gibi ekrana dokunarak uyandırma gibi özelliklere sahip olacak mı (sense 6)? Daha ne kadar güncelleme alır dersiniz?

Fiyat çok iyi. Bu fiyattan daha aşağıda bulunmaz sanırım. Güncelleme konusunda yorum yapamayacağım..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Fiyat çok iyi. Bu fiyattan daha aşağıda bulunmaz sanırım. Güncelleme konusunda yorum yapamayacağım..

Kliksada stok yok ordaki fiyata aldanmayın arkadaşlar

• quote:

Sense 6 haziran veya temmuz gibi gelecek one mini ye ama sense 6 ile gelecek özellikleri bilmiyorum. Nette bir tablo var sense 6 alacak telefonların listesi, bir göz at.

• quote:

Orijinalden alıntı: e1ektronick

quote:

Sense 6 haziran veya temmuz gibi gelecek one mini ye ama sense 6 ile gelecek özellikleri bilmiyorum. Nette bir tablo var sense 6 alacak telefonların listesi, bir göz at.

hocam bende bu telefondan aldım geçenlerde. telefonun sürümü 4.2 galiba şuanki güncel sürüm 4.4

sizce telefonu güncellemelimiyim. ben güncelleştirmelere hiç sıcak bakmıyorum çünkü her gelen güncelleme telefonu kasıyor daha fazla ram kullanıyor. özelliklede 4.2 den 4.3 e gibi büyük güncellemelerde. bu telefondada böyle bir durum varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: TinyAngel
    hocam bende bu telefondan aldım geçenlerde. telefonun sürümü 4.2 galiba şuanki güncel sürüm 4.4

sizce telefonu güncellemelimiyim. ben güncelleştirmelere hiç sıcak bakmıyorum çünkü her gelen güncelleme telefonu kasıyor daha fazla ram kullanıyor. özelliklede 4.2 den 4.3 e gibi büyük güncellemelerde. bu telefondada böyle bir durum varmı?

Güncellemeler sonrası telefon bana ram konusunda pek bi sıkıntı yaratmadı açıkcası, bu da kullanım senaryosu farkından olsa gerek. 4.4 güncellemesi ile sadece çok bariz olmamakla birlikte dış seste biraz kısılma var, Hoparlörlerde ses biraz azalmış. Bunun yanında telefonu tam şarjda kullanım süresinde artış olduğunu gördüm (şahsi kanaatim). Genel olarak öncesinde 1,5 gün giden şarj 4.4 günc. ile 2 güne dayanabiliyor benim kullanımımda.

• Cevaplar için çok teşekkürler arkadaşlar. Peki siyah renkteki çatlaklar konusunda fikriniz nedir? Yabancı forumlarda birkaç konu buldum ama ingilizcem yetmedi :) çatlak konusu can sıkıcı biseye benziyor çünkü..

• hala satın alma sürecindeyim en büyük seçeneklerimden biriside one mini, ve bu telefon hakkında sizlere sormak istediğim belli hususlar var özellikle one 'da görülen kamera pembeleşme veya kasa soyulma gibi sorunlar ile htc one minide karşılaşan var mı? ürünün kamera ve batarya performansından memnun musunuz. belli bir süre sonra takılma veya bellek yetersizliği yaşıyor musunuz? bunun dışında bilgilendirmek istediğiniz bir konu varsa açığım

cevaplarınız için teşekkür ederim.
  • Tugcu T kullanıcısına yanıt
    Merhaba.Htc one mini cihazımı 05.11.2013 tarihinden bu yana kullanmaktayım.Sorularının cevaplarına gelince.Kamerasında pembeleşme gibi bir sorun yok.Kasasına gelince beyaz renklerinin kenarlarındaki plastik kısımda çatlamalar oluyor malesef.Ama bunun dışında telefonun donanımsal olarak bir sıkıntısı yok.Kamerası mükemmel değil ama yeterince net ve seri çekim yapıyor.Takılma,donma ve bellek yetersizliği gibi bir sorunla hiç karşılaşmadım bugüne kadar.Telefon çok stabil çalışıyor.Hatta android işletim sistemi kullanan telefonlar içerisinde en stabili diyebilirim.Batarya konusuna gelince bundan önce sony xperia sp kullanıyordum.Bataryası haliyle sony'yi aratıyor ama sürekli oyun oynamadığın taktirde 1 günü rahatlıkla tamamlar.Teşekkürler.
  • mertmetin21 M kullanıcısına yanıt
    Ben de daha önce xperia sp kullanıyorum.05.11.2013 tarihinde htc one mini aldım.Performansının genel olarak xperia sp den iyi olduğunu söyleyebilirim.Dokunmatiği bana göre sp den daha başarılı.Kamerasına gelince xperia sp den çok daha seri çekim yapıyor.Takılma ve donma sorunu yok.Ama fotoğraf kalitesi olarak xperia sp den üstün olduğunu düşünmüyorum.Bataryası sürekli oyun oynanmadığı taktirde 1 günü rahatlıkla tamamlıyor.Ama sarj konusunda bataryası daha güçsüz olduğu için xperia sp kadar iyi değil.Sağlamlık konusunda da en az xperia sp kadar sağlam olduğunu söyleyebilirim.Hatta daha sağlam olduüunu düşünüyorum.Kılcak çatlak sorunu malesef kronik.Neredeyse bütün beyaz htc one minilerde mevcut.Ama bana göre çok önemli değil.Ben ilk aldığım günden beri çatlaklarıyla kullanıyorum.Alıştım artık :)
  • Arkadaşlar selam... Htc One mini kullanıyorum.Geçen hafta gelen son güncellemeyi yaptım sürüm 4.4.2 oldu.Ancak bazı problemler oluşmaya başladı.Aynı problemleri yaşayan arkadaşlarım varmıdır merak ettim.

1) Telefondan müzik dinlerken belli bir süre geçtiğinde (tel ekranı kapattığında) sağdaki volume tuşları çalışmıyor.power tuşuna basınca çalışıyor.
    2)Ev üzerinden wirelass ağa bağlandığımda yine stand by modundayken mesaj, watsup vs. gelmiyor.power tusuna bastığımda hepsi birden yükleniyor.Sonradan dikkat ettim ki, wireless simgesi power tusuna bastıkdan sonra geliyor.

Açıkçası telefona çok uygulama yükleyip oyun oynayan bi kimse değilim.Ses kalitesinden dolayı cezbetmişti beni bu telefon ve son sürümüyle ses kalitesi düştü gibi geldi.Tabi zamanla beyin fonksiyonları sesin olağanlığına alışınca kalitesi düşmüş etkisi de yaratabilir.Yani psikolojik olabilir.

Bu arada telefonda herhangi ısındıracak bir işlem yapmadığım için beyaz kasa kullanıcısı olarak herhangi bir çatlak problemim yok.Etkenlerden biri bu olabilir belki.Bilginize..:) Teşekkürler.

• Telefonu rootlayan varmı?

@use_best
    Evet telefonun sesi yeni gelen güncelleme ile kısıldı, aynı durum one'da da var. M8 için yapılan bir değişiklik bu. Yeni jenerasyondaki telefonun sesi bir öncesine nazaran yüksek çıkıyormuş hissini vermek için bunu yaptılar.

Güç tasarrufunu kapatırsan internet üzerinden gelen bildirimleri anlık olarak alırsın. Aksi takdirde güç tasarrufu açıkken wifi bağlantın ve 3G veri akışı telefon kilitkendikten 5 veya 7 dk sonra askıya alınıyor. Senin güç tuşuna basmanla tekrar aktif oluyor ve o kadar bildiri birikimi bir anda geliyor..

• Beyler merhaba, htc one mini kullanan bir arkadaşım var ona hediye düşünüyorum kapaklı bir model. Kullanan var mı, ben bunu beğendim, siz ne düşünürsünüz?
    http://www.mobilcadde.com/baseus-htc-one-mini-folio-standli-ince-yan-kapakli-siyah-kilif-11980
    https://store.donanimhaber.com/b0/16/07/b016070e37ff6b3ac4264920fcd58aed.jpghttps://store.donanimhaber.com/fa/56/4e/fa564ec63e6dc5e56aec61d523cd6df8.jpg
     HTC ONE MINI | Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü HTC ONE MINI | Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü

• Tabi ki zevk meselesi ama ben şu modeli aldım ve çok memnun kaldım:
    http://www.mobilcadde.com/mobil/urun.asp?pid=12820

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.