Şimdi Ara

***<< HTC ONE S >>*** 4.3'- 8 MP - 1080p - sAMOLED - Snapdragon S4 - (ANA KONU) (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.937
Cevap
24
Favori
172.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HTC one S iyi bir kullanımda ne kadar gider dokunmatiği falan ne kadar dayanır ? Ve almanya ya gidecek olan arkadaşım var ona media markt dan aldırmayı dusunuyorum 400 euro 2 model paylaşmış biri Dual-Core-Prozessor mit Qualcomm MSM8260A-Chipset 1,5 GHz diyeri ise Dual-Core-Prozessor mit Qualcomm MSM8260-Chipset 1,7 GHz ben 1,5 s4 oluyor herhalde buna güvenebilirmiyim yani s4 olduguna falan arkadasım pek anlamaz bu konulardan orda nasıl anlayabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arves TR -- 29 Eylül 2012; 21:40:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

quote:

Orijinalden alıntı: hece_he

...

öncelikle geçmiş olsun takipteyiz. paylaşım için teşekkürler, imkan olsada kendimiz alıp takabilsek. titreşim motorunun ne olduğunu biliyorum soketli bir şey ama one s için ekran ile birlikte olan tasarım garip geldi.

şu fotoğrafta one x için nerede olduğu görülüyor buna benzer olabilir.
    http://www.techrepublic.com/photos/cracking-open-the-htc-one-x/6363151?seq=25&tag=thumbnail-view-selector;get-photo-roto

teşekkürler.

bu sabah servise tekrar götürdüm. hoparlör ve mikrofon problemini halletiler. ekran için beklemedeyim. titreşim motoru ekrana bağlı dediler ama doğrusu yaptıkları işe hiç güvenmediğimden bundan da emin değilim. bekleyip göreceğiz bakalım. gelişmeleri yine sizlerle paylaşmaya çalışacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mavkan

Denedim olmadi
    Oldum olasi bilgisayarla aram iyi olmamistir.
    Htc managerde sadece resim ve video paylasimi var sanki.
    Benim istegim telefonumun backupini almak
    Lutfen bir yardim edin.

kardeşim telefona usb kablosunu taktığında telefona ve bilgisayara biraz zaman tanı acele etme. telefondan bildirim ekranında usb ile ilgili açılan yazıya tıkla HTC SYNC ye tıkla bu sırada pc de program açık olsun sonra dediğim gibi biraz zaman tanı ve pc de sana telefonun için bir isim vermeni isteyecek ondan sonra gelen ekranda tüm seçenekler pasif olarak karşına çıkacak istediğini etkinleştirerek senkronize etmeye başlayabilirsin .
  • Merhaba,

Geçenlerde yeni farkettim, telefonun sensor bölümünün ( ön taraftaki kameranın sol altında )oradaki kırmızı ışık devamlı suretle yanıyor artık.
    Sanırım güncelleme sonrası oldu zira daha önceden yoktu. Belki veri alışverişi vs. ile alakalıdır diye tüm veri akışını kestim, 2g moduna aldım, telefonu kaç sefer kapatım açtım ama nafile o ışık devamlı yanıyor ( titrek bir şekilde, sanki veri alışverişi varmış da ona göre ışık parlaklığı bir azalıyor bir artıyor ).

Youtube üzerindeki inceleme videolarına da baktım ama oradaki HTC One s'te öyle bir şey yok. Benim cihaz yüksek işlemcili olan modeli ( son çıkan kırpılmış olan değil, ilk çıktığında Almanyadan getirtmiştim ).
    Sizlerde de buna benzer bir olay var mı? Telefonu videoya çekip gönderecektim ama elimde kamera yok şu an. Umarım bir problem değildir bu.

Telefonun rom vs. hepsi orjinal. Çok fazla oyun ve program vs. yüklemedim aldığımdan beri.

• İngilizce olarak Google'dan arattım bu problemi. Viber programının son sürümünün yol açtığını yazmışlar ve ilgili ekip düzelteceğini bildirmiş.

Bilgi :http://www.boards.ie/vbulletin/showthread.php?p=80972874
  • quote:

Orijinalden alıntı: qube26

Merhaba,

Geçenlerde yeni farkettim, telefonun sensor bölümünün ( ön taraftaki kameranın sol altında )oradaki kırmızı ışık devamlı suretle yanıyor artık.
    Sanırım güncelleme sonrası oldu zira daha önceden yoktu. Belki veri alışverişi vs. ile alakalıdır diye tüm veri akışını kestim, 2g moduna aldım, telefonu kaç sefer kapatım açtım ama nafile o ışık devamlı yanıyor ( titrek bir şekilde, sanki veri alışverişi varmış da ona göre ışık parlaklığı bir azalıyor bir artıyor ).

Youtube üzerindeki inceleme videolarına da baktım ama oradaki HTC One s'te öyle bir şey yok. Benim cihaz yüksek işlemcili olan modeli ( son çıkan kırpılmış olan değil, ilk çıktığında Almanyadan getirtmiştim ).
    Sizlerde de buna benzer bir olay var mı? Telefonu videoya çekip gönderecektim ama elimde kamera yok şu an. Umarım bir problem değildir bu.

Telefonun rom vs. hepsi orjinal. Çok fazla oyun ve program vs. yüklemedim aldığımdan beri.

viber yüzünden oluyormuş o sorun. viberde more (daha) deyip çıkış yapınca kapanıyor diyorlar. viber güncelleyince başlamış o sıkıntı. ben kullanmıyorum o yüzden test etmedim ama bir kaç gündür aynı sorunu yaşayanlar viber diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: couldi

quote:

Merhaba,

viber yüzünden oluyormuş o sorun. viberde more (daha) deyip çıkış yapınca kapanıyor diyorlar. viber güncelleyince başlamış o sıkıntı. ben kullanmıyorum o yüzden test etmedim ama bir kaç gündür aynı sorunu yaşayanlar viber diyor.

Evet sonradan internette aratınca ingilizce olarak buldum açıklamayı

30 Eylül tarihli güncelleme ile düzeltilmiş sorun ( az önce yükledim ). Tecrübe oldu bu da. Böylelikle her programın güncelini yüklemeden önce biraz beklemek gerekiyor onu anladım

Teşekkürler.

• bu telefon artık hangi çip setle üretiliyor kesin olarak bilen duyan varmıdır ? s3 -s4 olayı kalmadımı daha halamı yetiştiremiyormuş qulacom çipleri üretmekte ?? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatal_17

s4 islemcili telefonu kullanan arkadasalara batarya suresi ne kadar ona gore karar vermem lazim s2 ile arasinda gidip geliyorum

batarya azıcık sıkıntılı :( annemde s2 var bende one s nası desem yani ikimizinkide 100% iken aynı şeyleri yapınca benimki %25 daha hızlı bitiyor :( ama arkadaşım telefonun diğer özelliklerine baktğında gerçekten değer kamerası annemikini 2 ye katlıyor sonra ses hoparlörle bile daha muzzam çıkıyor sonra sense daha iyi işlemcide cabası benimki diyelim antutu dan 7000 alıyor anneminki 5500 filan bide tuşlar dokunmatik ;) ne olursa olsun s2 nin ortasındaki tuş düşürdünmü göçebilir hiç olmmassa belki aşınabilir ;) sadece yazılımsal olarak bi sıkıntım var oda mesela bazen telefon home tuşuna basmadığın halde basılı kalıyo oda yeniden başlatırsan düleiyo onun olma olasılığıda genelde arama bitince oluyo 30 da 1 yani ;) s4 için durum böyle ;) al sen one s i ;)

• Cevap verirseniz sevinirim.

one x pek çekici gelmiyor ama one s olabilir gibi geliyor bana.

aklımdaki sorulara cevap verirseniz sevinirim :)

şarj süresi ne kadar acaba? S2 gibi 3 saattemi doluyor yoksa bir saatte doluyor mu?

alırsam 1.7 ghz lik versiyonunu alacağım şarj durumu nasıl telefonun?

kasası iyi mi? sorun olacak bir özelliği var mı telefonun? xperia s gibi sarı ekran, S2 gibi pembe kamera gibi mesela...

teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

Cevap verirseniz sevinirim.

şarj süresi ne kadar acaba? S2 gibi 3 saattemi doluyor yoksa bir saatte doluyor mu?

kasası iyi mi? sorun olacak bir özelliği var mı telefonun? xperia s gibi sarı ekran, S2 gibi pembe kamera gibi mesela...

teşekkürler...

Yanıtlayabildiklerim sorular aşağıda. Diğerlerini de sanırım diğer arkadaşlar bilgi verebilirler.

1 ) Şarj süresi normalde %20'ye geldiğinde takıyorum ( kitapçığında da o şekilde yazıyordu yanılmıyorsam ). Telefon açık bir şekilde şarj süresi en az 2 saati geçiyor diye tahmin ediyorum. Açıkcası saat tutmadım pek işime yarayan bilgi değil diye

2 ) O versiyonun şarjı nedir bilmiyorum. Bendeki 1.5 Ghz işlemcili olan modeli.

3 ) Gri renkli kasayı kullanıyorum. Genel olarak kronik problem yok bildiğim kadarıyla ( donanımsal veya yazılımsal ) bahsettiğiniz türden. Belki bir iki istisna vardır ama genellemeye denk gelmedim. Kasa olarak Gri renkte her hangi bir kendiliğinden dökülme yok. Benim kullanımımdan kaynaklı ( her ne kadar koruma kılıfı kullansam da, bozuk para vb. olan cebe koyuyorum telefonu bazen farkında olmadan ) kasanın alt tarafında minik yaralar oldu.

Ek olarak; ekran gorilla glass çizilmez vs. olayı bana denk gelmedi. Gayet de güzel çiziliyor. İlk satın aldığımın ertesi günü ekran jelatini ve koruma kılıfı almıştım. Bir süre sonra " nasıl olsa kolay çizilmiyor " diyerek jelatini çıkardım. Bir süre o şekilde kullandıktan sonra hafif çizikler oluştuğunu görünce tekrar ekran jelatini taktırdım. Ekran jelatinsiz kullanım da hoşuma gitmedi ayrıca dokunma olayında. Parmaklar hafif nemli olduğunda vs. sıkıntı çıkıyor ama koruma jelatininde öyle bir problem olmadı. Sıkıntısız dokunmatik ekranı kullanabiliyorum nemli parmaklarla ( bazen terleme bazen elimi yeni yıkayıp da kurulama sonrasında kullanmak durumunda kalıyorum telefonu ).

Bir de; telefonun kasa sudan çıkmış balık gibi elde durmuyor , bir defa o şekilde kullanayım dedim, elim devamlı koruma kılıflı kullanmaya alıştığından telefon elimden kayıp duruyordu. Düşürmeden hemen tekrar taktım kabı gerisin geri

Genel olarak performans vs. gayet memnunum. Gayet ince, kibar ve seri bir telefon. Gerçi telefonu artık çok kurcalamıyorum ve yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. Henüz format atma ihtiyacı bile hissetmedim, yani her hangi bir yavaşlama vs. yok.

• quote:

quote:

Cevap verirseniz sevinirim.

teşekkürler...

Yanıtlayabildiklerim sorular aşağıda. Diğerlerini de sanırım diğer arkadaşlar bilgi verebilirler.

1 ) Şarj süresi normalde %20'ye geldiğinde takıyorum ( kitapçığında da o şekilde yazıyordu yanılmıyorsam ). Telefon açık bir şekilde şarj süresi en az 2 saati geçiyor diye tahmin ediyorum. Açıkcası saat tutmadım pek işime yarayan bilgi değil diye

2 ) O versiyonun şarjı nedir bilmiyorum. Bendeki 1.5 Ghz işlemcili olan modeli.

3 ) Gri renkli kasayı kullanıyorum. Genel olarak kronik problem yok bildiğim kadarıyla ( donanımsal veya yazılımsal ) bahsettiğiniz türden. Belki bir iki istisna vardır ama genellemeye denk gelmedim. Kasa olarak Gri renkte her hangi bir kendiliğinden dökülme yok. Benim kullanımımdan kaynaklı ( her ne kadar koruma kılıfı kullansam da, bozuk para vb. olan cebe koyuyorum telefonu bazen farkında olmadan ) kasanın alt tarafında minik yaralar oldu.

Ek olarak; ekran gorilla glass çizilmez vs. olayı bana denk gelmedi. Gayet de güzel çiziliyor. İlk satın aldığımın ertesi günü ekran jelatini ve koruma kılıfı almıştım. Bir süre sonra " nasıl olsa kolay çizilmiyor " diyerek jelatini çıkardım. Bir süre o şekilde kullandıktan sonra hafif çizikler oluştuğunu görünce tekrar ekran jelatini taktırdım. Ekran jelatinsiz kullanım da hoşuma gitmedi ayrıca dokunma olayında. Parmaklar hafif nemli olduğunda vs. sıkıntı çıkıyor ama koruma jelatininde öyle bir problem olmadı. Sıkıntısız dokunmatik ekranı kullanabiliyorum nemli parmaklarla ( bazen terleme bazen elimi yeni yıkayıp da kurulama sonrasında kullanmak durumunda kalıyorum telefonu ).

Bir de; telefonun kasa sudan çıkmış balık gibi elde durmuyor , bir defa o şekilde kullanayım dedim, elim devamlı koruma kılıflı kullanmaya alıştığından telefon elimden kayıp duruyordu. Düşürmeden hemen tekrar taktım kabı gerisin geri

Genel olarak performans vs. gayet memnunum. Gayet ince, kibar ve seri bir telefon. Gerçi telefonu artık çok kurcalamıyorum ve yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. Henüz format atma ihtiyacı bile hissetmedim, yani her hangi bir yavaşlama vs. yok.

teşekkürler S2 yi verip one s alabilirim. henüz para olayını denkleştirmedim ama değişilik arayışındayım.

cevaplar için teşekkürler. ama şarj süresi s2 gibiymiş o kötü oldu :(

• quote:

teşekkürler S2 yi verip one s alabilirim. henüz para olayını denkleştirmedim ama değişilik arayışındayım.

cevaplar için teşekkürler. ama şarj süresi s2 gibiymiş o kötü oldu :(

Rica ederim. Şarj konusunda kesin konuşmuş olmayayım. Belki daha kısa sürede şarj oluyordur, akşamları uyumaya yakın bırakıyorum şarjı genelde. Bazen gündüz vaktine denk geliyor ve tahminen 2 saat ya da onu geçiyordu diye düşünüyorum. S2 nasıldır vs. pek bilgim olmadığından kıyaslama yapamıyorum. Ama genel olarak Samsung'un kasa kalitesi pek hoşuma gitmemişti ( orta segment diyebileceğim telefonlar için ). S2'yi teknoloji marketlerden birinde üstünkörü incelemiştim diye hatırlıyorum ama fiyatı pahalı olduğundan ciddi bir şekilde bakmamıştım o zamanlar.

Bu telefonda ise gerek kasa kalitesi, gerekse hız vs. bakımından gayet memnunum ve keyifle kullandığımı söyleyebilirim. Pek teknoloji meraklısı değilim ama şu anda piyasada bu telefonla değiştirmek istediğim bir model daha gözüme çarpmadı henüz. Iphone 4 yada 4s hangisiydi bilmiyorum, onu biraz kurcaladım ve denedim bu telefonu almadan önce. Hani belki Iphone da satın alabilirim diye düşünüyordum ama telefon bana buz gibi geldi. Kulağıma götürdüğümde hiçte ergonomik gelmemişti. Sanki buz kalıbından çıkmış dikdörtgen bir buz parçasını kulağımda tutuyormuşum gibi gelmişti. Yazılımsal olarak çok iyi olabilir ama aynı zamanda ergonomik de olmalı ki bana öyle gelmedi ( iphone hastaları duymasın )

Elbette One S'i ben beğeniyorum diye mükemmel diye iddam yok ancak hangi telefonu veya aracı veya kullanılacak araç gereci satın alırken moda ya da çok tutulmasından ziyade benim kullanımıma uygun mu ve ihtiyaçlarımı karşılıyor mu diye sorup o şekilde seçimimi yapmaya çalışırım.

• Arkadasın dediği gibi One x bana pek çekici gelmiyor ama one s varya çok hoş fakat s3 işlemcili var s4 işlemcili belirli yerlerde var fakat öylemi satıyorlar yoksa sadece yazımı pek bilmiyorum.Media markt.de 2 model var 1.7 ve 1.5 GHz ama ya yanlıs falansa diye korkuyorum s3 de almak istemiyorum.Kısaca Ya HTC one X yada HTC ONE S s3 Ayrıca one s s4 ü bulursam her türlü one s ama s4 ü neede bulucagımı bilmiyorum.Bildiğiniz var mı güvenilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pastece

quote:

Orijinalden alıntı: virsung

Selamlar, yaklaşık 3 aydır kullandığım one s'imde sorun çıktı. Dün akşam gayet normal çalışırken bu sabah baktığımda hiç çekmiyordu. Telefonu kapatıp açtım, sim kartı çıkarıp taktım ama fayda etmedi. Aynı sim kart başka bir telefonda çalışıyor yani sağlam. Ayrıca one s'de de sim kartı görüyor, açılırken pin soruyor ya da sim mesajlarına bakılabiliyor hala. Telefonun diğer özelliklerinde bir problem yok, wifi, bluetooth sorunsuz. Telefonu hiç de düşürmedim yani bu sabah böyle bir şeyle karşılaşmama sebep olacak bi değişiklik olmadı. Ne yapmam gerekir yardımlarınızı bekliyorum.

Büyük ihtimal IMEI sorunu gibi duruyor yurtdışı cihaz miydi

Selamlar, baya geç olucak cevabım ama dediğiniz gibiymiş sorun cihazın kaydıyla alakalıymış. Aldığım yerle irtibata geçip sorunu hallettik, eksik evrak söz konusuymuş, 2 güne tekrar açıldı telefon.

Bu arada one s'lere de jelly bean geliyormuş bu ay, bekliyoruz :)

• arkadaslar buyuk ihtimalle bu ay icinde jelly bean guncellemesini alacagiz, asagidaki linkten de okuyabilirsiniz

http://www.log.com.tr/htc-one-x-ve-one-s-bu-ay-icinde-android-4-1-guncellemesine-kavusuyor/
  • Arkadaşlar 1 problemi paylaşmak istiyorum, benden başka bu sorunla karşılaşan oldu mu erak ettim.
    Uzun yola çıktığımda kırsal kesimde hat bazen kesiliyor fakat sinyalin kuvvetli olduğu yerlerde tekrar geri gelmiyor, ancak telefona reset atınca sinyal alabiliyorum, diğer türlü giden hat gelmiyor.Sadece bana özel 1 durum mu?
  • Arkdaşlar Türkiyede satılan one slerin hepsi s3 işlemcili mi yoksa s4 lümü tüm türkiye ye gelenler
  • quote:

Orijinalden alıntı: T3RR1BL3WH1SP3R

Arkdaşlar Türkiyede satılan one slerin hepsi s3 işlemcili mi yoksa s4 lümü tüm türkiye ye gelenler

s3 ne yazık ki :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arves TR

quote:

Orijinalden alıntı: T3RR1BL3WH1SP3R

Arkdaşlar Türkiyede satılan one slerin hepsi s3 işlemcili mi yoksa s4 lümü tüm türkiye ye gelenler

s3 ne yazık ki :(

Hımm bir kaç yerde öyle okumştum s3 ile çıkması bbüyük bir performans kaybı yaratmıyor s3 işlemci kullanması birde adreno 225 kullanıyor telefon adreno 220 ile çok büyük fark var mı bu arada mesajınız için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T3RR1BL3WH1SP3R -- 4 Ekim 2012; 16:11:26 >
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.