Şimdi Ara

***<< HTC ONE S >>*** 4.3'- 8 MP - 1080p - sAMOLED - Snapdragon S4 - (ANA KONU) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.937
Cevap
24
Favori
172.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zeronik

ya kardeşler düzgün bilgi verirmisiz
    bu cihazın ön kamerası 1.3 MP yazıyorsuz ama resmi sitelerinde VGA front camera yazıyo.
    http://www.htc.com/www/smartphones/htc-one-s/#specs
    ayrıca One X modelinin 1.3 MP ön kamerası var ve HD videokayıt yapabiliyor.
    ben daha önce ne sensorlu ne de androidli telefon kullanmadım, böyle cihazlar hakkında fazla bilgim yok.bu telefonu almak isterim, bazı sorularımı cevaplandırsaz güzel olur.bu cihazla bluetooth ile arkadaşlardan foto muzik falan köçürde bilicem mi?
    iphone,windows phonelerde bluetooth var ama kullanamıyorsun diye duydum.
    bu cihazda bluetoothu istedigim gibi kullana bilicem mi?
    birde cihazda numaramla normal internete baglana bilicem mi?
    blackberryde ayrıca traffik almasan internete giremiyorsan böyle duydum, bu telefonda böyle birşey var yoksa normal girebilicem?
    ön kameradan görüntülü görüşme için wifi lazım yoksa internet traffik üzerinden yapabilicem?
    kardeşler ben azerbaycanlıyım türkçemdeki kusurlara göre özür dilerim ))

hepsini yapabilirsin bunları 700 liralık cihazda yapıyor sonuçta

• teşekkür
    o zaman One S almaya kararliyim.
    bana bir tek bunlar lazim demedim ki.
    amma bunlar da lazim.
    bir meslehet de verirmisiz
    telefon satişa çikinca hemen alim yoksa biraz bekleyim kullanici yorumlarin izleyim.
    13 gün sonra Bakida satilacak 1250 TL-den,bir telefona o kadar para vermekde istemiyorum,hem de iyi bir telefon istiyorum ki, uzun zaman rahatlikla işlede bilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeronik

teşekkür
    o zaman One S almaya kararliyim.
    bana bir tek bunlar lazim demedim ki.
    amma bunlar da lazim.
    bir meslehet de verirmisiz
    telefon satişa çikinca hemen alim yoksa biraz bekleyim kullanici yorumlarin izleyim.
    13 gün sonra Bakida satilacak 1250 TL-den,bir telefona o kadar para vermekde istemiyorum,hem de iyi bir telefon istiyorum ki, uzun zaman rahatlikla işlede bilim

ben hemen alıcam ama beklemek her zaman daha iyidir sen bence biraz daha bekle yorumları gör ben zaten alınca incelerim telefonu.
  • o zaman yorumlarinizi bekleriz )))
  • inceleme videoları eklenmiştir.
  • teşekkürler. one x le bunun arasında kaldım !!!!
  • One X e göre, pil kasa büyüklüğü ve kullanım yönünden bana One S daha iyi daha kullanılabilir gibi gelmeye başladı, bir tek üstten çıkarılabilir kapak sağlammı değilmi o belirsiz gibi,
    diğer özellikler genelde aynı hatta kamera kalitesi her ikisindede aynı şeyler kullanılmış olmasına rağmen one S te sanki bir adım önde...
  • one x'ten artısı SoC yapısı, ondan eksiği eksiği ekranı. true rgb 720p ekran neree pentile qHD nere. :(

One XL bu açıdan tüm eksikleri kapatan bi cihaz. krait s4 platformlu işlemci, true rgb 720p ekran. (onun ekranı onun işlemcisi)
    4G olduğu için TR'ye gelmeyecek yüksek ihtimal ama yurt dışından alıp 3/3.5G şebekeyi TR'de kullanabilirsniz.

her iki ekranında kendi artısı var tabi bu da her iki cihazın da alıcısının olacağı anlamında. biri amoled, az enerji tüketiyor, daha canlı renkler ama pentile qHD. diğeri super LCD2 ama 720p ve gerçek rgb.

***<< HTC ONE S >>*** 4.3'- 8 MP - 1080p - sAMOLED - Snapdragon S4 - (ANA KONU)

sol lcd'den bir kesit sağ amoled'ten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 3 Nisan 2012; 18:00:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

one x'ten artısı SoC yapısı, ondan eksiği eksiği ekranı. true rgb 720p ekran neree pentile qHD nere. :(

One XL bu açıdan tüm eksikleri kapatan bi cihaz. krait s4 platformlu işlemci, true rgb 720p ekran. (onun ekranı onun işlemcisi)
    4G olduğu için TR'ye gelmeyecek yüksek ihtimal ama yurt dışından alıp 3/3.5G şebekeyi TR'de kullanabilirsniz.

her iki ekranında kendi artısı var tabi bu da her iki cihazın da alıcısının olacağı anlamında. biri amoled, az enerji tüketiyor, daha canlı renkler ama pentile qHD. diğeri super LCD2 ama 720p ve gerçek rgb.

***<< HTC ONE S >>*** 4.3'- 8 MP - 1080p - sAMOLED - Snapdragon S4 - (ANA KONU)

sol lcd'den bir kesit sağ amoled'ten.

öyle ama one xl türkiyeye gelmiyecek ve de arka üst taraftaki kapakta sorun yok olsaydı engadget veya diğer incelemelerde bahsedilirdi.

• türkiye çıkış zamanını takip eden var mı arkadaşlar?genelde htc nin resmi facebook ve tweeter sayfalarında satışa çıkacağı tarih çok yaklaştığında(10-15 gün) net tarih ve hangi kanallardan satışa çıkacağı duyurulurdu.takip eden ve bilgiye ulaşan olursa buradan paylaşabilir mi?
  • arkadaslar kamera kismi ve ses cikis kismi malzemesi ney acaba plastik olabilirmi yüzeyleri orta kisim malzemesi gibi dis yüzeye sahip ben inceledim ama ordaki malzeme farkli ve ypüezeyle sanirim oralari temas edecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbubu

arkadaslar kamera kismi ve ses cikis kismi malzemesi ney acaba plastik olabilirmi yüzeyleri orta kisim malzemesi gibi dis yüzeye sahip ben inceledim ama ordaki malzeme farkli ve ypüezeyle sanirim oralari temas edecek

malzeme kalitesini htc one x le karşılaştır.d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fm Radio var mı arkadaşlar bu telefonda ?
  • Ülkemizde satışına ne zaman başlanacak, belli oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti545

quote:

Orijinalden alıntı: sbubu

arkadaslar kamera kismi ve ses cikis kismi malzemesi ney acaba plastik olabilirmi yüzeyleri orta kisim malzemesi gibi dis yüzeye sahip ben inceledim ama ordaki malzeme farkli ve ypüezeyle sanirim oralari temas edecek

malzeme kalitesini htc one x le karşılaştır.d

Malzemesi farkli saglamlik ve kalite one s te daha cok agir basiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

Ülkemizde satışına ne zaman başlanacak, belli oldu mu?

Nisan ın 2.haftası türkiyeye giriş yapıcakmış
  • One x ve One s arasında kaldım ?
    Fiyat sorun değil ama One x önde gidiyor gibi ?
  • valla bende sırf bu ekran kalitesinden dolayı x modelini almak istiyorum ama mübareğin maşallahı var 4,7" ekran nedir yahu...işlemci olarak S modeli ama ekran kalitesi olarakta X modeli önde..valla htc isediği kafa karışıklığını tam olarak elde etmiş tebrik ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.