|
Merakla beklenen Galaxy Tab S10+ ve Tab S10 Ultra’dan güzel haberler var
-
-
Snapdragon 8 Gen 4 yerine MediaTek Dimensity 9300+ kullanırlarsa bu büyük bir stratejik hata olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Amerika modelleri Snapdragon olur diye umuyorum. Olursa harika. Olmazsa gerçekten büyük hata olur bencede. Fiyasko duyarız gaari
-
Siz böyle kötüledikçe evet fiyasko olur. Ama bilimdiği gibi 9300+&9400>8gen3
Yani aslında mantıklı olacakken sizin düşüncenize mantıksız olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kötüleme değil yalnız. Stabil verimlilik ve güncelleme doğruluğunu Snapdragon sistemde daha iyi bir şekilde deneyimlemii biri olarak söylüyorum. Android sistemler Snapdragon tabanlı değilse harcamaya değmez. Şahsi tecrübelerim ve fikrim bu şekilde.
Mtk işlemcili bir cihaz kullanıyorum ve şahsım adına pek memnunum. Herhangi bir aşırı ısınma sorunu veya işlemci tabanlı bir sorun yaşamadım.
Evet önyargıalr var ama kırmak lazım. Amiral gemisi işlemciler den bahsediyoruz. Bu işelmcilerden beklentiler var ve Mtk şu an istenileni veriyor.
Yan yana kıyaslamalat yapılır ve en iyisi seçilir ama her kim kazanırsa kazansın, diğerinin önemli bir fark yiyeceğini sanmıyorum. Anca -özür dileyerek söylüyorum- 'sidik yarıştırma' olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fettah7ve7 -- 31 Ağustos 2024; 19:45:35 >
Günümüzde özellikle son 1 kaç senedir mtk çok ilerleme kaydetti gerek performans gerekse verimlilik anlamında sd eksikliğini hissettirecek bir durum olmadığı kanaatindeyim hemde son kullanıcı olarak 9300 ile 9gen3 olan bir telefon verilse ayırt edebileceğinizi zannetmiyorum bende 4 yıllık bir cihaz var mtk g90 misal 6 saat altında ekran süresi almadığım gibi call of duty den pubg ye kadar kasmadan oyunları oynatıyor şimdiki işlemcileri düşünemiyorum çok yol katedildi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Amerika'da banka, devlet, borsa vs tüm uygulamalar mtk ile stabil olmuyor. Dediğim gibi benim fikrim burada yaşadıklarımı yansıtıyor. Kendi adıma IOS sistemini tercih etmiyorum. Mayıs 2023 de, 3.600 dolara, S23 Ultra + Tab 8 ultra + galaxy book pro 360(windows) şeklinde sistem kurdum (4 yıl garantili) . Hepsi birbirine entegre. Bunun basitlik ve hızı gerçekten çok faydalı. Aynı sistem Apple da yaklaşık 6400 dolardı.( 15 pro max, Ipad pro, MacBook pro)
2025 de s25 ultra+tab 10 ultra + galaxy book (Snapdragon işlemcili) olarak güncellemeyi istiyorum. Tahminimce de bana 4000 civarına mal olacak. 4 yıl sorun yaşatmaz bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X