Bildirim
Htc One SV alınır mı ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benim sana önerim Motorola Moto G'dir.Saf android yapısı ve Google destekli olduğu için güncelleme sorunun yok saf androidden dolayı uzun vadede kasma sorununda yok.Asphalt 8,Modern Combat 4 gibi tüm üst düzey oyunlarıda kaldırıyor.İkisini karşılaştırırsak:
--Arayüz olarak saf olduğundan ve gereksiz uygulamalar olmadığından,ayrıca işlemci olarak Moto G bir tık daha önde olduğundan performans notu Moto G'ye.
--Wifi olarak ikiside sağlam,bir seçim nedeni değil.
--Çözünürlk olarak Moto G daha önde.Moto G'de Gorilla Glass 3 cam varken Sv'de Gorilla Glass 1 var.Ek olarak Moto G Ips kullanırken,SV S-Lcd kullanıyor buda önemli.
--Malzeme kalitesi olarak Moto G çok başarılı eline alınca gerçekten telefon hissi veriyor.
--Kamera olarak aynılar fark yok.
--Android sürümü olarak One SV 4.0.4 kullanırken,Moto G'yi açtığın gibi 4.4.2 güncellemesini alabilirsin.4.4.4'de yolda.
--Fiyat olarak Moto G daha düşük fiyatta 50 Tl var arada.
Moto G almak çok daha mantıklı,her yönüyle çok iyi bir cihaz takıldığın bir yer olursa bana sorabilirsin.
-
Kisa ve net alinmaz...o butcede moto g ,xperia L , xperia M senin dusundugun cihazdan daha mantikli cozumler..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
Kisa ve net alinmaz...o butcede moto g ,xperia L , xperia M senin dusundugun cihazdan daha mantikli cozumler..
Kusura bakma da sana sormakla, internetten bir alışveriş sitesini açıp sony i seçtikten sonra fiyat, özellik e göre karşına gelen ekranla, senin verdiğin cevap tamamaen aynı. htc one sv nin ekran çözünürlüğü düşük doğrudur ama ekran kalitesi bence iyi, kaldı ki düşük çözünürlük demek, daha az data kullanımı, oyun performansı ve pil kullanımı artışı demektir. Htc nin avantajı detaylarıdır.
1- Telefonla birini ararken karşıdaki kişi açınca titrer, bu ilk açılış sarın en yüksek oldğu andır.
2- xperia larla bu telefonun tasarım farkını ancak eline alınca farkedersin
3- Beats audioyu mutlaka dene (en yakın teknosaya git kulaklığını alıp)
4- 4.2.2 gayet yeterli sense 5 arayüzü var
5- pili değiştirilebilir, hafıza kartı takılabilir, arka kapağı da değiştirilebilir ayrıca LTE vardır
Moto g 4 çekirdektir daha çok performans verirken pil süresini azaltır, one sv çift çekirdektir tam tersi bir durum var
moto g saf arayüz vardır, htc de ise sense 5
Eksileri yok mudur tabii var : pil 3 saatte şarj oluyor, başka güncelleme almaz.
Kısa ve net alınır, hayatta tek bir doğru yoktur...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarez999 -- 10 Temmuz 2014; 9:27:15 >
-
doğru moto g bi adım önde ama, önemli bi farkda SAR DEĞERLERİ moto g 1,17 iken htc one sv 0,6 dolaylarında. ayrıca htc kamera olarak moto g den çok daha iyi ikisininde 5 mp olması aynı kalitede olması anlamına gelmiyor.
bence bi telefon alırken sar değeri de dikkate alınmalı !!!!
aksini idda eden varsa buyursun yazsın.. -
quote:
NEDEN kesinlikle alınmaz çok merak ettim?? biraaz açıklarmısınz -
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: quarez999
quote:
Kusura bakma da sana sormakla, internetten bir alışveriş sitesini açıp sony i seçtikten sonra fiyat, özellik e göre karşına gelen ekranla, senin verdiğin cevap tamamaen aynı. htc one sv nin ekran çözünürlüğü düşük doğrudur ama ekran kalitesi bence iyi, kaldı ki düşük çözünürlük demek, daha az data kullanımı, oyun performansı ve pil kullanımı artışı demektir. Htc nin avantajı detaylarıdır.
1- Telefonla birini ararken karşıdaki kişi açınca titrer, bu ilk açılış sarın en yüksek oldğu andır.
5- pili değiştirilebilir, hafıza kartı takılabilir, arka kapağı da değiştirilebilir ayrıca LTE vardır
Moto g 4 çekirdektir daha çok performans verirken pil süresini azaltır, one sv çift çekirdektir tam tersi bir durum var
Eksileri yok mudur tabii var : pil 3 saatte şarj oluyor, başka güncelleme almaz.
Forumun troll ü diyolardı, cevap verme gafletinde bulundum. Sony para verse senden güzelini bulamaz...
Djmatrak kardeşim sen telefonları incele, netten videoları var hangisi içine sinerse onu al zaten 2 sene sonra sıkılacaksın
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Forumun troll ü diyolardı, cevap verme gafletinde bulundum. Sony para verse senden güzelini bulamaz...
Djmatrak kardeşim sen telefonları incele, netten videoları var hangisi içine sinerse onu al zaten 2 sene sonra sıkılacaksın
hocam bu sar değeri sizin için pek önemli değil galiba?? bu konu da bi fikriniz var mı
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Forumun ergenlerinin ne dedigi ne dusundugu umrumda degil acikcasi,ve tabi seninde.Sadece cok bilmislik yapip durduk yerde alinti yapanlara kendince laf carpanlara hak ettigi cevabi veririm,g2 alip kullanan kisiye sony adami diyen duzeyede zaten boyle karsilik mustehaktir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu telefonu bizzat kulanıyorum; kısa ve net alınmaz yorumunu haketmiyor Üstelik eksi bir özellik bile yazmamışsın. Her yazında bir sony modeli tavsiyesi... Buraya lg g2 yazarak lg sahibi olduğunu nerden bileyim?
Bu sony fanlığın insanı şüphelendiriyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarez999 -- 10 Temmuz 2014; 15:02:23 > -
quote:
Bu telefonu bizzat kulanıyorum; kısa ve net alınmaz yorumunu haketmiyor Üstelik eksi bir özellik bile yazmamışsın. Her yazında bir sony modeli tavsiyesi... Buraya lg g2 yazarak lg sahibi olduğunu nerden bileyim?
Bu sony fanlığın insanı şüphelendiriyor...
Binlerce meajimin on tansin denk gelip karara varirsan g2 kullandigimi tabiki nereden bileceksin,bir baska yerdede 1400r hrp g2 oneriyorum diye onlarda lg adamisin diolar demekki dogru yoldayim cunku butcrye gore 1400 kimseye kolay kolay xperia z al demiyorum,senin dedigin.gibi olsam ne lg oneririm nede baska bisey.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
600 TL dolaylarına bir Lumia 620 veya 720 öneririm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanicAtTheDisco -- 10 Temmuz 2014; 15:43:42 > -
2 aydır kullanıyorum one sv. Ele güzel oturan tok bir telefon. Kamerası iyi ve hızlı, bunlar eleştirilemeyen özellikleri AMA bir yönü daha var ki aldığıma bin pişmanmıyım? Evet bin pişmanım!
Alaksız zamanlarda 3g bağlantısı kopuyor. Bazen 5 dakikada bir bazen 2 saatte bir ama sürekli olarak bağlantınızın kopmuş olma telaşı taşıyorsunuz ki özellikle mail bekliyorsanız yada bir arkadaşınızdan whats up üzerinden mesaj falan çok tatsız bir durum oluşuyor.
Koptuğunuda ekrandaki veri akışını gösteren oklar yok olmuyor görünmeye devam ediyor siz bağlantı var sanıyorsunuz ama aslında bir nete gireyim dediğinizde bakıyorsunuz 3g kopmuş ve kim bilir ne zamandır böyle. Sadece kapatıp açtığınızda ya da uçak modunu açıp kapattığınızda bir süreliğine tekrar bağlanıyor .
Durumu yabancı sitelerden araştırdığımda fark ettim aynı sorun LTE ile bağlanma özelliği olan başka markalarda da zaman içinde görülmüş. iphone da bunların arasında ve sorun şuymuş. Telefon LTE bağlantı arıyor ve bu bağlantıyı bulamadığında da yerine tekrar 3G bağlantı kuramıyor ve bağlantı kopuyor. iphone dahil çeşitli markalar bu sorunu hemen bir güncellemeyle gidermiş ama one sv modelinde çok kişinin yaşadığı bu sorun anlaşılan HTC nin umurunda değil.
(Yani bir güncelleme ile birçok kullanıcısının sorununu çözmeyen HTC bundan sonra elbette hiçbir modeliyle benim dikkatimi çekemez bu benim ara notum olsun.)
Tüm bu sebeplerden dolayı One SV yi tavsiye etmiyorum. Evet One SV yi bu anlattığım sorun olmadan kullanan şanslılarda var ama olay şansınıza. Yani benim gibi elinize problemli bir seri geçerse aldığınız günden itibaren 3G bağlantısı sizin için lüks olur. Aylık 5 gb kotam var ama 1 gb bile kullanamıyorum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filenperno -- 22 Ağustos 2014; 22:39:00 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yurt dışı telefon yılbaşında açılmadı
- samsung türkiye garantili ne demek
- pttavm telefon alınır mı
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- arama kaydetme özelliği olan telefonlar
- device health services nedir
- play protect nedir
- telefon tavsiyesi
- telegram video izleme
- telefon önerileri 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X