Şimdi Ara

HTC ONE MINI | Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
6
Favori
41.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: people are strange

quote:

Orijinalden alıntı: Nm1

1249Tl 12 taksit eksi 125 tl maxipuanla kliksa da şu an alınası mıdır sizce? Gri vardı bir tek siyah da gelmiş renk konusunda hangisi sizce? Mantık lg g2 diyor ama tipi de de çok hoşuma gidiyor bunun. Çok yoğun kullanamayacağımdan işimi görür gibi geliyor bana.

kullanan herkes kamerası hariç, geri kalanını övüyor. ben de takipteyim.

siyah daha iyi bence.

kamare yazılımla düzelir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Orijinalden alıntı: people are strange

quote:

Orijinalden alıntı: Nm1

1249Tl 12 taksit eksi 125 tl maxipuanla kliksa da şu an alınası mıdır sizce? Gri vardı bir tek siyah da gelmiş renk konusunda hangisi sizce? Mantık lg g2 diyor ama tipi de de çok hoşuma gidiyor bunun. Çok yoğun kullanamayacağımdan işimi görür gibi geliyor bana.

kullanan herkes kamerası hariç, geri kalanını övüyor. ben de takipteyim.

siyah daha iyi bence.

kamare yazılımla düzelir

one'da da kötü diyorlar. acaba yazılım çıkarırlar mı bunun için bilmiyorum.

• http://www.scroll.com.tr/124486/htc-onea-android-4-3-guncellemesi-geldi/

sense 5.5 gelmiş görüntü kalitesi arttırıldı diyor ama kamerayı mı ifade eder habere bakın ilgilenenler.
  • Nm1 kullanıcısına yanıt
    One için geldi, Mİni'ye daha çıkan birşey yok
  • Lumia 925 mi yoksa siyah one mini mi karar veremedim . Hediye düşünüyorum kendim htc one kullanıyorum çok memnunum aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu dün itibarı ile aldım. tek kelimeyle mükemmel bi alet. kamerasindan biraz şüphem vardı ama dün çektiğim fotoğrafları xperia l karşılaştırdık one mini nin fotoğrafları çok daha kaliteli duruyordu.
    almayı düşünen arkadaşlar hiç tereddüt etmesin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kafkas kurtları

telefonu dün itibarı ile aldım. tek kelimeyle mükemmel bi alet. kamerasindan biraz şüphem vardı ama dün çektiğim fotoğrafları xperia l karşılaştırdık one mini nin fotoğrafları çok daha kaliteli duruyordu.
    almayı düşünen arkadaşlar hiç tereddüt etmesin derim.

• One zatan 1500 lira iken bu cihaz neden alınsın ki ? Bence çok saçma olmuş yani aralarında 100 lira felan fark var,s4 1500 lira iken s4 mini 900 lira mesala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo_123

One zatan 1500 lira iken bu cihaz neden alınsın ki ? Bence çok saçma olmuş yani aralarında 100 lira felan fark var,s4 1500 lira iken s4 mini 900 lira mesala.

resmi distribütör garantili nerede 1500e one var söyler misiniz? one mini distribütör garantili 1200 civarına alınabiliyor yani EN AZ 300 lira fark var iki telefon araısnda. bilmiyorsanız konuşmayın başkalarını yanıltmayın lütfen.
  • Bana avantajix ve max. 125 tl puan iadesiyle artı 3tl de simin kesilmesine verdim. toplam 1100 e geldi 12 taksit o şekil kliksadan siyahı aldım. Htc One 1670 den aşağı bulamadım distribütör garantili. Gayet emnunum hızından fotoğrafından, ebadından, aliminyum kasasından özelliklede ses kalitesinden. Siyah tercih edilmeli gri olanda beyaz çita dönmüşler çirkin duruyor gözümle gördüm bir de beyaz (krem) rengi var ama o nasıl gözümle göremedim, Gold stoklarında beyaz gözüküyor.
  • babama almayı planlıyorum ocakta fiyati 900 civarına düşer diye duydum telefoncudan. sar değeri hakkında bilgisi olan var mı

• S4 mini özelliğinde olsaydı gözüm kapalı alırdım ama android ve megapixeli yüksek istiyorum,bununda tasarımı çok güzel acaba 900 tl civarına düşer mi
  • bu telefonu kibarlığından dolayı istiyorum ama fazla alanda yorum da yok galiba
  • telefonu yeni aldım lakin içindeki orijinal resim müzik ve videoyu yanlışlıkla sildim, lütfen biri paylasabilir mi Allah Rızası için?
  • kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. bende xperia sola var ve çok canımı sıkmaya başladı. aklımda one mini var ama bikaç yorum okudum olumsuz. özellikle oyun performansı konusunda. real racing , asphalt gibi oyunları çalıştırmıyormuş. siz denediniz m. oyun performansı nasıl. muhteşem grefik özelliği aramıyorum ama en azından oynarken donmasın kasmasın o yeterli olur benim için
  • mura2828 M kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 1 buçuk aydır kullanıyorum.Bahsettiğin oyunları hiç one miniyle denemedim ama bundan önce xperia sp'de oynamıştım sp'nin işlemcisini çekirdek hızı ve ekran kartı daha iyi olmasına rağmen onda bile kasılmalar oluyordu.Tahminim one minide de olur.Ama genel olarak bence çok başarılı bir telefon.Performans olarak öyle aman aman değil ama kullanıcısını da takılma ve donmalarla yormuyor.Stabil çalışıyor.Ben pek çok oyun oynuyorum.Vector hariç diğerlerinde bir sorun yaşamadım.Vector oyununda zaman zaman yavaşladığı oluyor telefonun.Bunun dışında bazı oyunlarda desteği yok henüz.Android 4.3,4.4 ve sense 5.5 geldiğinde telefonun performansının artacağını düşünüyorum.Ben genel olarak memnunum.Özellikle kompakt olması ve ses kalitesi açısından.
  • one mini ve butterfly arasında kararsız kalıyorum, kompakt olması açısında miniyi tercih edeceğim ancak keşke ram kapasitesi en azından s4 mini kadar olsaydı
    bir de bu alet minicik boyu ile donanım açısından kendinden iyi cihazlara fiyatıyla kafa tutmuyor mu uyuz oluyorum
  • one mini kullanan arkadaşlar batarya performansı konusunda aydınlatıcı bilgiler verebilirler mi
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.