Bildirim
Turknet e önbaşvuru yaptım lakin pişman oldum iptal olurmu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Öncelikle Neden pişman oldunuz? Belgeleri göndermediğiniz sürece iptal için faks çekmenize gerek yok, aynı şekilde kartınızdan para çekemezler. Belgeler için sizi aradıklarında vazgeçtiğinizi söylerseniz gerekli işlem yapılır. -
Ttnette 1 yıl var taahhütümün bitmesine bu yüzden cayma bedelinden ötürü vazgeçtim + turknet epey şikayet var ve ttneti ben ödüyorum ve annemin üzerine o yüzden cayma bedeliyle karşılaşmamak için kısaca taahhüt pişmanlıktır sonra düşünüyorum geçmeyi.ttneti aradım ve 120.9tl istiyolar 35 mbite bakalım belli olmaz belki ona gecerim. -
Merhaba, evraklarınızı göndermediğiniz içinhttps://turk.net/online-islemler/ üzerinden iletmiş olmanız yeterli. İlgili birimimiz işlem sağlayarak size bilgi verir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X