Şimdi Ara

HTC ONE MINI | Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
6
Favori
41.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir yanım gopro hero 3 al diyor, bir tarafım desire x'i sat one mini al diyor..
    Kararsızım, sense 5 için cihazı yükseltmek istiyorum.
    Kamera ve videolar içinde gopro'ya yatırım yapayım diyorum ama ikisinide aynı anda alamam daha doğrusu, birini denemeden öbürüne yatırım yapamam..
  • Birçok sitede gezinmeme rağmen siyah rengini bulamadım, bilgisi olan var mı arkadaşlar siyah renk türkiye ye gelmemiş mi?
  • Cihaz avea ile internete baglanmiyor sadece gsm. 3g yi actirdim olmadı sorun ne olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • one tamamda mininin fiyatı çok abartılı s4 mini daha uygun htc one miniye göre
  • Ben de mavi rengini merak ediyorum, keşke gelse de görsek Bu arada bimekste 1270, vatan'da %30 ile o civara geliyor yine, yilbasina doğru biraz daha iner herhalde.

• Ben de konuyla ilgisi olmayan saçma sapan bir msj atayım da benim de rütbem artsın biraz.
  • aserto A kullanıcısına yanıt
    evet iyi olur. askerde, burada aldığın rütbeyi ikiye bölüp , o anki rütbene ekliyorlar.
  • GUERRA kullanıcısına yanıt
    Böyle bir uygulama olduğunu bilsem daha erken davranırdım. Bu durumda siz ve benim üstümdeki kişi subay olarak yaptınız ya da yapacaksınız heralde.
  • Telefon almayı düşünüyordum bu telefonu bekledim ama çok yüksek fiyatı. Samsung almakta istemiyorum. Htc modelleride pahalı geliyor. Tek yol sony gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çay

Telefon almayı düşünüyordum bu telefonu bekledim ama çok yüksek fiyatı. Samsung almakta istemiyorum. Htc modelleride pahalı geliyor. Tek yol sony gibi.

1000 tl civarında bekliyordum yakında htc mini düşer umarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu 2 gün önce aldım. Şunu söyliyeyim ilk android telefonum. Telefonu almadan önce çok araştırdım ve kararı verdim ve çokta memnunum. Telefonu Elime aldıgımda gercekten kaliteyi hissediyorum. HTC Gercekten Diğer telefonlardan ayrı bişe. Yanında gelen kulaklıgı cok kaliteli ve sonuna kadar sesini acabilmiş değilim Kendi üzerinde bulunan hoparlorlerde çok güzel ses veriyor. Bazıları Kamerasını kötü sanıyor bence mükemmel bi kamerası var.
    Arayüzünde hiç bir kasma yok. Alacak olanlar varsa Alsınlar Pişman olmazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarcoLane

Telefonu 2 gün önce aldım. Şunu söyliyeyim ilk android telefonum. Telefonu almadan önce çok araştırdım ve kararı verdim ve çokta memnunum. Telefonu Elime aldıgımda gercekten kaliteyi hissediyorum. HTC Gercekten Diğer telefonlardan ayrı bişe. Yanında gelen kulaklıgı cok kaliteli ve sonuna kadar sesini acabilmiş değilim Kendi üzerinde bulunan hoparlorlerde çok güzel ses veriyor. Bazıları Kamerasını kötü sanıyor bence mükemmel bi kamerası var.

hayırlı olsun, umarım sıkıntısız kullanırsınız. kaça aldığınızı ve internette gezinirken takılma vs olup olmadığını veya şöyle söyleyeyim size göre artı ve eksileri yazabilir misiniz? almayı düşünüyorum fakat 1gb ram ilerde sıkıntı yaratabilir diyorlar o yüzden direk atlamak istemedim halen 1000 lira civarı ileriye dönük, ekranı 4 / 4.3 lük güzel bir telefon araştırıyorum

• MarcoLane kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.

Almadan önce kamera pembeleşmesi hakkında bilginiz var mıydı? Ben de almak istiyorum ama bu problem benim tadımı kaçırdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: like.no.other

quote:

Telefonu 2 gün önce aldım. Şunu söyliyeyim ilk android telefonum. Telefonu almadan önce çok araştırdım ve kararı verdim ve çokta memnunum. Telefonu Elime aldıgımda gercekten kaliteyi hissediyorum. HTC Gercekten Diğer telefonlardan ayrı bişe. Yanında gelen kulaklıgı cok kaliteli ve sonuna kadar sesini acabilmiş değilim Kendi üzerinde bulunan hoparlorlerde çok güzel ses veriyor. Bazıları Kamerasını kötü sanıyor bence mükemmel bi kamerası var.

hayırlı olsun, umarım sıkıntısız kullanırsınız. kaça aldığınızı ve internette gezinirken takılma vs olup olmadığını veya şöyle söyleyeyim size göre artı ve eksileri yazabilir misiniz? almayı düşünüyorum fakat 1gb ram ilerde sıkıntı yaratabilir diyorlar o yüzden direk atlamak istemedim halen 1000 lira civarı ileriye dönük, ekranı 4 / 4.3 lük güzel bir telefon araştırıyorum

Fazla Test Edemedim Zamanım Olmadı. Ama internette dolasırken sayfalarda hic bir kasma falan görmedim. 1 GB ram için Sorun yapar diye düşündüm ama Şuanda Gayet Telefon Güzel Calisiyor sayfalar arasında çok akıcı geçiyor. 1350 liraya aldım bi vodafone bayisinden. Evet biraz pahalı ama nedense bu telefonu çok istedim Birden ne yapacagına baglı ben sürekli oyun oynarım diyosan bu telefon gelmeyebilir. Diğer yönlerden güzel telefon. ekranı HD ve 342ppi Pixel Değeri Ekranı Çok Güzel Gösteriyor. Ağır bi oyun yüklemedm. Temple run 2 subway surf trial extreme 3 gibi oyunları yükledim hepside akıcı oynatıyor. Daha Ağır oyunlar yükledigimde Yazarım tekrar

• quote:

Orijinalden alıntı: Eng.

Hayırlı olsun.

Almadan önce kamera pembeleşmesi hakkında bilginiz var mıydı? Ben de almak istiyorum ama bu problem benim tadımı kaçırdı.

Saolasın.

Öyle Bişeyden hiç haberim yoktu. şimdi baktım forumdan varmış ısınınca falan oluyo diyolar. şuan öyle bişeye denk gelmedim. Şuanda Telefonda biraz oyun oynadım ısındı kamerayı actım yoktu öyle bişe Galiba sadece HTC Onelerde oldu bu sorun. Fotolarda Şunlar.

http://n1311.hizliresim.com/1h/k/umjwx.jpg

http://k1311.hizliresim.com/1h/k/umjxm.jpg

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eng.

Hayırlı olsun.

Saolasın.

Öyle Bişeyden hiç haberim yoktu. şimdi baktım forumdan varmış ısınınca falan oluyo diyolar. şuan öyle bişeye denk gelmedim. Şuanda Telefonda biraz oyun oynadım ısındı kamerayı actım yoktu öyle bişe Galiba sadece HTC Onelerde oldu bu sorun. Fotolarda Şunlar.

http://n1311.hizliresim.com/1h/k/umjwx.jpg

http://k1311.hizliresim.com/1h/k/umjxm.jpg

One daha once çıktığı icin ve daha çok satıldığından yaygın galiba. Bunun kamerası ultra pixel fakat görüntü sabitleme olmayan model olduğu icin farklı olabilir sonuçta.
    Sizde çıkmaz umarım.
    Türkiye'ye daha da geç geldiği için şanslı olabiliriz yeni parti olacağından. Ama htc konuya uzak durduğu için çözüm üretmemiş olabilir yeni partide

• quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

HTC One Mini ve Samsung Galaxy S4 Mini video çekim karşılaştırması

(HTC One Mini: 4 mp ultrapixel kamera - Samsung Galaxy S4 Mini: 8 mp kamera)

s4 mini resmen ezmiş htc one mini'yi.

yeni gördüm bu videoyu. hayal kırıklığı.

• 1249Tl 12 taksit eksi 125 tl maxipuanla kliksa da şu an alınası mıdır sizce? Gri vardı bir tek siyah da gelmiş renk konusunda hangisi sizce? Mantık lg g2 diyor ama tipi de de çok hoşuma gidiyor bunun. Çok yoğun kullanamayacağımdan işimi görür gibi geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nm1

1249Tl 12 taksit eksi 125 tl maxipuanla kliksa da şu an alınası mıdır sizce? Gri vardı bir tek siyah da gelmiş renk konusunda hangisi sizce? Mantık lg g2 diyor ama tipi de de çok hoşuma gidiyor bunun. Çok yoğun kullanamayacağımdan işimi görür gibi geliyor bana.

kullanan herkes kamerası hariç, geri kalanını övüyor. ben de takipteyim.

siyah daha iyi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: people are strange

quote:

Orijinalden alıntı: Nm1

1249Tl 12 taksit eksi 125 tl maxipuanla kliksa da şu an alınası mıdır sizce? Gri vardı bir tek siyah da gelmiş renk konusunda hangisi sizce? Mantık lg g2 diyor ama tipi de de çok hoşuma gidiyor bunun. Çok yoğun kullanamayacağımdan işimi görür gibi geliyor bana.

kullanan herkes kamerası hariç, geri kalanını övüyor. ben de takipteyim.

siyah daha iyi bence.

İstanbul bilişimdede resmi dist garantili var mini den siyah ve beyaz 1199 12 taksite veya nakit havaleile 1163 e var, kliksa için max kart yoksa en avantajlı bu oluyor. Kamera çok işime yaramaz zaten çok zorda kalırsam kullanırım kaza vs. için normalde meraklısı değilim zırt pırt fotoraf çekmeye, oyun vs için de pek kullanmayacağım sadece konuşmak arasıra internete bakmak ve müzik dinlemek için şık stabil ve sesi güzel veren cihaz bakıyorum benim kullanımım için en uygunu bu geliyor bana.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.