Şimdi Ara

HTC ONE MINI | Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
6
Favori
41.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben kocaeli bimeksten almıştım, 1 ay dolmadığı için bimekse götürdüm, onlar yolladılar istanbul'daki teleservice e. Daha sonra htc ile görüşüp yolladığımda ben de oraya yolladım. Yurtiçi ile anlaşmaları varmış, ücretsiz gönderdim.
  • Herkeze MERHABA. 2 hafta oncesınde vatan bilgisayardan bnede htc one mini beyaz satın aldım. ve telefonun yanında siyah siyah catlaklar olustu ve bu catlaklar gün gectikce coğalıyor ve giddikce araları daha cok acılıyor . bu sorun ilerleyen zmnlar telefonun görüntüsünü cok fazla bozacak gibi. su anda 4 tane catlak var. Vatanın garantisine bıraktım değişim talep ettim . cvp vermelerini bekliyorum. bu sorunla telefonunu garantiye yollayan arkadaşlar ne sonuc aldınız ? değişim olan arkadaşlar oldumu.
  • Benim cihazı işlem yapmadan geri gönderdiler. Herhalde çatlağı benim yaptığımı düşündüler. Cihazda hiç bir darbe, düşme, vuruk izi olmadan nasıl çatlattıysam. Eğer bu konuda herkes toplu bir şekilde hareket etmezse herkes mağdur olur gibi geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • one mini almayı düşünüyodum vazgeçtim valla ne diyim ne alsam hala çok akarasızım telefonumda bozulcak zamanı buldu lg g2 düşünüyorum artık siz ne dersiniz one mini almaya değermi fiyat/performans açısından
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zexial

one mini almayı düşünüyodum vazgeçtim valla ne diyim ne alsam hala çok akarasızım telefonumda bozulcak zamanı buldu lg g2 düşünüyorum artık siz ne dersiniz one mini almaya değermi fiyat/performans açısından

bu çatlama sorununu gideremezlerse çok sayıda alıcı kaybeder htc zaten 2013 zararla kapattı bir tek amireli htc one kaldı
    şubat ayında htc m8(htc one2 adında gelebilir) çıkıyor manyak bir cihaz 2014 yılında damgasını vuracak bir telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 4 Ocak 2014; 2:22:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fadliy

Benim cihazı işlem yapmadan geri gönderdiler. Herhalde çatlağı benim yaptığımı düşündüler. Cihazda hiç bir darbe, düşme, vuruk izi olmadan nasıl çatlattıysam. Eğer bu konuda herkes toplu bir şekilde hareket etmezse herkes mağdur olur gibi geliyor.

Bende yolladım ama değiştirilceğini zannetmiyorum . Bencede bu çatlaklardan madur olan kişiler bir araya gelip toplanalım bi yerde kvk ya yada htcnin ana merkezineresiyse oraya gidelim. ancak o sekılde sonuc alırız
  • @aliduymus telefonunuz hala servisteyse htc genel merkezini arayıp telefonunuzdaki sorunu anlatın, servise gönderdiğinizi ve değişim talep ettiğinizi belirtin. ben de ilk etapta servise gönderdim, kenarındaki plastiği değiştirip geri yolladılar ama plastik haricindeki yerlerde olan çatlaklar öylece duruyordu. htc ile iletişime geçtiğimdeyse değişim talebini biz iletiyoruz dedi. o yüzden htc yi aramanızı tavsiye ediyorum size de. ben de hala cevap bekliyorum ve burda benim gibi her sorununu yazanı gördüğümde sinir katsayım artıyor! paramızla rezil olduk resmen!
    siyah renk alan var mı aramızda, o renkte de böyle sorun yaşayan var mı arkadaşlar?
  • Turuncu6 telefonun kasası tek parça, aleminyum ve plastik bitişik. Sizin cihazda plastik parça nasıl tek başına değişmiş, anlamadım. Bu arada ben önce Htc ile görüşüp, cihazı servise gönderdim. Hiç bir işlem yapmadan, geri gönderdiler.
  • @turuncu6 servise götürmeden önce htc yi arayıp kaydımı actırmıstım . benim telefonda sadece catlak sorunu değil. en üstünde bir tane ölü pixel var ve kulaklığın birinden hiç ses gelmio. Htc cağrı merkezindeki adam değişim talep ettiğinizi mutlaka belirtin büyük ihtimal değişiminiz onaylanıcaktır demişti . bidaha arıyımmı acaba htc yi ? teşekkürler
  • cok sinirlerimiz bozdu bu telefon bu catlaklar gittikçe coğalıcak hemde telefon ısındıkca. htc gozumden tamamen dustu 1250 lira para verdik ya ..
  • @fadliy bitişik olmasına bitişik ama demek ki plastik kısım çıkarılıp yerine yenisi takılabiliyormuş ki benimkini öyle yapmışlar. Zaten önemli olan bu değil gerçi, değiştirmelerine rağmen sorun çözülmedi zira..tabi sizin telefona nasıl hiçbir işlem yapmadan geri gönderdiler onu da anlamadım. Israrla arayın, hep birlikte arayalım hatta arkadaşlar, bıktıralım bunları. Böyle aramazsak, üstüne düşmezsek kabullenmiş sayılırız. Az para vermedik ki biz bu alete. Yazık ya! Ben bir daha kimseye önerir miyim htc yi? Böyle giderse asla!

Bu arada hala bir umut ürünün siyah renginde sorun olmayabileceğini düşünüyorum ama sanırım siyah renk alan yok aramızda?
  • Bugün bütün evraklarımı, cihazın fotolarını, servis formu, dilekçe vs. hazırlayıp, Tüketici Hakem Heyetine başvuruda bulunmak üzere gittim. Ancak cihazımı da vermem gerektiğini söylediler. Sonucun ne zaman açıklanacağını da belirtmediler. Ben de ikinci kez mağdur olmamak için cihazı vermekten (başvuru yapmaktan) vazgeçtim. Yani sizin anlayacağınız "iki ucu ......... değnek." En iyisi servisin veya HTC'nin bu durumu üretim hatası olarak kabullenmesini bekleyerek, cihazın kasasını değiştirtmek. Ve HTC ile bundan sonra sonsuza dek yollarımızı ayırıp, hiç kimseye tavsiyede bulunmamak. Aklıma başka bir çözüm gelmiyor.
  • Kendim htc one kullanıyorum. Abim ve arkadaşıma one mini aldım 2 aydır sorunsuz kullanıyorlar. Biri siyah biri gümüş inşallah belirtilen sorunlar çıkmaz. Herkesin kişisel fikri ancak eğer çok dikkatli bakarak görünen minik kusurlar için servisler le vakit kaybetmeyin derim telefonun keyfini çıkarın . Kullanıma bağlı olarak her telefon da sıkıntı çıkabiliyor iphone bile boyası dökülüp yamuluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enzomaresca -- 6 Ocak 2014; 14:33:17 >
  • @enzomaresca kusura bakmayın belki ağır konuşacağım ama sizin gibi vurdumduymaz tüketiciler yüzünden biz sorumlu tüketiciler hakkımızı arasak da sesimizi duyuramıyoruz Az para mı ya? 1200-1300 lira civarında para verdik her birimiz bu telefona. Ne demek minik kusurlar? Sizde olmayabilir ama bizde bir değil iki değil 10a yakın çatlak var, bundan bahsediyoruz, bilmiyorum anlayabildiniz mi? Ve gittikçe telefona daha fazla zararı olabileceğinden endişeleniyoruz, paramızı yolda mı bulduk? Telefonu alalı 2 ay oldu, hala taksidini ödüyorum ama gel gör ki telefon elimde yok. Ne anladım ben bu işten! Terbiyesizlik resmen, başka bir şey değil!
    @fadliy THH telefonu da mı istiyormuş? Bunu bilmiyordum. Siz HTC genel merkezini bıktırana kadar arayın bence, başka yapacak bir şey yok. Benim telefonuma değişim çıktı sonunda. Hatta aslında yine çıkmadı, yedek parça değiştireceklerini söylemişler. Ben de zaten değiştirdiklerini daha neyi değiştireceklerini sordum. Tekrar itiraz ettim falan derken değişime karar verdiler nihayet! Şimdi gönderecekleri telefonu bekliyorum. Ellerinde siyah varsa siyah göndermelerini istedim. Gelişmelerden sizi de haberdar ederim
    HTC One Mini

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncu6

@enzomaresca kusura bakmayın belki ağır konuşacağım ama sizin gibi vurdumduymaz tüketiciler yüzünden biz sorumlu tüketiciler hakkımızı arasak da sesimizi duyuramıyoruz Az para mı ya? 1200-1300 lira civarında para verdik her birimiz bu telefona. Ne demek minik kusurlar? Sizde olmayabilir ama bizde bir değil iki değil 10a yakın çatlak var, bundan bahsediyoruz, bilmiyorum anlayabildiniz mi? Ve gittikçe telefona daha fazla zararı olabileceğinden endişeleniyoruz, paramızı yolda mı bulduk? Telefonu alalı 2 ay oldu, hala taksidini ödüyorum ama gel gör ki telefon elimde yok. Ne anladım ben bu işten! Terbiyesizlik resmen, başka bir şey değil!
    @fadliy THH telefonu da mı istiyormuş? Bunu bilmiyordum. Siz HTC genel merkezini bıktırana kadar arayın bence, başka yapacak bir şey yok. Benim telefonuma değişim çıktı sonunda. Hatta aslında yine çıkmadı, yedek parça değiştireceklerini söylemişler. Ben de zaten değiştirdiklerini daha neyi değiştireceklerini sordum. Tekrar itiraz ettim falan derken değişime karar verdiler nihayet! Şimdi gönderecekleri telefonu bekliyorum. Ellerinde siyah varsa siyah göndermelerini istedim. Gelişmelerden sizi de haberdar ederim
    HTC One Mini

Vurdumduymaz değilim kesinlikle eğer sorun kutudan çıkma ise tamam kabul dediğinizde haklısınız ama forumda o kadar paranoyak kullanıcı var ki bazen yuh artık diyorum. Ayrıca belirttiğim gibi herkesin kişisel fikri değişebilir benim de kişisel fikrim budur normal kullanımda gözle görülemeyen minicik şeyler için telefonu servise gönderip o kadar süre telefonsuz kalmam . Kullanıma bağlı her telefonda sıkıntı oluyor dediğim gibi 2 htc one mini de sıkıntı yok bizim

• Evet herkesin fikrine saygı duymak lazım, sizinkine de duyuyorum ancak inanın küçük çatlaklar değiller, gözle görülemeyecek kadar da değiller ve kullanımdan kaynaklı hata kesinlikle değiller. Kim ister telefonunu gereksiz yere servise vermeyi ve telefonsuz kalmayı. O kadar para verilen ürünün her anlamda kusursuz olmasını, en azından ilk 1 ay sorun çıkarmamasını bekliyor insan..
    Şöyle de bir şey var: eşim de geçen sene HTC one X almıştı. Ben zaten o memnun kaldığı için HTC yi tercih ettim. O hala memnun ama maalesef kabak bana patladı İşte markayı da kötülememek lazım. Modelin bazı seri üretimlerinde bir sıkıntı oldu demek.. @enzomaresca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu6 -- 6 Ocak 2014; 20:51:16 >

• @enkarizmanickbende ben aldığım her ürünün -1 lira dahi olsa- eksiksiz, kusursuz, çiziksiz tabir-i caizse gıcır gıcır olmasını isteyen bir kullanıcıyım. siz değilseniz orasını bilemem. şu anda hala dünyada yaşamakta olduğumuza göre de dünya malını kafama takacağım tabi ki, başka neyi takayım?! siz kolay para kazanıyor olabilirsiniz, dolayısıyla takmayabilirsiniz, sizin bileceğiniz iş..
  • One alalım dedik kamerası bozuk çıktı , one mini alalım dedik onunda kasası çatlak çıktı. Beğendiğimiz telefonu içimiz rahat bir şekilde alamaz olduk. Bugün kaç tane yerde one mini baktıysam hepsinin kasasının etrafında çatlaklar vardı ve görmezden gelinecek gibi de değildi. O kadar para ver sonuç hüsran. Gönlümden geçen Butterfly almak ama oda fazla büyük geliyor. Bu gidişle Samsung markasına aşırı derecede antipati duyduğum halde sanırım gözümü karartıp S4 mini alacağım.
  • bende telefon arayışı içindeyim.iki gündür s4 mini ve htc one mini hakkında inceleme yaptım.bu topiğide baştan sona okudum.bide güncel fiyatlara bakayım dedim.s4mini 980-1000tl den,one mini ise 1400tl den satılıyor hala.bunlar ne yapmaya çalışıyor anlamadım.s4mini den 400tl fazla verip bu telefonu alanın aklına şaşarım.varsın malzeme kalitesi biraz düşük olsun,varsın sesi daha az çıksın.hem 400tl cebime kalır hemde daha donanımlı telefona sahip olurum.bukadar basit.

• M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    Ben htc one miniyi 1269 liraya satın aldım ve nedense hala aklıma şaşmıyorum.Herkes istediği seçimi yapabilir bu durumun akılla bir ilgisi yok.Piyasaya sunulan her ürünün bir diğerine göre avantajları ve dezavantajları vardır.Mükemmel bir ürün yoktur.Bu yüzden tüketicilerin,kendilerine daha uygun görünen ürünleri fiyatını ve performansını değerlendirerek seçim yapması gerekir.Bu da demek oluyor ki ne htc one ne de samsung s4 mini kötü ürünlerdir.Sadece tercih meselesi.Ayrıca samsung s4 mininin donanımının daha iyi olduğuna kesinlikle katılmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.