Şimdi Ara

Samsung Galaxy S7 Edge FRP Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cümleten iyi geceler. Arkadaşlar, dostlar benim bir sorunum var. Geçen haftalarda telefonu güncellemeye bırakıp sabah kalktığımda siyah ekran ile karşılaştım uğraşlar fayda vermedi anakart ölmüş. Kırık ekranlı bi telefon aldım ama aldığım kişi Google senkron yapmış 6 aydır kullanmadığı için de kullandığı hiç bir bilgiyi hatırlamıyor. Android 8 idi internette gördüğüm tüm FRP yöntemlerini denedim. Acil numara aramaktan sim kart takıp çıkarmaya kadar. Çağrı ekleme çalışmıyor. Talkback ayarları seçenekleri açılmıyor. L sembolü işe yaramıyor. Ağ ekle den Google da ara çıkmıyor. Sim kart takıp çıkarınca olan ekrana bildirim gelmiyor. Side Sync ile ekrana bi şey gelmiyor. Android 7 ye düşürdüm uzun uğraşlar sonucu yine aynı hiç bir yöntem işe yaramıyor. Ne yapmalıyım ne etmeliyim. Konuyu aradım bulamadım. Vardıysa kusura bakmayın. Bu kadar uzun konuyu da okuyacak olan olursa çok minnettar kalırım. Tekrardan iyi geceler herkeslere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün Android 6.0.1 e düşürdüm hâlâ aynı bir değişiklik yok yardımcı olacak yok mu lütfen. Forumber hocam kusura bakma rahatsız ediyorum zamanında bi konuda yardımcı olmuştun. Bilgin var mıdır acaba konu hakkında ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre07500 -- 5 Temmuz 2020; 20:11:16 >
  • En son dün gece uzun uğraşlar sonucu z3x indirip box olmadan onunla yapmaya çalıştım COM olarak göstermem gerekiyor anladığım kadarıyla USB yi ama yapamadım doğru bir kaynak bulamadım. Onu yapabilsem halledeceğim sanırım ama hep kaynaklar USB den COM port bağlama cihazları için var benim istediğim direk USB olarak bağlıyken COM olarak göstermek. Kimsenin fikri yok mu?

• Bende çıkmayan bildirim telefoncuya götürünce çıktı ne yaptı ne etti bilmiyorum ama o sim kartı takıp çıkarınca bildirim çıktı oradan halletti. Bu arada bir çok telefoncuya sordum çok farklı fiyatlar verildi. Şuan güncel fiyat ben Antalya'da 50 TL ye yaptırdım. 80 - 100 TL isteyenler oldu onlar da kendileri değil bu 50 TL diyen yerlere yaptırıp üstünü kendileri alıyorlar. Ve yapılma süresi değişiyor haliyle. Fazla fiyat isteyenler 2 saate olur derken kendi yapan yarım saate hallolur diyor oradan da çıkarımda bulunabilirsiniz. Herkese iyi forumlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung s7 edge imei
    4 yıl önce açıldı
    Samsung S7 edge
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.