Şimdi Ara

HTC ONE MINI | Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
6
Favori
41.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: f1999

arkadaşlar htc one mini almayı düşünüyorum. vatan bilgisayara ve teknosa'ya gittim. onlar 4 ultrapixel kamera diil 8 megapixel kamera var bunda dediler. 4 ultrapixel sadece htc one da varmış.. ayrıca s4 mini daha ii falan dediler. ben forumlarda falan one ve one minide birebir aynı 4 ultrapixel olarak duymuştum. ordaki görevliler beni yanlış mı bilgilendirdiler acaba?

Yanlış bilgilendirmişler sizi, söylediğiniz iki telefonda yaklaşık olarak aynı kameralar (sensörler) var yani 4 MP kamera var iki telefonda da.

@f1999

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısa Bilgi:

Bilindiği gibi HTC One ailesinde uygulamaların menülerine ulaşmak için uygulama içinde bir menü simgesi olması veya bu menü simgesine sahip olmayan uygulamalarda ekranın alt kısımda aşağıdaki gibi bir menü butonu çıkması gerekiyor.

HTC ONE MINI | Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü

Fakat bazı uygulamalarda bu ikisi de çıkmıyor. Ayarlar > Ekran, hareketler ve düğmeler menüsünden Giriş düğmesi menüsüne girip Google Now için hızla çekin, menü için basılı tutun seçeneğini işaretlediğinizde hem yukarıdaki siyah menü butonundan kurtuluyoruz, hem de artık Home tuşuna basılı tuttuğumuzda uygulama menülerine ulaşabiliyoruz.

HTC ONE MINI | Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonly -- 26 Mayıs 2014; 22:12:52 >

• Arkadaşlar HTC Sense 6 güncellemesini bu linkten takip edebilirsiniz:

http://www.htc.com/us/go/sense-6-update/
  • Beyler benim telefon dustu yandaki cercevede hasar var ama sadece cerceve komple kasa mi degisecek yoksa sadece o yandaki plastik cerceveyi degistirebiliyor muyuz?

• arkadaşlar telefonum kapandı birden bire, açılmıyor. başına böyle bir durum gelen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncu6

arkadaşlar telefonum kapandı birden bire, açılmıyor. başına böyle bir durum gelen var mı?

Şarjı bitmiş olabilir mi? Çünkü bitince ölü gibi kapanıyor meret hiç açılmıyor. Hatta şarja takınca bir süre tepki vermiyor %1 dolmadan da açılmıyor. Bana da bir kaç defa oldu korktum ama 3-4 dakikaya şarjı kendine geliyor ve açılıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonly

quote:

Orijinalden alıntı: turuncu6

arkadaşlar telefonum kapandı birden bire, açılmıyor. başına böyle bir durum gelen var mı?

Şarjı bitmiş olabilir mi? Çünkü bitince ölü gibi kapanıyor meret hiç açılmıyor. Hatta şarja takınca bir süre tepki vermiyor %1 dolmadan da açılmıyor. Bana da bir kaç defa oldu korktum ama 3-4 dakikaya şarjı kendine geliyor ve açılıyor :)

yok arkadaşım, şarjı %80 lerdeydi. mümkün değil yani. zaten şarja taktım yine de ne olur ne olmaz diye ama hiçbir tepki vermedi. gönderdim servise bakalım, inşallah çok bekletmezler..
  • arkadaşlar şimdilerde yeni bir kılıf çıkmış karbon fiber diye. bizim telefon için türkiyede satmıyorlar galiba ben bulamadım. siz kullanıyormusunuz bu dediğim kılıftan yada yurt dışından nasıl alabiliriz?

örnek olarak şu şekilde :http://www.bodyguardz.com/armor-carbon-fiber-skin-htc-one-mini.html

• arkadaşlar merhaba.

Yarın telefon alacağım. Android telefon kullanıyorum. HTC one V. Pişmanım :)
    Alabileceğim fiyat aralığında iphone 4s var. valide'de falan var gayet stabil. Ancak artık eskidi baya ve gelecek güncellemeleri alsada aldığına pişman olacak gibi duruyor telefon. Ama hala stabil olarak çaışıyor o ayrı.

Çok cihaz baktım ancak kasaları o kadar kötü ki gerçekten ne kadar iyi iç donanıma sahip olursa olsun plasik kalitesi hepsinde kötü.

Oyun oynamayan birisiyim. Telefon rehberi hızlı gelsin, mesajlara girdim mi açılsın cart diye, internette gezinmesinde sıkıntısı olmasın, instagram, twitter, facebook, foursquare gibi uygulamaları açtığımda hepsini ve aralarında geçiş yaptığımda sorun yaşatmasın yeterli benim için.

Kısaca günlük kullanımda iyi bir stabilitesi olsun benim için gerçekten yeterli.

Bu telefon bunu bana vaad ediyor mu? kullandığımda bir yıl sonra şişmeler, donmalar, takılmalar yaşar mıyım? İki sene beni idare etsin yeterli.
    Android L gelecek gibi duruyor. Gelirse zaten büyük ölçüde rahatlar gibi duruyor ancak nedir şuan bir yılı doldurmuş veya ilk çıktığında alıp hala kullanan arkadaşat?

• Merhaba arkadaşlar telefon dün eline geçti ancak daha ilk günden çatlaklar var tel kvk garantili teleservice bakıyormu? birde değişim oluyormuş diye okudum dogru mu yoksa sadece plastik kisminimi degistiriyorlar

• Birde sense 6 yakın zamanda gelirmi?

• Selam arkadaşlar. Ben de mavisini almayı düşünüyorum tr de satılmıyor sanırım. Almanya dan almak üzereyim. Yurt dışındaki forumlarda vs. de mavi kullanıcı çok okumadım. O nedenle bu çatlama sorunu var mı net bir bilgiye erişemedim. Bilgisi olan varsa yazabilirse sevinirim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Húrin

Merhaba arkadaşlar telefon dün eline geçti ancak daha ilk günden çatlaklar var tel kvk garantili teleservice bakıyormu? birde değişim oluyormuş diye okudum dogru mu yoksa sadece plastik kisminimi degistiriyorlar

bakıyor
    sadece çerçeve değişiyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Húrin

Birde sense 6 yakın zamanda gelirmi?

Sense 6.0 + Android 4.4.2 KitKat bugün başladı. Yakın zamanda ülkemize gelecektir.
  • Arkadaşlar Sense 6 güncellemesi an itibariyle gelmiştir. Hepimize hayırlı uğurlu olsun :)

HTC ONE MINI | Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü HTC ONE MINI | Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü

• @Leonly sen yükledim mi? Son durum ne? + ve - yönleri var mı?
  • evet yükledim ve kullanıyorum :) ilk izlenimlerim telefonun kullanımı daha akıcı ve sanırım beats audio'nun sesini öncekine göre bir tık yükseltmişler gibi geldi. Tek sevmediğim yanı ana ekranın grid yapısı. Alttaki standart simgelerin bir üstüne kendi kısayollarınızı ekleyince bir karış yukarıda kalıyor. Ayrıca ekrana hızlıca çift tıklayınca ekran kilitlenmiyor. HTC One'a bu özellik gelmişti, bize malesef yok. Zaten ekran görüntüsünde ne özellikler geldiği de yazıyor. Bunun dışında yeni deneyimlerimi de oldukça paylaşacağım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonly -- 15 Temmuz 2014; 20:01:21 >
  • Aynı günde yayınladılar galiba güncellemeyi diğer ülkelerle birlikte. Samsung tabletim, Tab 2 7.0, tam bir sene sonra aldı güncellemeyi. Her ne kadar güncellemeler çok fark yaratmasa da zamanında gelmesi önemli. HTC'yi tebrik etmek lazım
  • yeni güncellemeden sonra çok akıcı oldu menüler telefon hızlandı biraz. görsellik dışında başka birşeyde farketmedim
  • 2 adet yeni arayüzden screenshot :)
     HTC ONE MINI | Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü HTC ONE MINI | Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.