Şimdi Ara

Biraz Önce TT ile konuştum 35mbit 120.9tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz Önce TT ile konuştum 35mbit 120.9tl verebiliyorlar.Acaba içinde sabit telefon dahilmi onu sormayı unuttum.siz ne kadar ödüyorsunuz 35mbit internete
    Ayrıca 16mbit kullanıcısıyım ttnetin acaba kendi içinde 35mbite geçiş yaparsam cayma bedeli alıyolarmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XxTuNixX -- 14 Haziran 2020; 15:49:25 >

• Bence pahalı o fiyata yeni abonelere 50Mbps satıyorlar, alternatifler daha ucuza 100Mbps satıyor. Üst pakete geçtiğiniz sürece cayma bedeli almıyorlar. Ben bu şekilde 24Mbps paketten sırasıyla önce 35 sonra 50Mbps'lik pakete geçmiştim. Sadece sözleşmenizden düşük hıza geçemiyorsunuz mesela 12 veya 8Mbps gibi hızlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joster35

Bence pahalı o fiyata yeni abonelere 50Mbps satıyorlar, alternatifler daha ucuza 100Mbps satıyor. Üst pakete geçtiğiniz sürece cayma bedeli almıyorlar. Ben bu şekilde 24Mbps paketten sırasıyla önce 35 sonra 50Mbps'lik pakete geçmiştim. Sadece sözleşmenizden düşük hıza geçemiyorsunuz mesela 12 veya 8Mbps gibi hızlara.
    abi tekrar konuşsam fiyat olarak yardımcı olurlar mı oturdugum bolge sadece 35 mbit destekliyor ve oyle yazıyor 120.9 tl cok geldi bi daha konusayım belki daha indirirler
  • FTTH Fiber 50 Mbps Limitsiz 104 Herşey Dahil 24 Ay
  • XxTuNixX kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle çok, o hıza o fiyatı vermeyin zaten. Benim taahhütüm bitmeye yakın 3-4 farklı Müşteri Temsilcisiyle konuşmuştum hepsi farklı fiyat vermişti. Üstelik birbirlerinin sundukları teklifleride kesinlikle öyle bir paket yok diyerek reddetmişlerdi. Şansınızı deneyin derim, hatta Online İşlemlerden de bakın orada da teklif çıkabiliyor.
  • joster35 kullanıcısına yanıt
    online işlemlerde geçebileceğiniz tarife bulunmamaktadır yazıyor adsl hizmet değişikliğinden olabilir kampanyada gostermiyor ttnetle konusup su işi çözmem lazım sağolun
  • FTTC VDSL2 100 Mbps Limitsiz - 144 lira / 12 ay
  • İptal edin deyip yeni teklif almaya bak
  • 16 mb 50 mb yükseltmek istiyorum dedim 180 tl aylık dedi

Bi sürü kampanya yapmışlar hepsi aynı fiyat kendilerinin bile ne yaptığı belli değil

10 tl değişik bi hizmet bedelide var işin içinde
  • joster35 kullanıcısına yanıt
    ben 16 dan 24 e yükseltmiştim tekrar 16 ya dönebilirmiyim cezasız ?
  • İnebilirsiniz, sözleşmeniz zaten 16 Mbps olarak yapılmış.
  • dönemezsin
  • Hocam ben 35 Mbps kullaniyordum 2 aydir 105.90 TL'ye bugun 50 Mbps ye cikardim hizi fiyat 119.90 TL oldu. Buda hiz testim.

Biraz Önce TT ile konuştum 35mbit 120.9tl
  • az evvel aradılar telekomdan. şu an hesaplı evden devam kampanyasıyla 35mb 77,90 ödüyorum ve sözleşmem 31 aralık 2020'de bitiyor. Telefonda diyorum ki daha fazla verecek durumum yok diyorlar ki 35mb 200GB duran kotalı 120.90'a verelim 2 sene uzatalım...

Sonra fiyat daha fazla çıkabilir diyor bende iptal eder başka operatöre geçerim diyorum onlar telekom kadar hızlı değil diye cevap dönülüyor :)

Hale bak ya...
  • glamours kullanıcısına yanıt
    200gb kotalımıymış bide kota kalkmamışmıydı
  • Ben 70 tl ye 35 mbps limitsiz paketi kullaniyorum. Yil sonunda taahhüt bitecek ne hikmetse beni de aradilar. 107 liraya ayni sekilde devam edelim dediler. Ben diger firmalardan da fiyat alacam dedim. Bugün yine ariyacaklar kabul etmeyecegim. Yilin sonuna daha cok var.
  • XxTuNixX kullanıcısına yanıt
    Taahhütünüz yoksa TürkNet ya da diğer taahhütsüz, alternatif İSS'lere geçiş yapın.
  • RevoLand R kullanıcısına yanıt
    Şuan 690 tl cayma bedeli cıkıyo ta 2021e kadar taahhut var suan 16mbite 78tl bu ay fatura +33 tl telefon gereksiz fatura ödüyorum galiba bu hıza
  • Türknet de sorun yaşamazsanız çatır çatır kullanırsınız interneti. Şuan 82down 8up 4ping sabit alıyorum. Tabi hızlar bölgeden bölgeye değişiyor. Forum da çoğu kullanıcı şikayetçi. Şans işte, denemeden senin bölgende nasıl hizmet veriyor bilemezsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.