Şimdi Ara

HTC ONE MINI | Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
6
Favori
41.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1300 lira bu telefona veren kişinin ya parası çoktur yada aklı yoktur
  • 900'e huawei p6 alırım mis gibi hem havam olur 400-500 liramda cebimde kalır...
  • doğubankta 1200tl..bugün baktım
  • Uzun süredir bunun gelmesini bekliyordum fakat. 250-350 tl daha verip LG G2 almak daha mantıklı değil mi ?
  • Bu fiyatla piyasada fazla duramaz zaten beyler.mini cihaz furyasın da s4 mini daha performansli lakin ekran kalitesi ve ses kalitesi olarak one mini açik ara önde..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • one mini diye şu cihazı 1400 liraya satıyorlar...Özellikleri ile 900-999 tl anca edecek telefon!
  • param olsa bunu bu fiyata alacağıma 200 daha ekler lg g2 gibi bi canavarı alırım böyle giderse htc bu fiyat politikasıyla batmaya mahkum ederi 900 olan miniye 1400 fiyat çekmişler.
  • Buda İstanbul Bilişim fiyatı link.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekemyigit

param olsa bunu bu fiyata alacağıma 200 daha ekler lg g2 gibi bi canavarı alırım böyle giderse htc bu fiyat politikasıyla batmaya mahkum ederi 900 olan miniye 1400 fiyat çekmişler.

xperia z1 in minisi çıkınca kısa sürede one ve s4 ün minileri 700/800leri rahat görür bu cihazlar, one tasarımı çok iyi fakat özellikleri pek cezbedici değil çünkü yakın zamanda yukarıya yazdığım mini canavar piyasaya girecek

• İlk mesaj güncellendi. Fiyatlar eklendi.
  • 1000 lira altina satan varsa nakiti aninda sayarim eline (999 liradan fazla vermem orasi ayri konu)

Guzel cihaz .ok atmayin bosuna..
    htc kalitesini kullanan bilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 25 Eylül 2013; 0:07:30 >
  • s5830i ile 1.5 yıldır sürünen biri olarak yerimi alayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

1000 lira altina satan varsa nakiti aninda sayarim eline (999 liradan fazla vermem orasi ayri konu)

Guzel cihaz .ok atmayin bosuna..
    htc kalitesini kullanan bilir..

biz kötü cihaz demedik ki.Fakat bu fiyata bu telefon ALINMAZ!
    Bende bu telefonu bekliyordum fakat bu fiyattan sonra caydım şu anda telefon almayı düşünmüyorum
  • Telefonda 1 GB RAM var diye alınmazmışmış.

Yahu herkesin telefondan beklentisi sizinkiyle aynı mı sanıyorsunuz?

Plastik leğen galaxy s4 mini'nin bu telefona göre tek avantajı 1.5 GB RAM olması değil mi? Bir de HTC'yi kullanan bilir, 2 GB ramli one m7 mi daha hızlı ve stabil yoksa aynı ramli galaxy s4 mü.

Benim 2 arkadaşım bu telefonu bekliyor 2 aydır. Bunun gibi malzeme kalitesi üst düzey, tasarımı şahane, çift stereo çıkışı olan ve beats audio destekli, gorilla glass 3 olan ve iphone 5'i olan adamın ağzı açık baktığı bir kamerası olan(özellikle gece çekimi) bir telefon sadece 1 GB ram var diye mi çöp?

Ayrıca telefonun ederi 1200 TL civarındadır. 100 TL daha düşer umarım yakın zamanda.
  • Bende one vardı. Tek elle kullanmadığım için one mını yi bekliyordum fakat fiyattan dolayı simdilik BlackBerry Q10 à geçtim.desıre 601 gelince one mınıyı sollar bence

• bu paraya değecek bir telefon değil belki s4 miniyle aynı zamanda cıksaydı bi nebze alan olurdu ama ben s4 mini nexsus 4 s4 lg g2 normal htc one varken bunu almam 950 civarı olsaydı bi ihtimal
  • Bence de abartılı bir fiyatla pazara sundular cihazı.Kasayı ben de çok beğeniyorum ama 4,3 inch lik ekrana göre telefonun boyutları çok büyük bence.Ayrıca desire 500 de de ekranla kasa arasında çok fazla mesafe var bence.Artık olabildiğince büyük ekranı minimum boyutda ki kasada kullanmak istiyor büyük çoğunluk bence.En azından ben öyle istiyorum :))) HTC kalitedir fakat ama bu donanım , bu ebatlar , 1300-1400 TL fiyat bence olmazzzz
  • s4 mini ilk çıktığında yüksek fiyatlarla satılıyordu şimdi kaç lira. one mini nin 1000 lira civarına düşeceğini düşünüyorum.
  • mininin vatanda fiyatı 1399.. 1599 a Lg G2 var, çok daha iyi telefon.. 1599 veren 1799 verip htc one alabilir.. htc nin 1100 1200 arası çıkmasını bekliyordum hayal kırıklığı yarattı bende.. bekleyeceğiz bakalım, bu arada alan arkadaşlar bize telefonla ilgili yorumlarda bulunursa sevinirim... alan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.