Şimdi Ara

***<< HTC ONE S >>*** 4.3'- 8 MP - 1080p - sAMOLED - Snapdragon S4 - (ANA KONU) (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.937
Cevap
24
Favori
172.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tomsak

quote:

Orijinalden alıntı: 5mhmtr7

Bu sorundan kimsede yokmu çözümünü bulamadım bazen Edge ye düştüğünde sapıtıyor resmen .

bende oluyor dostum haftada bir kac kere

Yetti artık fırlatıcam telefonu duvara bu nedir kardeşim servisi arıyoruz bi şeyden çaktıkları yok internette bilgi yok soğudum artık telefondan .

• quote:

quote:

quote:

Bu sorundan kimsede yokmu çözümünü bulamadım bazen Edge ye düştüğünde sapıtıyor resmen .

Yetti artık fırlatıcam telefonu duvara bu nedir kardeşim servisi arıyoruz bi şeyden çaktıkları yok internette bilgi yok soğudum artık telefondan .

2.38.206.2 yazılımı ile düzeltildiği söyleniyor yabancı forumlarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: NS_85

quote:

quote:

quote:

2.38.206.2 yazılımı ile düzeltildiği söyleniyor yabancı forumlarda

Hocam bu güncelleme ne zaman geldi benimki si 2.31.401.5

• Bana da daha gelmedi ama okanrua isimli arkadaşa gelmiş.

• 2.31.401.5 Bende de böyle yazıyor

• Benimkide Android 4.0.4 Sense 4.1 Yazılım sürümü 2.38.207.2 cihaz Almanya çıkışlı S4 çipli.
  • Debrandlı cihazlarn surumu yuksek. Vodafone t&t gbi. Romlu olanlarnki 2.38 uluslar arası avrupa romu 2.31

• Arkadaşlar tam 46 sayfanın tamamını okudum... Şu anda One S kusuyorum... Neyse konuya gelelim. 2.5 aydır S4 one S kullanıcısıyım. İngiltereden kendim almıştım. Sim free olarak. Şu anda benim de sürümüm 2.31 ve bu güncellemeyi bile dün aldım.
    One S lanse edildiğinden beri bekliyordum, gözümü karartmıştım o kadar beğenmiştim ki, ilk defa bir telefona bu kadar para verdim ve İlk defa donanimhaber okumadan bir elektronik aldım. İyi ki almışım...
    Öncelikle Londradan ilk geldiğimde çevremdeki herkes telefona vuruldu, fanatik iphonecu arkadaşım bile bu ne dedi kapağı yerlere düştü.
    Ufak bir düşme sonucu üst tarafta ufak ama derin bir çizik oluştu (kasa da ekranda değil) her gün elimle çiziği ovuşturuyorum sanki yavaş yavaş kapanıyor. Siyah renk kullanıyorum gram dökülme yok buna şarj girişi de dahil... Önce ki telefonum wildfire s'di yok ekran pentilemış yok o yok mu etc, one x de gördüm, sIII de s2 de, one x ve s3 çözünürlükten farkını gösteriyor ama öle pixel bilmem ne sayılmıyor. Hele nokia N79dan sonra wildfire ferrari gibi gelmişti wildfire s den sonra bu uzay mekiği gibi :D
    lafın özü herkese tavsiye ederim... :D

Ve bir sorum olacaktı arkadaşlar aldığımda kutuya bakmıştım TR vardı kutuda, fakat türkçe dil desteği yok telefonda, şöyle ki, ben ingiltere de simcard taktım direkt, ve Türkiye de kendi hattımı takınca türkçe olmadı, dün güncelleme geldi (2.31) güncellemeden sonra format attım. Simcardı taktım otomatik türkçe oldu sonra sense kurulum ekranında ilk seçenek vodafone TR seçtim 2. ekran dil ekranı türkçe yok mecbur ingilizce seçtim. Ve ingilizce oldu sonra tekrar değiştirmeye çalıştım ama türkçe yok. Sizce neden olabilir?
    Bu arada çekimle ilgili sorun bende yaşıyordum GALİBA çünkü bazı konuşmalarda konuştuğum kişi sesimin kısıldığını hatta bazen hiç gelmediğini söylüyordu bende acaba benim tel de mi sorun var diyordum. Ama bugün yaptığım konuşmalarda karşıdan gelen ses kalitesi ve ses çok artmıştı hatta yükseklikten hoparlörün çıtırdadığını gördüm. :D galiba 2.31 güncellemesiyle çözmüşler. :D

46 sayfa okuyup hiç yazamayınca biraz uzun oldu idare edin artık burdayım :) Bir de hiç paylaşım görmedim arkadaşlar biraz paylaşımı arttırmalıyız bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekkkooo

Arkadaşlar tam 46 sayfanın tamamını okudum... Şu anda One S kusuyorum... Neyse konuya gelelim. 2.5 aydır S4 one S kullanıcısıyım. İngiltereden kendim almıştım. Sim free olarak. Şu anda benim de sürümüm 2.31 ve bu güncellemeyi bile dün aldım.
    One S lanse edildiğinden beri bekliyordum, gözümü karartmıştım o kadar beğenmiştim ki, ilk defa bir telefona bu kadar para verdim ve İlk defa donanimhaber okumadan bir elektronik aldım. İyi ki almışım...
    Öncelikle Londradan ilk geldiğimde çevremdeki herkes telefona vuruldu, fanatik iphonecu arkadaşım bile bu ne dedi kapağı yerlere düştü.
    Ufak bir düşme sonucu üst tarafta ufak ama derin bir çizik oluştu (kasa da ekranda değil) her gün elimle çiziği ovuşturuyorum sanki yavaş yavaş kapanıyor. Siyah renk kullanıyorum gram dökülme yok buna şarj girişi de dahil... Önce ki telefonum wildfire s'di yok ekran pentilemış yok o yok mu etc, one x de gördüm, sIII de s2 de, one x ve s3 çözünürlükten farkını gösteriyor ama öle pixel bilmem ne sayılmıyor. Hele nokia N79dan sonra wildfire ferrari gibi gelmişti wildfire s den sonra bu uzay mekiği gibi :D
    lafın özü herkese tavsiye ederim... :D

Ve bir sorum olacaktı arkadaşlar aldığımda kutuya bakmıştım TR vardı kutuda, fakat türkçe dil desteği yok telefonda, şöyle ki, ben ingiltere de simcard taktım direkt, ve Türkiye de kendi hattımı takınca türkçe olmadı, dün güncelleme geldi (2.31) güncellemeden sonra format attım. Simcardı taktım otomatik türkçe oldu sonra sense kurulum ekranında ilk seçenek vodafone TR seçtim 2. ekran dil ekranı türkçe yok mecbur ingilizce seçtim. Ve ingilizce oldu sonra tekrar değiştirmeye çalıştım ama türkçe yok. Sizce neden olabilir?
    Bu arada çekimle ilgili sorun bende yaşıyordum GALİBA çünkü bazı konuşmalarda konuştuğum kişi sesimin kısıldığını hatta bazen hiç gelmediğini söylüyordu bende acaba benim tel de mi sorun var diyordum. Ama bugün yaptığım konuşmalarda karşıdan gelen ses kalitesi ve ses çok artmıştı hatta yükseklikten hoparlörün çıtırdadığını gördüm. :D galiba 2.31 güncellemesiyle çözmüşler. :D

46 sayfa okuyup hiç yazamayınca biraz uzun oldu idare edin artık burdayım :) Bir de hiç paylaşım görmedim arkadaşlar biraz paylaşımı arttırmalıyız bence...

Tam istedigim gibi bir yorum olmus.
    Htc one X ile One S arasinda gidip geliyorum b
    Bende sizin gibi htc one s ama ozellikle de siyah rengine tutulmustum ta ki siyah renkteki soyulmalari duyana kadar. Griye isinamadigimdan htc one x 'e dogru kaydim.
    Siyah renkle ilgili sizin yorumunuzu okudugumda htc one s tekrar favorim oldu. Aslinda bu kadar celiskide olmamin bir nedeni de 3 yildir kullandigim iphonedan androide gececegim zaman sikinti yasar miyim diye.
    Gerek ekran gerek ayni telefon kasasi sıktı beni.
    Artik degisiklik vakti geldi de gecti bile.

• Arkadaşlar Günaydın:
    Dün akşam üzeri benim One S ime de Uygulama Güncellemesi geldi

Tam adı.... SIM Customization 192KB v4.0.451573

Acaba söz konusu güncellemeyi telefonuna kuran var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ndmrc

Arkadaşlar Günaydın:

Evet aynı güncelleme bana da geldi acaba türkçe olması için mi lazım demiştim ama değilmiş... güncellemeyi kurdum ama ne işe yarıyor farkedemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavkan

Htc musteri hizmetlerine siyah renklerdeki soyulma problemini sordugumda bunun ilk partilerde yasandigi ve durumun duzeltildigi soylendi. İlk partilerdeki soyulan telefonlarin birebir degisimi yapiliyormus. Kendi hatalari oldugunu o yuzden degisim yapildigi soylendi.

bendekı ılk partı sıyahlardan kosesınde soyulma var. sımdı garantıye gonderdıgımde yıne s4 ıslemcımı gelıcek yoksa yenı partı olanlardan mı acaba. o rıskı almak ıstemıyorum acıkcası. kucuk bı boya atıgı ıcın.
    bu arada SIM Customization 192KB v4.0.451573 guncellemesını bende yukledım am ane ıse yarar ne gıbı bı fark oldu hıc farkedemedım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vb

quote:

Orijinalden alıntı: mavkan

Htc musteri hizmetlerine siyah renklerdeki soyulma problemini sordugumda bunun ilk partilerde yasandigi ve durumun duzeltildigi soylendi. İlk partilerdeki soyulan telefonlarin birebir degisimi yapiliyormus. Kendi hatalari oldugunu o yuzden degisim yapildigi soylendi.

bendekı ılk partı sıyahlardan kosesınde soyulma var. sımdı garantıye gonderdıgımde yıne s4 ıslemcımı gelıcek yoksa yenı partı olanlardan mı acaba. o rıskı almak ıstemıyorum acıkcası. kucuk bı boya atıgı ıcın.
    bu arada SIM Customization 192KB v4.0.451573 guncellemesını bende yukledım am ane ıse yarar ne gıbı bı fark oldu hıc farkedemedım.

Telefona geldi dimi hocam bu güncelleme ayrı olarak siz atmadınız bize gelmedide .

• daha önce birkaç arkadas soylemisti ama gorene kadar inanmamistim, gorilla glass falan demeyin ciziliyor, bugun birtane boydan boya ince bi cizik kesfettim, cok ince ve dikkatle bakilmadikca gorulmuyor ama iste can sıkıyor! yine de ekran koruyucu takmam, gorunumu bozuyor, daha dikkatli olmaya calismak gerekiyor. gecen gun dustu yere, buyuk ihtimalle o yuzden oldu, yuz ustu biraz surunmustu yerde

bu arada ben de o simcard update olayini yukledim ama herhangi bir degisiklik farketmedim
  • Telefonu ilk aldığımda root yapmaya çalışmıştım, olmayınca fazla uğraşmadım, bootloader ekranında tampered ve unlocked yazıyor. Telefon Yurtdışından alınma Vodafone rom yüklü, sim unlock yapıldı sadece.

4.0.4 güncellemesini indirdim fakat yapmaya çalıştığımda telefon yeniden başladıktan sonra send error report yazısıyla karşılaşıyorum güncelleme olmuyor, gözden kaçırdığım bişey mi var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DurieL

Telefonu ilk aldığımda root yapmaya çalışmıştım, olmayınca fazla uğraşmadım, bootloader ekranında tampered ve unlocked yazıyor. Telefon Yurtdışından alınma Vodafone rom yüklü, sim unlock yapıldı sadece.

4.0.4 güncellemesini indirdim fakat yapmaya çalıştığımda telefon yeniden başladıktan sonra send error report yazısıyla karşılaşıyorum güncelleme olmuyor, gözden kaçırdığım bişey mi var acaba?

Telefnada guncelleme yapabilmen icn. Locked durumnda yada relock olması lazım. Unlocked degil. Tekrar locked konumuna getirmen lazm

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekkkooo

quote:

Orijinalden alıntı: ndmrc

Arkadaşlar Günaydın:

Evet aynı güncelleme bana da geldi acaba türkçe olması için mi lazım demiştim ama değilmiş... güncellemeyi kurdum ama ne işe yarıyor farkedemedim.

Guncellemeyi ben de yükledim ama bir değişim hissetmedim.

Bu arada telefonunuzu Türkçe yapmak için marketten 'more locale' uygulamasını indirip Türkçe'yi seçmeniz yeterli

• ekran konusunda daha önce söylemiştim bir arkadaşın daha başına aynı olay gelmiş. ekran gorilla glass çizilmez değik sadece daha sağlam arkadaşlar. aslında çok sağlam da değil neden çünkü arkadaşımın ekranı çatlamış tuz buz olmuş ss leri daha önce sizinle paylaşmıştım. uzun lafın kısası ekran koruyucu bantınızı takın arkadaşlar ekranınız çizilmesin temiz kalsın. ben şeffaf bir bant kullanıyorum ve renklerde hiç bir bozulma yok. mat olanını bir kere gördüm ve hayatta telefonuma takmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msqonn

quote:

Orijinalden alıntı: DurieL

Telefonu ilk aldığımda root yapmaya çalışmıştım, olmayınca fazla uğraşmadım, bootloader ekranında tampered ve unlocked yazıyor. Telefon Yurtdışından alınma Vodafone rom yüklü, sim unlock yapıldı sadece.

Telefnada guncelleme yapabilmen icn. Locked durumnda yada relock olması lazım. Unlocked degil. Tekrar locked konumuna getirmen lazm

Bootloader ı tekrar nasıl locked yapabilirim? Kısa bir prosedürse anlatır mısın?

• Bu güncelleme nedir arkadaşlar, ne işe yarıyor. Bana da gelmiş...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.