Şimdi Ara

HTC ONE MINI | Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
6
Favori
41.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fadliy

Ben de bugün Teleservice'yi tekrar aradım, bana değişim cihazı beklediklerini söylediler. Bizim netten baktığımız takip sayfasına bakıp, bize bilgi veriyorlar. Başka hiç bir konu hakkında ne fikirleri, ne de bilgileri yok. (Cihaz ne zaman gelecek, şu ana ne aşamada vs...) Sizin anlayacağınız sallayıp duruyorlar.

nasıl olur yaa? siz de mini bekliyorsunuz, benimki geldiyse sizinki de gelmiş olmalı. siteye iş emri diye bir numara eklenmiş, onu öğrenip kendiniz bakın bence. yanlış bilgi bile veriyor olabilirler..
  • Evet, kasadaki çatlaklar yüzünden. Yaklaşık 1 ay oldu.
  • İş emri numarası ile de baktım, değişim cihazı bekleniyor diye belirtilmiş.
  • ilginç yaa, demek ki sayıyla sipariş ediyorlar yurt dışından..
  • Arkadaşlar Htc one mini bataryası hakkında bilgi verebilirmisiniz, Sürekli yoğun olarak whatsapp kullanıyorum onun dısında oyun falan oynamıyorum birgünü rahat cıkartırmı, bilgilerinizi bekliyorum teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeCuRe016

Arkadaşlar Htc one mini bataryası hakkında bilgi verebilirmisiniz, Sürekli yoğun olarak whatsapp kullanıyorum onun dısında oyun falan oynamıyorum birgünü rahat cıkartırmı, bilgilerinizi bekliyorum teşekkürler..

Interneti 2G yapip whatsappi oyle kullanirsaniz bir gunu rahat tamamliyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar,

Htc one mini hakkında bilgi toplamaya çalışıyorum, emektar 3,5 yıllık Galaxy S'i değiştirme vakti yaklaşıyor yavaştan :)

Aklıma tek takılan konu aslında şu dış kasadaki çatlaklar. Siyah renklilerde yok denecek kadar az galiba bu sorunu yaşayanlar. Beyazda daha mı fazla bu çatlak durumu? Ayrıca HTC herhangi bir iyileştirme yapmış mı bu durumla ilgili yeni partilerde bilgisi olan var mı?
  • Kitkat geldi mi arkadaslar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen hafta geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat tek_

Gecen hafta geldi.

Kardesim bende gozukmuyor neden acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Onurcukka

Selam arkadaşlar,

Htc one mini hakkında bilgi toplamaya çalışıyorum, emektar 3,5 yıllık Galaxy S'i değiştirme vakti yaklaşıyor yavaştan :)

Aklıma tek takılan konu aslında şu dış kasadaki çatlaklar. Siyah renklilerde yok denecek kadar az galiba bu sorunu yaşayanlar. Beyazda daha mı fazla bu çatlak durumu? Ayrıca HTC herhangi bir iyileştirme yapmış mı bu durumla ilgili yeni partilerde bilgisi olan var mı?

Beyaz belki yeni partide düzelmiş olabilir ama ben yine de almanızı tavsiye etmem. ben 2 ay değişim bekledim, yine beyaz gönderdiler. onu verdim, siyah aldım. 2 gündür kullanıyorum. şimdilik bir sorun yok, inşallah olmaz da..
  • Teşekkür ederim bilgilendirme için. Olursa siyah düşünüyorum zaten. İnternetten de okuduğum kadarı ile bu çatlama problemi hep beyazlarda oluşmuş. S4 mini ile One mini arasında çok gidip geliyorum. Hayırlısı bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonly

Aynen ben de siyahından kullanıyorum çatlak falan yok. Fakat home tuşunun orada bir ışık sızması var biraz ekrana yukarıdan bakınca. Böyle bir şey yaşayan var mı?

aynısından bende de var sinir bozucu bir ayrıntı ama gözümü alıştırmaya çalışıyorum çünkü onu saymazsak birde telefonunun tuş kilidini açmak için kapama tuşuna uzanmak zor oluyor bu 2 eksikliği dışında çok iyi bir telefon.
  • benim telefonada güncelleme gelmedi güncelleme sorguladığımda yok diyor. sizede telefon üzerinden mi güncelleme geldi yoksa bilgisayara bağlayıp falan bir yöntemi mi var?
  • Telefon ustunden guncelledim...
  • Bu modelde malZEME malesef kalitesiz siz yapmasanizda zamanla çerceve kenarlaeinda catlaklar olusuyor htc bu modelde metal kasa kullammis plastilde kalitesiz olunca catlaklar olusuyor.

• Kitkat geldigine eminmisiniz

• Bendeki sürüm 4.4.2 oldu..

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu6 -- 4 Mart 2014; 12:13:00 >
  • bende de 4.3 güncelleme yok diyor hergün bakıyorum. bu ne saçmalık anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.