Şimdi Ara

HTC One S s4 vs s3 ayrımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler, HTC One S almak istiyorum ve fakat TR'ye gelen ürünlerdeki bu işlemci değişimi olayı çok canımı sıktı. Hatta forumdan takip ettiğim kadarıyla çoğunluk şikayetçi. Fiyat da çok yüksek. Bu da beni yurtdışından pasaport kayıtlı ürün getirten mağazalara yöneltti.
    Pasaport kaydı, garanti, simkilit vs. muhabbetlerini geçersek; Almaya kalkacağım ürünün işlemcisinin S4(1.5ghz) mi S3(1.7ghz) mü olduğunu nasıl anlayacağım? Kutu üzerinde ya da telefon içindeki menülerde falan bu konu hakkında bilgi var mı? Seri numarasından falan anlaşılabiliyor mu?

• benimde merak ettiğim bir konu takipteyim
  • Telefon eline geçmeden önce satıcısıyla konuş s4 olduğunun garantisini iste.Değilse değiştirebilesin diye.Telefon eline geçinde de elixir gibi bir programla işlemcini öğrenebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Programla öğrenmek olabilir. Peki daha önce ürünü satın alırken öğrenmenin bir yolu varmıdır? Elden alıp, alırken incelemek istiyorum.
  • Kutu tasarımları aynıymış galiba.İşlemci hızı yazıyorsa oradan anlayabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.7 ise s3 1.5 ise s4 alırken baktırırlar mı bilmem ama. türkiyeye gelenlerin hepsi s3 diye biliyorum ben.
  • yani alırken s3 olmasına mı özen gösterelim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asilzade37

yani alırken s3 olmasına mı özen gösterelim

hayır S4 olmasına dikkat edin
  • Ürünün kutusunun arkasında Model yazan yerde z560e yazıyorsa S3 1.7 Ghz, z520e yazıyorsa S4 1.5 Ghz.

HTC One S s4 vs s3 ayrımı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.