Şimdi Ara

HTC ONE MINI | Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
442
Cevap
6
Favori
41.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hasan.kaya90

Bende bugun telefonumda iki çatlak farkettim. Bu orunu servis ile çözen arkadaslar varmı. Siz sorunu çöebildinizmi peki

hocam bende bugün farkettim bende de durum aynı iki tane çatlak var teli elimize aldığımızda sol tarafta beyaz şeritin üzerinde..
  • bendede sağ alt köşede napıcaz bunları böleyaa.
  • Anlaşılan kronik bir problem. Bu çatlak oluşanların kullanıdığı modeller beyaz mı acaba? Gri ve siyahlarda da aynı sorun var mı?
  • Güncelleme alan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flappy Bird. Google Play ve App Store'dan kaldırılan rahatsız edici oyun :)

http://www.mediafire.com/download/o9ref81d9x55dow/Flappy-Bird.apk

HTC ONE MINI | Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü

• arkadaşlar benim telefonum hala gelmedi. neredeyse her gün arıyorum ama yok yok 2 hafta sonra 2 ay olacak, bilemiyorum daha ne kadar bekleyeceğim..
  • Benim de cihazım 2 haftadan beri serviste. İlk bir hafta sistemde bir şey gözükmüyordu. Cihazın faturasını istediler, gönderdim. 5 Şubattan beri de değişim cihazı bekleniyor, diye belirtilmiş. 2-3 sefer telefon açtım, cihazın yurt dışından geleceğini ve yasal sürenin 4 hafta olduğunu söylediler. Yani cihazın ne zaman geleceği belli değil. Ben de farklı alternatiflere bakıyorum.
  • 4 hafta mıymış yasal süre? şaka gibi ya, bana kimse öyle bir bilgi vermedi servisten? kaldı ki kaç 4 hafta geçirdim ben, hala bekliyorum. geçiniz..
  • Leonly kullanıcısına yanıt
    Ev şekilli tuşa iki kere basınca çıkıyor açık uygulamalar. Onu mu sormuştunuz?
  • One mini için 4.4.2 güncellemesi yaklaşıyor sanırım amerikada tamamlanma aşamasında ..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • varsa takaslamak isteyen

http://forum.donanimhab...992/f_//tm.htm#87795992

elimde iphone 4 var beyaz sıfır ayarında 18 ay garantili 16.07.2013 tarihli 1104 tl faturalı tüm aparatları kutusu mevcut sadece kulaklığı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eng.

Ev şekilli tuşa iki kere basınca çıkıyor açık uygulamalar. Onu mu sormuştunuz?

Yok o deil görev yöneticisi die ayrı bir uygulaması vardı htc nin. Güncellemeden önce vardı gibi hatırlıyorum ama emin deilim. Sanırım htc bu uygulamadan vazgeçti artık koymuyor güncellemelere..
  • siyahı var bende 1 aydır kullanıyorum çatlak falan yok çok şükür.
  • Aynen ben de siyahından kullanıyorum çatlak falan yok. Fakat home tuşunun orada bir ışık sızması var biraz ekrana yukarıdan bakınca. Böyle bir şey yaşayan var mı?
  • ufacık detaylara bile kafayı takıyorum :) telefonuma güncelleme geldi neyse yükledik bitti felan, hızlandı mı ne oldu anlamadım yine eskisi gibi işte hızından memnunum. face twitter felan ikonlar değişmiş azıcık.

ama şu sağ üstte minicik pil göstergesi varya, heh işte o yeşildi gri olmuş :) bunu tekrardan yeşil yapamaz mıyım, minnacık birşey ama yeşilken daha güzeldi yaaa, niye gri olduki şimdi :)))))) millet güncelleme ister ben istemiyorum, kurulu düzenim bozuluyor, benim yaşam alanımdaki çöpe dahi müdahele olmayacak, katı kurallarım var, tabiatım böyle :Pp neyse çokta önemli değilde, yeşil iyiydi la htc niye gri yaptınki şimdi o minicik pil kısmını.

sizede geldi mi bu güncelleme, o sağ üstteki minicik pil gri mi oldu yoksa yeşil yeşil devam mı ? (sövmeyin yaw meraktan yani:D)
  • Bana da geldi ve yükledim. Sadece pil deil orda çıkan tüm simgeler beyaz olmuş. Beats audio simgesi dahil :) bence böyle daha şık olmuş çarşamba pazarı gibi oluodu eskisi :)

• kit kat ile bu telefonun Hoparlörlerinde ciddi derecede ses azalması oldu.sizdede bu durumu yaşayan varmı?
  • 4.4.2 sonrası ram kullanımı pil ömrü ve hız nasıl değişti yukleyeyim mi guncellemeyi??

• arkadaşlar 2 aydır doa değişim kararı çıkan telefonumu bekliyordum, bugün itibarıyla kargoya verilmiş. bir aksilik olmazsa yarın elimde olur inşallah.
    diğer bekleyen arkadaşların bilgisine
  • Ben de bugün Teleservice'yi tekrar aradım, bana değişim cihazı beklediklerini söylediler. Bizim netten baktığımız takip sayfasına bakıp, bize bilgi veriyorlar. Başka hiç bir konu hakkında ne fikirleri, ne de bilgileri yok. (Cihaz ne zaman gelecek, şu ana ne aşamada vs...) Sizin anlayacağınız sallayıp duruyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.