Şimdi Ara

HTC ONE MINI | Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
6
Favori
41.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

İkinci mesaj da bana ait olsun, güncelleyeceğim.

güncellememişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolkanikYanardağ

quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

İkinci mesaj da bana ait olsun, güncelleyeceğim.

güncellememişsin

Günleyeceğim
  • Arkadaşlar one mini otg kablosu taktım ancak çalışmadı kablo başka cihazda çalışıyor bunda neden çalışmaz.. usb hata ayıklama açık..kabloyu takınca bildirim ekranında htc sync manager çıkıyor hepsi bu. yardımcı olursanız sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gencoy -- 19 Mart 2014; 17:55:49 >
  • Arkadaşlar şu meşhur kasadaki kılcal damar catlaklarindan dolayı telefonu kvk mi yoksa teleservise mi verim?
    Hangisinden hızlı sonuç alırım?kasa değişimi isticem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat tek_

Arkadaşlar şu meşhur kasadaki kılcal damar catlaklarindan dolayı telefonu kvk mi yoksa teleservise mi verim?
    Hangisinden hızlı sonuç alırım?kasa değişimi isticem.

Kasa değişimi neden istiyorsunuz ki? Kasa değişimi yaptırarak sorunu çözemezsiniz. Kasa haricinde arka taraftaki alt ve üst şeritlerde de oluşuyor çatlaklar..

• Arkadaşlar benimde 6 aylık gri telefonumda 5-6 adet ciddi çatlaklar oluştu. 5 gün önce vatan computer a verdim. Değişim talep ettim. KVK' a göndermişler. HTC' i de aradım ama tek yapabilecekleri şeyin bu talebimi servise iletmek olduğunu söylediler. Değişime servis karar veriyormuş. Yanıt bekliyorum. Sizce KVK yada Teleservice farkeder mi?
  • turuncu6 T kullanıcısına yanıt
    Bildigim kadarıyla kasa kopmle degisiyor..htc yi aradım siyahla degiştirecekler dedi..Yine tekrarlarsa degisim talep edersiniz seklinde konustular..
  • quote:

Bildigim kadarıyla kasa kopmle degisiyor..htc yi aradım siyahla degiştirecekler dedi..Yine tekrarlarsa degisim talep edersiniz seklinde konustular..

Umarım hallolur işiniz ve bir daha tekrarlamaz..

• dün mağazada incelem fırsatım oldu biraz, siyah renk one mini hem görünüş olarak hem de malzeme kalitesi olarak süper ötesi. özellikle malzeme kalitesi. gümüş renk one mini'nin yanlarındaki sırıtan beyaz şerit olayı da siyah renkte yok. gerçekten harika yapmış adamlar.

ekleme: çatlak olayları kötü olmuş, halbuki elde taş etkisi yaratır gibi duruyo alet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 23 Mart 2014; 21:44:21 >
  • Arkadaşlar pek oyun meraklısı biri değilim. Sizce Sony Xperia Zr mi Htc One Mini mi ? Zr'de aklımı çelen özellik suya dayanıklılığı. One minide ise kasa kalitesi. Bana uzun süre stabil olarak kullanacağım bir telefon lazım. Sizin tercihiniz nedir ?

• 3.10.401.6 sürüm numaralı, 38MB büyüklüğündeki güncellemeyi yükleyen var mı? Varsa, dikkatini çeken değişiklikler neler?

• Merhaba arkadaşlar. Tam 60 gün önce servise gönderdiğim ve değişim kararı verilen cihazım, dün geldi. Cihazı inceledim, genel anlamda bir problem gözükmüyor. Yaklaşık 600 mb'lık bir güncellemeden sonra android 4.4.2 (3.10.401.6 sürüm numaralı)'ye geçti. Cihazı kullanmayalı uzun zaman geçtiği için tam olarak neyin değiştiğini pek anlamadım. Ancak dünden beri uğraşmama rağmen cihazı bilgisayara bir türlü tanıtamadım. Tüm alternatifleri denememe ve HTC Sync Manager programını kurmama rağmen sonuç yok. Pc usb aygıtı tanınmadı hatası veriyor. Farklı 2-3 cihazda da denedim, sonuç değişmedi. Bu problem ile karşılaşıp, sorunu çözen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fadliy

Merhaba arkadaşlar. Tam 60 gün önce servise gönderdiğim ve değişim kararı verilen cihazım, dün geldi. Cihazı inceledim, genel anlamda bir problem gözükmüyor. Yaklaşık 600 mb'lık bir güncellemeden sonra android 4.4.2 (3.10.401.6 sürüm numaralı)'ye geçti. Cihazı kullanmayalı uzun zaman geçtiği için tam olarak neyin değiştiğini pek anlamadım. Ancak dünden beri uğraşmama rağmen cihazı bilgisayara bir türlü tanıtamadım. Tüm alternatifleri denememe ve HTC Sync Manager programını kurmama rağmen sonuç yok. Pc usb aygıtı tanınmadı hatası veriyor. Farklı 2-3 cihazda da denedim, sonuç değişmedi. Bu problem ile karşılaşıp, sorunu çözen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.

hocam bu gelen güncellemedden sonra telefondaki boş ram miktarı ne kaadar

• Hiç bir şey yüklemeden 353/778 yazıyor. Ama cihaz sorunlu, tekrar servis yolu gözüküyor. İki gündür cihazı pc ye tanıtamadım.
  • Erişimi engellenen youtube ve twitter için ilgili ip adreslerini telefonundaki host dosyasına ekleyebilen var mı?

quote:

Orijinalden alıntı: fadliy

Merhaba arkadaşlar. Tam 60 gün önce servise gönderdiğim ve değişim kararı verilen cihazım, dün geldi. Cihazı inceledim, genel anlamda bir problem gözükmüyor. Yaklaşık 600 mb'lık bir güncellemeden sonra android 4.4.2 (3.10.401.6 sürüm numaralı)'ye geçti. Cihazı kullanmayalı uzun zaman geçtiği için tam olarak neyin değiştiğini pek anlamadım. Ancak dünden beri uğraşmama rağmen cihazı bilgisayara bir türlü tanıtamadım. Tüm alternatifleri denememe ve HTC Sync Manager programını kurmama rağmen sonuç yok. Pc usb aygıtı tanınmadı hatası veriyor. Farklı 2-3 cihazda da denedim, sonuç değişmedi. Bu problem ile karşılaşıp, sorunu çözen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.

daha önce böyle bir hata ile karşılaşmadığım için yardımcı olamayacağım, ama forumda gördüğümü hatırlıyorum bu hata ile karşılaşan kişileri, htc one konusuna bakmanızı tavsiye ederim.

• s2 den geçmeyi düşünüyorum , dün htc one ı görünce mest etti cihaz, minisi tam benlik diyebilirim. önerirmisiniz?
  • sstarr S kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var.4.4.2'ye ilk geçtiğimde acaba bana mı öyle geliyor dedim.Fakat dün media marketteki teşhirdeki telefonla karşılaştırdım telefonumun sesini bariz olarak fark var.Teşhirdeki htc one mini de 4.3 yüklüydü ve ses olarak benim cihazımı ezip geçti resmen.Bu durum çok canımı sıktı.Umarım birdahaki güncellemeyle bu sorunu çözerler.Ayrıca şarjımın daha çabuk bittiğinden de şüpheleniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberte1

HTC One Mini'yi yaklaşık 4 ay önce aldım. Önce alt köşelerden birinde kılcal çatlaklar vardı. Son zamanlarda dikkatli inceleyince çerçevede ve arka şeritlerde toplam 9 adet çatlak olduğunu fark ettim.
    Servise götüreceğim, bakalım ne diyecekler.

HTC ONE MINI | Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü HTC ONE MINI | Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü HTC ONE MINI | Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü HTC ONE MINI | Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü

Telefonu 18 Mart'ta servise verdim. 3 gün içinde onarıp göndermişler. (Ama herhangi bir mesaj gelmediği ve internet sitesindeki takip sayfasında da onarım bilgisi yer almadığı için 10 gün sonra tesadüfen telefonla bilgi aldıktan sonra alabildim).
    Beyaz plastik kısımlarda çatlak problemi yaşayanlar için bilgi vereyim:
    Satın alma tarihinden itibaren bir ay içinde servise verirseniz değişim yapıyorlarmış. Daha sonra verirseniz onarım yapıyorlar.
    Benim telefonum onarıldı. Beyaz plastik kısmı değiştirmişler. Herhangi bir tamir izi vs. yok. Görünümü gayet iyi, problem yok.
    Değiştirdikleri parça sorunlu orjinaliyle aynı mı, daha kaliteli bir parça mı bilemiyorum. Zamanla öğreneceğiz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberte1 -- 2 Nisan 2014; 21:24:36 >

• Tele servise mi verdiniz?

• quote:

Tele servise mi verdiniz?

Evet, Teleservice.
    Ama bugün fark ettim, değişmiş olan beyaz kısımda yine küçük bir çatlak var. HTC ile görüşüp, tekrar göndereceğim sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.