Şimdi Ara

Samsung s7 edge imei

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde samsung galaxy s7 edge bir yurt dışı telefon var ve ben bu telefona merakten android 9 rom attim ama pişmanlıktan dolayı kendi android 8 romunu yüklemek istiyorum fakat internet de fln yurt dışı cihazlarda imei gittigini duydum böyle bir şey olabilirmi ve bir sey daha sormak istiyorum telefon hakkinda united arab emirates yaziyor eger imei gitmesse ben orjinal romu yüklerden türkiye yi seçsem sorun olurmu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Okuduğunuz öyle bir şey değil. Eğer yurtdışından gelen telefonu Türkiye'de kullanım maksatlı pasaporta kaydettirmeyip el altından imei klonlattıysanız güncelleme yapmamanız veya rom yüklememeniz lazım. Eğer bunları yaparsanız imei gider.

Diğer konuya gelince siz telefonun CSC kodunu değiştirmişsiniz başka bir ülkenin romunu yükleyerek, internete dediğimi yazın açıklayıcı bilgiler mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugur_Akd kullanıcısına yanıt
    Imei El altından yapilmadi her seyi orjinal stock rom atarsam bir sıkıntı olurmu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • atqkqn0 A kullanıcısına yanıt

Olmaz ama kavramları epey karıştırmışsınız bir önceki mesajınızda United Arab Emirates yazması imei ile alakalı bir durum değil CSC kodu UAE oluyor X ülkenin romunu yükledikten sonra Tüekiye romu yüklesenizde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung S7 edge
    4 yıl önce açıldı
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.