Şimdi Ara

HTC ONE MINI | Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
6
Favori
41.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xperia l bu resmen , illa android alicaksaniz bence bu telefon 1000den üstüne alinmaz . onun yerine xperia sp alin daha iyi performans verir.
  • Evt orada kılıt fıyat 1500 bencede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC One Mini ve Samsung Galaxy S4 Mini video çekim karşılaştırması

(HTC One Mini: 4 mp ultrapixel kamera - Samsung Galaxy S4 Mini: 8 mp kamera)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 30 Ağustos 2013; 1:12:26 >
  • Htc yetkilileri:Çok çok makul bir fiyata çıkacak bu telefon s4miniden 150-200tl daha ucuza çıkacak

BOMBA HABER BU!!!!

s4miyinle kıyaslanmaz tasarım olarak HUAWEİ P6(999tl) ile kıyaslanır bence.One minide bu fiyattan çıkacaktır tahminen
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0je

Htc yetkilileri:Çok çok makul bir fiyata çıkacak bu telefon s4miniden 150-200tl daha ucuza çıkacak

BOMBA HABER BU!!!!

s4miyinle kıyaslanmaz tasarım olarak HUAWEİ P6(999tl) ile kıyaslanır bence.One minide bu fiyattan çıkacaktır tahminen

nerde yazıyor bu haber?öyle bir şey olursa kapış kapış gider
  • Mavi rengine bayıldım, gelirmi bu renk acaba?
     HTC ONE MINI | Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü

@ShadowOfDarkness

İnceleme sayfalarından birinde yazıyordu...Öğrenmişler yetkililerden öyle demişler
  • quad değil dual core bu makine herkesin ağzında bir quad core söylemi var ama htcnin sitesinde de qualcommun sitesinde de s400 2 çekirdek yazıyor..
  • htc neden tel işi falan yapıyor anlamıyorum. süper batırfılay s'i dünyada satmıyor, s4 mini yerine yakında s5 mini çıkacak, z'ler sp'ler havada uçuşuyor, bunlar hala htc miniyi çıkartacaklar. daha çıkartacaklar, bırakın bu işleri daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuhu

htc neden tel işi falan yapıyor anlamıyorum. süper batırfılay s'i dünyada satmıyor, s4 mini yerine yakında s5 mini çıkacak, z'ler sp'ler havada uçuşuyor, bunlar hala htc miniyi çıkartacaklar. daha çıkartacaklar, bırakın bu işleri daha iyi.

Butterfly s One'ın hatrına satılmıyor, mini tanıtılalı 2 ay oluyor zaten, türkiyeye gelmedi

• Rakibi S4 mini karşısında sadece 2 artısı var 1.ekran ppi değerleri 2.hoparlör düzeyi,onun dışında ram,işlemci,kamera,ağırlık ve pil olarak S4 mini önde..
  • Fiyatı 800 lira civarı olursa bunu alırım ama eğer 800 üstü falan olursa GM Discovery veya s4 mini alırım , tabi para biriktirmeye başlamam lazım ilk önce sonuçta baba bana s4 mini al diyemem

edit: Ayrıca mavi rengi olmazsa da almam , tabi şuan ki telefonumu kullanmıyorum pek fazla yetiyor az çok ne yapayım karar veremiyorum 1000 tl birikince gider gitar abanırım yine kendime hakim olamayıp yada ps4

edit2: Çok garip bir soru olabilir şimdi , cevap verin lütfen

htc one mini yarıyıl tatiline kadar 800-750 tl civarı olurmu veya 550 tl civarına GM Discovery mi almalıyım , yoksa telefon almayıpta Cort VX-2V falan mı alsam veya önerdiğiniz başka bir gitar , yada bunların hepsini unutup bf 4 + gta V + Ps 4 mü alsam çok ibretlik oldu ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERIC CLAPTON -- 18 Eylül 2013; 4:12:35 >

• yuhu kullanıcısına yanıt
    Butterfly S,paralel ıthalat olarak satıs da zaten,sahıbınden.com'da 2-3 tane satısı var 1800-1900 tl arasında satısı yapılıyor..

• 1350-1400 tl satıs fıyatı fazla,halıyle yenı ve ılk cıkısı fıyatı oldugundan dolayı bu denlı fazla fıyatı,1-2 ay'a kalmaz dusecektır fıyatı yoksa 1000 tl'e s4 mını varken ısı zor..

• Fiyat 1000tl nin altına düşerse tercih edilebilir. Ama nexus 4, s4 mini vb gibi bundan daha düşük fiyatlara telefonlar oldukça satış biraz zor.
  • Üstüne 200-300 lira verilip çok rahat One almak varken bu fiyata One Mini almak saçmalık. İsraf resmen bu telefona verilen para.
  • Beyler ben Htc One aldım 1400 verilecek gibi değildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

Beyler ben Htc One aldım 1400 verilecek gibi değildi

nasıl yanı? Mını one mı aldınız yoksa one m7 mı aldınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: SuperSantorelli

quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

Beyler ben Htc One aldım 1400 verilecek gibi değildi

nasıl yanı? Mını one mı aldınız yoksa one m7 mı aldınız?

Mini 1400 lirayı haketmediği için biraz daha koyup m7 aldım
  • BluePage B kullanıcısına yanıt
    bende m7 kullanıcısıyımda alıncak gıbı degıl demıssınız ben kullanıyorum da s4 ve xperia z den de ıyı bır cıhaz bu ıkı cıhızıda kullandım ayrıca..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.