Şimdi Ara

HTC one s9 hakkındaki düşünceleriniz nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • one s9 cikmis özellik olarak a9 la benzer fakat inanilmaz şık bir telefon cift hoparlor
    celik kasa vs vs

fakat ram 2gb fiyat 1999 tl bugun evkurda inceledim inanilmaz tipi hos htc 10 kullananan biri olarak resmen 10 dan daha guzel geldi tipiii

http://www.htc.com/tr/smartphones/htc-one-s9/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakangündüz -- 27 Haziran 2016; 21:57:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HTC 10 varken elinizde, s9 almak pek mantıklı olmaz gibi, htc 10 daha güçlü bir cihaz neticede. Fakat nedense alt bar yine gereğinden fazla kalın ve yine htc yazısı ön tarafta...Kesin tasarımcı rahat edemedi htc 10 un ön tarafında yazı yok diye,bunu sürüyor piyasaya
  • Benimde ilgimi çekti açıkçası alt ön panelde tuş yok herhalde

• Ben de mediamrkt de incelemiştim. Kapasitif tuş yok ve ben bunu HTC'de zaten sevmiyorum, yeni telefonlarına da bir türlü alışamadım bu nedenle, çünkü tasarım iyice Samsung'a benzemeye başlıyor. Ön kamerasını baya beğenmiştim. Mediatek işlemciler hakkında bir bilgim yok bu nedenle performans hakkında bir şey söyleyemem. Telefon çok şıktı, renk dark grey di ve beğenmiştim, baya. Cihaz hiç tutulmadı tabi fiyatının da etkisi çok. Alınır mı 2000 liraya tabiki alınmaz ama malum sitede çok uygun fiyatlara satılıyor şu anda. Cihazında hakkı aslında 1.000 lira ama tabi HTC'den bahsediyoruz, ikinci eli hiç yok yani olmayacak da.. En az 2-3 yıl kullanırım diyenler bir ellerine alıp incelesinler derim.
  • Roque_Jn R kullanıcısına yanıt
    Hocam m8 veya m9 alın diyorlar onu alcağiniza işlemci o kadar kötümü ki

• Mediatek işlemciler hakkında hiç bir bilgim yok, bir kaç yorumda Snapdragon 652 ye denk bir işlemci olduğunu okumuştum bunun. Isınma ile ilgili bir şeyler okuduğumu da hatırlıyorum. M8 ve M9 demeleri normal çünkü onlar snapdragon 800 lü işlemciler kullanıyorlar yani amiral gemi işlemcileri.. M8 eskidi artık, ciddi ciddi uygulama senkronizasyon hataları vermeye başladı, M9 ise malum s810 ısınma sorunlu işlemciyi kullanıyor, her ne kadar çalışma frekansını düşürerek bu sorunu bir nebze aştılarsa da m9 HTC'nin beklentinin altında kaldığı telefonu oldu. Bu One S9 için kesinlikle kullanıcı yorumu şart, gözü karartıp almak da biraz cesaret işi çünkü en iyi 1300 lü rakamlara vereceksin pek da az değil kısacası. Youtube'da bile incelemesi yok telefonun.
  • Roque_Jn R kullanıcısına yanıt
    O zaman hiç heyecana gerek yok hocam imkan varsa htc 10 yoksa girmemek gerekli :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • suankı telefonum HTC M9 PLUS suprame camera edıtıon medıatek helıo x10 ıslemcı var ısınma sorunu suana kadar yaamadm ısısı bellıbır derecede kalıyor tabıkı 4 saat bırkeresınde oyun oynadım ozaman bır ısınma yasadım ancak su var telefonumun ekranı 2k ekran buda 2kdesteklı hergoruntude ozellıkle oyunlar ıxcın soyluyorum kasma yapabılıyor. ama bunda p serısı bır ıslemcı var lakın bu ekranıda 2 k degıl sanırsam bu nedenle kasma yada ısınma yapacagını dusunmuyorum ama bu telefonun ederı en fazla 1300 bıraz beklersenız zaten saghbınden yada ebayda o fıyatlara gelecektır sahsen htc 10 bıle suan amerıkada 600 dolar hee bide unutmadan medıatek kulanmanın bır sıkıntıısda guncellemelırı en son ve cok gec alması ama almasada olur zaten stabıl calısan bır sıstemınız mevcut. ben suan cok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreeeee1 -- 5 Eylül 2016; 16:49:51 >
  • eksi olarak görülebilecekler;
    - fiyatı
    -işlemcisi
    -ram
    -ağırlığı
    -kalınlığı

bu telefonu almak için biraz kör olmak lazım. güncelleme almayacağıda gün gibi ortada. android ve htc ekosistemi snapdragon üzerine kurulu olduğundan olmadık uygulamalarda durduruldu hataları alacağı, batarya optimizasyonun kötü olacağı çok açık bence. mediatek le güzel çalışabilen tek ekosistem reeder' lar. onlar olmasa bile 10mm orta segment bi 2gb ramli telefona 2bin tl vermek saçmalık. elden ya da ithalatçı garantili huawei p9 alınır onun yerine. zenfone 3 motorola moto g4 huawei nova beklenir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.