Şimdi Ara

HTC ONE V KULLANICILARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben HTC ONE V modeli kullanıcısıyım. Açıkcası çok büyük umutlarla aldığım telefonumu kullandıkça hüsrana uğradım. Bilmiyorum sadece benim telefonumdan kaynaklanan sorunlar mı fakat etrafımda One V kullanıcıları olmadığı için fikir alışverişinde bulunamıyorum. Burada Yaşadığım sıkıntıları anlatacağım. Eğer kullanan arkadaşlar varsa kendilerinde de bu sıkıntılar varmıdır veya başka sorunlar cevap verebilirler.

İlk olarak Telefon çok yavaş hem hafıza kartım hem dahili belleğim neredeyse boş. Görev yönetici kısmından tüm programları kapatıyorum fakat yinede menüden ana ekrana dönmem 4-5 saniyemi alıyor.

Diğer bir konu olur olmaz yerlerde Hata raporları veriyor.

Video kamera modunda kayıt yaparken görüntü bulanıklaşıyor tahminim kendi odaklama yaptığı için bu sorunla karşılaşıyorum ama kendisi odak yapsa bile o bulanıklığın en fazla 1-2 saniye sürüp normal görüntüye geçmesi gerekiyor. Fakat tam önemli bir çekim yaparken görüntü bulanıklaşıyor ve elle müdahele etsem bile mecburen kaydı sonlandırmak zorunda kalıyorum.

• aldım hayatımın hatasını yaptım. ne oyun oynayabiliyorum ne düzgün kullanabiliyorum. müzik 20 saniyede açılıyor . rehber kamera da aynı. 2.el bayileri en fazla 500 sayıyolar. aldım elimde patladı yani
  • one v kullanıcısıyım.
    Öncelıkle fabrıka ayarlarına gerı donun
    Mumkun mertebe yuklenen uygulamaları sd karta tasıyın
    Telefonda uc adet bellek turu var
    95 mb cıvarı sıstem buraya hıc bırsey atmayın genelde cekılen fotolar vıdeolar default buraya gıder bunu ayarlardan sd kart olarak degısın burası 95mb kalsın
    Bıde 900mb cıvarı dahılı bellek burayıda genelde 300-350mb altına cekmeyın
    Hafıza sıstıgınde boyle sıkıntılar yapıyor..
    Şimdi ben hepsını sıldım bos seklınde davranmayın fab. ayarlarına donerek eskı hızınıza kavusun oncelıkle
    Ram dusuk ama bırcok oyunu hıc sıkılmadan oynayabılırsınız.Bunu kullandıgım ıcın soyluyorum
    Netten duyduklarımdan bahsetmıyorum.
    Video netleme sorunu sabıt bır sekılde cekersenız sorun yok elınızı hareket ettırdıgınızde yuzlere odaklama yapmaya calısıyor sıkıntı burda baslıyor sabıt bır sekılde onunuzdekı hareketı gayet net cekebılırsınız.
    Fotograf konusunda yeterli kalite sunar.
    Yavas hareket video var eglenceli bir deneyin derim.
    Ben kullanıyorum neredeyse bır sene oldu 512mb ram kullanan cıhazlar ıcınde kalıtelı bır cıhazdır.Ben telefonumdan memnunum baska merak ettıgınız bırsey varsa yardımcı olmaya calısırım..

• asyacafe A kullanıcısına yanıt
    fabrika ayarlarına dönüş yaptığımızda rehber, uygulamar vs. hepsi silinecek anladığım kadarıyla öyle değil mi ?
  • telefon rehberını yedekleyebılıyorsun ıster prg bılgisayara bir yedegını alabılırsın.
    MyPhoneExplorer tavsıye ederım.
    Fabrika ayarlarındakı dıretmem stabil bir yazılım saglanması ıcındır.
    Daha sonra oncelıkle foto klasorunu sd kart olarak ayarlayın.
  • One V pişmanlıktır.
  • Arkadaşlar dün gece telefonu şarja taktım zaten dün telefonda bir acayiplik vardı öğlen 4 saat şarjda kaldı çıkarttığımda 15 dakika içinde uyarı vere vere şarjı tükendi. Bugün ise geceden şarja taktığım telefonu biraz önce çıkarttım telefon kapanmış ve açılmıyor şarja takıyorum şarj almıyor. İnternette ve forumda yaptığım araştırmalarda bir çok kişi HTC'de bu konuda şikayetçi ve anakart değişimine kadar gidiyormuş iş. Bugün KVK servisine götüreceğim bakalım ne diyecekler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.