Şimdi Ara

Biraz Önce TT ile konuştum 35mbit 120.9tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şuan oturdugum bolgede bayilik yok başka bir ilçede var fakat geçersem memnun kalırmıyım tam net bilgi sahibi değilim ama onada bakıcam ki interneti de kendi üzerime almam gerek şuan aile bireyinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxTuNixX

200gb kotalımıymış bide kota kalkmamışmıydı
    AKN ile birlikte hız düşürme kalkmış fakat duran internet diye bir saçmalık uydurmuş telekomcular. 200gb dolunca internet duruyormuş ve dedim ki aylık tüketim evde oldugumuz için 500GB seviyesinde ne olacak işimizi yapamayacağız mı demiştim internetim bitti dersiniz...şaka gibi...
  • merhaba

XxTuNixX telaşlanmana gerek yok ki. 35 mbit 120 tl internet ve alo paket dahil.
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Hızlı Fırsat Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/hizli-firsat-kampanyasi.aspx

adamlar ne diyor bak :
    eger yüksek hızlı paket alırsan cayma bedeli almayacağım demek istiyor.çünkü üst pakete geçiş yapıyorsun

35 mbitten 16 mbite dönseydin o zaman ceza yerdin.
    (Yalnız şöyle birşey var 2 yıl sonra taahhüt bittiğinde 16 veya 24
    mbitlik bir paket istesen kabul etmiyorlar galiba.illa 35 mbitten aşağı olamaz diyorlar.)

yazıyı dikkatli oku,anlayacaksın.mh ye bu kampanyadan bahset,ne diyecekler?

bir de şu başka issleri tavsiye ediyorlar ya,şikayetvar'ı okuyorum.hepsi ayrı bir bela.
    ne yapacağımı ben de şaşırdım.galiba 24 mbps 200 gb alacağım telekomdan.başka isslerden korkuyorum.
    kazık mazık ama en azından yıllardır kesinti arıza yok.ne yapayım?

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat1234567

merhaba

XxTuNixX telaşlanmana gerek yok ki. 35 mbit 120 tl internet ve alo paket dahil.
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/hizli-firsat-kampanyasi.aspx

adamlar ne diyor bak :
    eger yüksek hızlı paket alırsan cayma bedeli almayacağım demek istiyor.çünkü üst pakete geçiş yapıyorsun

35 mbitten 16 mbite dönseydin o zaman ceza yerdin.
    (Yalnız şöyle birşey var 2 yıl sonra taahhüt bittiğinde 16 veya 24
    mbitlik bir paket istesen kabul etmiyorlar galiba.illa 35 mbitten aşağı olamaz diyorlar.)

yazıyı dikkatli oku,anlayacaksın.mh ye bu kampanyadan bahset,ne diyecekler?

bir de şu başka issleri tavsiye ediyorlar ya,şikayetvar'ı okuyorum.hepsi ayrı bir bela.
    ne yapacağımı ben de şaşırdım.galiba 24 mbps 200 gb alacağım telekomdan.başka isslerden korkuyorum.
    kazık mazık ama en azından yıllardır kesinti arıza yok.ne yapayım?
    Eğer oyleyse alınır sabit tel artı internet konusacagım yine bi daha hep konusuyom sacma sapan bilgi veriyorlar dinlemeden konusup duruyolar

• bence alo paket dahil iste.ama ev telefonunu hiç kullanma.
    o zaman telefon yuzunden ayrıca fatura gelmez.

cep telefonunu kullan.ben öyle yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat1234567

bence alo paket dahil iste.ama ev telefonunu hiç kullanma.
    o zaman telefon yuzunden ayrıca fatura gelmez.

cep telefonunu kullan.ben öyle yapıyorum.
    Telefon ayrı ödendiği için dilekçe vermek gerekiyormuş birleştirmek için hep bir sorun çıkarıyorlar merkeze gitmem gerekmiş yurtdışınla gorusuyoruz suan o yuzden tutuyoruz telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XxTuNixX -- 19 Haziran 2020; 22:10:45 >
  • Banada Türk Telekom'dan 35 mbit sınırsız her şey dahil, modem kira ücreti yok: 24 ay taahhüt - 114.90 TL önerdiler.

Nasıl sizce arkadaşlar?
  • BoraNb kullanıcısına yanıt
    Millenicom aynı fiyata 100Mbps veriyor, gibirnet 95TL'ye 100Mbps veriyor bence pahalı. He tabi bir sroun yaşadığınızda Türk Telekom'un ilgilendiği kadar ilgilenirler mi bilemem.
  • joster35 kullanıcısına yanıt
    Onları düşünmüyorum hocam. Telekomda sorun yaşamıyorum. O yüzden anlaşabilirsek kalmaktan yanayım. Diğer operatörler bir de habire zam yapıyor taahhüt yok diye. Hiç güvenemiyorum artık.

Millenicom'un 6 ay sonra kaç para isteyeceğini bilemiyoruz. Ama burada en azından 2 sene sabit fiyat imkanı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: << PriSonerS >>

Türknet de sorun yaşamazsanız çatır çatır kullanırsınız interneti. Şuan 82down 8up 4ping sabit alıyorum. Tabi hızlar bölgeden bölgeye değişiyor. Forum da çoğu kullanıcı şikayetçi. Şans işte, denemeden senin bölgende nasıl hizmet veriyor bilemezsin
    istanbul da mı ?
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Evet İstanbul Bağcılar, dslam kilidini de kaldırttım. Şuan güncel hızım 4Ping 94mbps 8up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: << PriSonerS >>

Evet İstanbul Bağcılar, dslam kilidini de kaldırttım. Şuan güncel hızım 4Ping 94mbps 8up
    her yerde aynı ben afyon da packet loss sorunu yaşıyordum pubg vs oyunlarda istanbul çıkışlı turknet ping 20 ms idi başlangıç pingim
  • BoraNb kullanıcısına yanıt
    köşe bucak kampanyası var onlara bakın yuksek hız veriyorlar tandıklarım iptal delikçesi verdi 7 gun içinde aradılar 8 MBps 65 tl ye aldılar
  • Kendileri benide aradılar sözde alt yapım iyileştirilmiş. 24 yerine 35 verelim 120 ödeyin cart curt... (75 mbit vdsl'e kadar sorunsuz kullanabiliyorum hattım destekliyor yani)

Müşteri Temsilcisi M
    Ben: B

B: Upload hızına ihtiyacım var, sen bana 35 verme 20 upload ver ben sana aylık 200 vereyim.
    M: Efendim 35 mbit olunca upload hızınıda arıyor
    B: Kaç oluyor ???
    M: (Gurur duyarak) 3 mbit'e çıkacak (şuan 6 alıyorum, salgından önce yine 3 idi)
    B: (burada adamın suratına kahkaha attım) Ciddi olamazsınız siz ciddimisinz ???
    M: evet evet destekliyor.
    B: İyide bana 35 verirseniz uploada 3 olursa ben hızımın tamamını alamam ki. Hat desteklemez
    M: kayıplar olabilir diye geveler...

Zam gelebilere bağladı gelmezse senin analarını s... diyip çıldırıp kapattım. Dalga geçiyorlar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UTA Mania -- 21 Haziran 2020; 14:41:9 >

• NT2L N kullanıcısına yanıt
    hocam merhabalar bu hangi kampanya ve ftth kapsamında da alabilir miyim ttden?
  • sarumana kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Selfy kampanyası, evinizde 25 yaş altı biri varsa onun üzerine almanız gerekiyor.
    FTTH için +6 lira modem ücreti yazıyor.
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Selfy Evde İnternet Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/selfy-evde-internet-kampanyasi.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 22 Haziran 2020; 16:40:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.