Şimdi Ara

Htc One Renk?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Htc One almaya karar verdim siyah ve beyaz rengi var hangisini almalıyım kullanan arkadaşlar artı ve eksi yönleri var mı? siyahta çizik çok belli olur diye yorum gördüm bide sizlerin fikri nedir*?

• Beyaz en güzeli ama çabuk kirlenir
  • Abi O Beyaz Değil metal Olarka Geçiyor Benim Aldığım Yer Metal Ve Siyah Var Demişti :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: HTCSEVER

Abi O Beyaz Değil metal Olarka Geçiyor Benim Aldığım Yer Metal Ve Siyah Var Demişti :D

Telefonu aldım gri olanını yada beyaz neyse artık ;-)
  • Orijinalden alıntı: kangals

hayırlı olsun abi :)
  • Rwnk farketmez ki sonuçta alimünyum kasa her türlü temizlenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Rwnk farketmez ki sonuçta alimünyum kasa her türlü temizlenir.

Siyahı beklemediğim kadar şık ancak nasıl çizik manyağına dönüşür düşünmek bile istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi To Write Love On Her Arms -- 7 Temmuz 2013; 0:39:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangals

quote:

Abi O Beyaz Değil metal Olarka Geçiyor Benim Aldığım Yer Metal Ve Siyah Var Demişti :D

öncelikle hayırlı olsun bişey sormak istiyorum telefona ekran büyüklüğüne göre kasası fazla büyük diyolar bu doğrumu doğruysa rahatsız ediyormu çünkü ben youtubede s4 ile karşılaştırmasını izlerken s4 ün ekranı 5inc olmasına rağmen telefon boyutları aynı gibi duruyordu samimi cevabını bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chrstr

quote:

quote:

öncelikle hayırlı olsun bişey sormak istiyorum telefona ekran büyüklüğüne göre kasası fazla büyük diyolar bu doğrumu doğruysa rahatsız ediyormu çünkü ben youtubede s4 ile karşılaştırmasını izlerken s4 ün ekranı 5inc olmasına rağmen telefon boyutları aynı gibi duruyordu samimi cevabını bekliyorum

Valla telefondan çok memnunum telefon büyük olabilir çünkü hoparlörler var ön tarafta iphone dan bu telefona geçtim iyikide almışım diyorum bir mağazaya gidip ordan bakabilirsin kendin incelemen daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• S4 Le arasında Çok Fazla Bi Fark Yok Sanırsam Tam incelemedim Babam Ya S4 Ya i5 yada Htc One Dedi bende İ5 ve htc arasında kalmıştım htcyi aldım s4e bakmadım bile ama ben beğenmiyorum samsungları oyuncak telefona benziyo Bence HTC ONE 1 Numaradır :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chrstr

quote:

quote:

Valla telefondan çok memnunum telefon büyük olabilir çünkü hoparlörler var ön tarafta iphone dan bu telefona geçtim iyikide almışım diyorum bir mağazaya gidip ordan bakabilirsin kendin incelemen daha iyi olur

çok teşekkür ederim cevabın için son bi soru soruyum ios u aratıyormu akıcılık olarak?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.