Şimdi Ara

Merakla beklenen Galaxy Tab S10+ ve Tab S10 Ultra’dan güzel haberler var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merakla beklenen Galaxy Tab S10+ ve Tab S10 Ultra’dan güzel haberler var

Samsung’un yeni tablet modelleri Galaxy Tab S10+ ve Galaxy Tab S10 Ultra hakkında heyecan verici gelişmeler yaşanıyor. Önceki sızıntılarda bu cihazların promo görselleri ortaya çıkmıştı ve şimdi de FCC veri tabanında bu tabletler listelendi. FCC listesinde, Galaxy Tab S10+’ın hem Wi-Fi hem de hücresel bağlantı versiyonları, Galaxy Tab S10 Ultra’nın ise sadece Wi-Fi modeli görüldü. Bu gelişmeler, cihazların yakında piyasaya sürüleceğine işaret ediyor.

Galaxy Tab S10+’ın hücresel ve Wi-Fi modellerinin sırasıyla SM-X820 ve SM-X820U model numaralarına sahip olduğu belirtildi. Galaxy Tab S10 Ultra ise SM-X920 model numarası ile listelendi. Her iki tabletin de S Pen desteği sunacağı ve bu kalemin Tab S9 serisinde kullanılan modelle aynı olacağı ortaya çıktı. Bu kalemin model numarası (EJ-PX710), Tab S9 serisinde kullanılan kalemle aynı olduğunu doğruluyor. Ayrıca, Tab S10+’ın 45W hızlı şarj desteği sunacağı da listede yer aldı, ki bu da selefi ile benzerlik gösteriyor.

Ayrıca Bkz.OnePlus kullanıcılarını sevindiren haber, şirket sonunda sessizliğini bozdu

FCC listesi dışında, önceki sızıntılar ve söylentiler de cihazların olası özelliklerine dair bazı ipuçları veriyor. Örneğin, her iki tabletin de arka tarafında çift kamera kurulumuna sahip olacağı öngörülüyor. Bu, Samsung’un önceki modellerinde de gördüğümüz bir özellik. Ayrıca, her iki modelin de MediaTek’in Dimensity 9300+ yonga setini kullanacağına dair söylentiler mevcut. Ancak, Samsung’un geçmişte amiral gemisi tabletlerinde genellikle Snapdragon işlemcileri tercih ettiğini düşünürsek, bu bilgi şimdilik spekülasyon olarak değerlendirilmeli.

Tüm bu bilgiler ışığında, Galaxy Tab S10 serisinin lansmanının yakın olduğu ve Samsung’un kullanıcılarına yine üst düzey bir tablet deneyimi sunmayı hedeflediği söylenebilir. Yakın zamanda daha fazla detayın ortaya çıkması bekleniyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/08/30/galaxy-tab-s10-galaxy-tab-s10-ultra-bags-fcc-certification-hints-imminent-launch/

• Snapdragon 8 Gen 4 yerine MediaTek Dimensity 9300+ kullanırlarsa bu büyük bir stratejik hata olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Amerika modelleri Snapdragon olur diye umuyorum. Olursa harika. Olmazsa gerçekten büyük hata olur bencede. Fiyasko duyarız gaari

• Muhammed Taha Türk kullanıcısına yanıt

Siz böyle kötüledikçe evet fiyasko olur. Ama bilimdiği gibi 9300+&9400>8gen3

Yani aslında mantıklı olacakken sizin düşüncenize mantıksız olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fettah7ve7 kullanıcısına yanıt

Bu kötüleme değil yalnız. Stabil verimlilik ve güncelleme doğruluğunu Snapdragon sistemde daha iyi bir şekilde deneyimlemii biri olarak söylüyorum. Android sistemler Snapdragon tabanlı değilse harcamaya değmez. Şahsi tecrübelerim ve fikrim bu şekilde.

• Dr.Perga D kullanıcısına yanıt

Mtk işlemcili bir cihaz kullanıyorum ve şahsım adına pek memnunum. Herhangi bir aşırı ısınma sorunu veya işlemci tabanlı bir sorun yaşamadım.

Evet önyargıalr var ama kırmak lazım. Amiral gemisi işlemciler den bahsediyoruz. Bu işelmcilerden beklentiler var ve Mtk şu an istenileni veriyor.

Yan yana kıyaslamalat yapılır ve en iyisi seçilir ama her kim kazanırsa kazansın, diğerinin önemli bir fark yiyeceğini sanmıyorum. Anca -özür dileyerek söylüyorum- 'sidik yarıştırma' olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fettah7ve7 -- 31 Ağustos 2024; 19:45:35 >
  • Dr.Perga D kullanıcısına yanıt
    Günümüzde özellikle son 1 kaç senedir mtk çok ilerleme kaydetti gerek performans gerekse verimlilik anlamında sd eksikliğini hissettirecek bir durum olmadığı kanaatindeyim hemde son kullanıcı olarak 9300 ile 9gen3 olan bir telefon verilse ayırt edebileceğinizi zannetmiyorum bende 4 yıllık bir cihaz var mtk g90 misal 6 saat altında ekran süresi almadığım gibi call of duty den pubg ye kadar kasmadan oyunları oynatıyor şimdiki işlemcileri düşünemiyorum çok yol katedildi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fettah7ve7 kullanıcısına yanıt

Amerika'da banka, devlet, borsa vs tüm uygulamalar mtk ile stabil olmuyor. Dediğim gibi benim fikrim burada yaşadıklarımı yansıtıyor. Kendi adıma IOS sistemini tercih etmiyorum. Mayıs 2023 de, 3.600 dolara, S23 Ultra + Tab 8 ultra + galaxy book pro 360(windows) şeklinde sistem kurdum (4 yıl garantili) . Hepsi birbirine entegre. Bunun basitlik ve hızı gerçekten çok faydalı. Aynı sistem Apple da yaklaşık 6400 dolardı.( 15 pro max, Ipad pro, MacBook pro)

2025 de s25 ultra+tab 10 ultra + galaxy book (Snapdragon işlemcili) olarak güncellemeyi istiyorum. Tahminimce de bana 4000 civarına mal olacak. 4 yıl sorun yaşatmaz bana

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.