Şimdi Ara

Htc one mini mi Lumia 925 mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Htc one mini mi Lumia 925 arkadaşlar wp yi çok seviyorum ama diğer yandan telefonu oyun meseajlaşma ve internet maksadı ile kullanıyorum birinden biri olmasa olmaz bu yüzdende wp biraz geride duruyor ama htc one mini alınırmı emin olamadım sizin tavsiyeleriniz nelerdi ?

• her türlü mini den uzak dur.mini ile başka bir telefon alıyorsun.aldığın htc one görünümlü başka bir cihaz.

925 çok tutulan modellerden biri.
  • haklısın lakin wp de oyun sıkıntısı var işte o yüzdende karar veremiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ONE MİNİ.
  • eren..34 kullanıcısına yanıt
    Neden ve Niçin sence ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: All is Well

Neden ve Niçin sence ? :)

WP8 kullanıcısı olarak Android derim.

Neden One Mini sorusuna gelirsek,

OneMini = Ultrapixel
    L925 = Megapixel

Tasarım olarak iPhone' den sonra en şık telefon benim için ve çoğu kişi için.

Ses kalitesinde HTC' nin üstüne yok zaten.

Market desek Wp8 bu konuda resmen çöp.

WhatsApp desen kafasına göre, Facebook geç bildirim veriyor. Oyunların % 85 i eksik.

Subway diğer platformlara göre yarım sene geç geldi neredeyse. Aynı şekilde Fifa 14 te . Asphalt 7 de. Hill Climb Racing de. Temple Run 2 de. Neyse say say bitmez bunlar.

One Mini der geçerim hocam . Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• eren..34 kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • miniler güncellemeyi pek almaz , çabuk unutulabilirler, ama lumia 925 nokianın iyilerinden ve güncelleme konusunda sıkıntısı yok ayrıca eksik yönü denilen işletim sistemi diğerleriyle arayı neredeyse kapattı, Lumia 925 derim ben.
  • Ben zaten wp işletim sistemine kötü demiyorum tam aksine çok beğeniyorum lakin oyun konusunda ciddi sıkıntısı var ve bence aşması baya zaman alıcak
  • Her turlu L925 derdim ve hangi android olursa olsun WP oneriyorum AMA HTC one mini sadece TASARIM icin tercih edilir AMA bence L925in karsisina galaxy s4 iPhone 4s koysan L925 derdim AMA telefon cok karizma o yuzden one mini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.