Asus Tuf VG27BQ tamamiyle G-snyc bir monitör mü sizce?
Asus Tuf VG27BQ monitörüm var 165hz 0.4 MS tamamiyle G-snyc bir monitör mü sizce?
Ben AMD 6700xt veya 6750xt ekran kartı almayı planlıyorum monitör değiştirmeli miyim?
AMD 5700xt önceden vardı adaptive sync ile sanki bana sağlıklı çalışmıyor gibi gelmişti sanki 3060 ti ile daha performanslıydı Amazon dan temin etmiştim orda hem G-snyc hem Freesync destekliyor diye belirtmişlerdi ama adaptive sync olarak geçiyor değiştirmeli miyim monitorümü monitorlerde pahalı gerçi satıp yenisini almak çok maliyetli gelicek
Amazon yurtdışı Gigabyte 3060 ti lhr versiyon aldım lakin 2.gün hafif yanık kokusu geldi pc çalışıyor şuan yanık kokusu geçti diyebilirim bu normal mi şuan yanık kokusu gelmiyor gibi geçti gibi fakat risk varmıdır sıkıntı olursa garanti süreci ile ilgili korkularım var yurtdışı oldugu için
Türktelekom (Ttnet) Hipernet 100 Mbpsye Kadar Geçmek İstiyorum Sizce Kaç Hız Alırım
Modemimin Arayüzündeki değerleri resimledim sizce bu değerleri görürmüyüm
Hız dalgalanması olurmu bilemiyorum şuanki paket hipernet 50 mbps
Ve Sizce geçmeye değer mi yüklü oyun vs indiriyorum bazen film seyrediyorum
122tl ödüyorum suan 50 mbpsye 48mbps alıyorum hızı
100 mbps pakedi fiyatı ise 152.88 tl cevremizde daha fiber altyapı yok
Ölü piksel mi başka birşeymi çözemedim
Merhaba arkadaşlar asus tuf monitorum var 2k 165hz ekranda kırmızı bir nokta var bazen geliyor bazen gidiyor bazen başka bir yerde çıkıyor tek bir nokta bir türlü çözemedim geçen ekran kartı driver sildim kayboldu tekrar Kurduğumdaysa bir kaç kez başlatınca tekrar belirdi bazen gidiyor bazen çıkıyor fakat bugünse sanki biraz sağa kaymış şekilde çıktı amd 5700xt ekran kartı kullanıyorum onda bir sorun olabilirmi acaba
|
Biraz Önce TT ile konuştum 35mbit 120.9tl
|
|
|
|
Laminat parke döşeticem hakkında bilgi istiyorum
|
>>>iPhone 6s & 6s Plus Kullananlar Kulübü<<< İşlemci : Amd Fx8320 3.5 Ghz Anakart : Gigabyte GA990xa ds3 Ram : Gskill 8 Gb 1600 Mhz Ekran Kartı : Sappire R9 280 3 Gb 384 Bit Kasa : Zalman Z3 Plus Zalman 700W +80 İşlemci Soğutucu : Zalman CNPS10X OPTİMA Harddisk : Corsair 120 Gb SSD,Western D Caviar Blue |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 468
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 9.385 (Bu ay: 107)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar