Şimdi Ara

HTC ONE V -Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü- (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
846
Cevap
14
Favori
54.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Caner4

Arkadaşlar merhaba bende 1 aydır one v kullanıcısıyım burda yorumları okuyarak bilgi edinmiştim ve almıştım telefondan memnunum ama sizdede oldugu gibi kasma oluyor mesajlara gırerken menü geçişi olurken neden dir bu ? daha hızlı kullanmam için önerebileceginiz bi program varmıdır acaba ? ve virüs programı ne önerirsiniz ? teşekkürler.

Launcher yükle ram da gereksiz çalışanları tamamen durdur touch klavye kullan şimdilik aklıma gelenler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncellemeyi yaptım ama henüz gözle görülür bir şey farketmedim... nette güncelleme içeriğine dair bir şey de bulamadım açıkçası... aslında bu güncelleme işi bir çok modelde patladığından ve henüz benim telefonla ilgili bir problemim olmadığından güncelleme yapmayacaktım ama yapmış bulunduk bikere...

ben yine de telefonla ilgili memnuniyetsizliği olan arkadaşların büyük beklentilere girmemelerini tavsiye ederim... bu aletin işlemcisi, rami belli ve siz bunu alırken de biliyordunuz... dolayısıyla güncelleme sonrasında da üzgünüm ama telefonunuz yemek yapamayacak, bulaşık yıkayamayacak... :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiefDunklen

Telefonu almayı düşünüyorum normalde samsung ace plus 7500 almayı düşünüyordum htc one v yi görünce vazgeçtim sizce telefon nasıl beyler

başlıkta ilk sayfalardan itibaren şöyle bir göz gezdirirsen az çok bir fikrin olabilir... iyi bir tasarım, sağlam ve zarif bir kasa, htc arayüzü, lcd2 güzel bir ekran, beats audio ile sağlam bir müzik sistemi, iyi bir kamera gibi ihtiyaçların varsa öneririm...

ama sabah akşam elimden düşürmem, o oyun senin bu oyun benim oynarım, ne bulursam telefona yüklerim, zamanım çok kıymetlidir rehbere girerken 5 milisaniye kasılırsa çocuğumu keserim diye düşünüyorsan, bu ölçütlerine daha uygun bir telefona bakmalısın bence...

ama ne alırsan al, bir telefon almakla hayatının hatasını yapmış olmazsın... bir telefon altı üstü, hayat memat meselesi değil...

• Ben de almanı tavsiye ederim.

Ben bizim şirkete 99 tane telefon aldım hepsi çok sağlam çıktı.
    sakın gel şunu 100 yapalım demeyin, size 1 telefon için yalan söyleyemem.
  • Rehberi sd karta yazıp okumasinda ciddi hızlanma var öncekine göre çok hızlı başka fark etmedim

Telefon jb4.1 ile daha güzel çalışıyor ama fotoğraf çekmede ki ard arda olayı olmadığından kullanmaktan vaz geçtim ...

• Telefon azda olsa hızlandı.2.22.401.6 ile.

• arkadaşlar benim telefonda bi sıkıntı var. telefonu fabrika ayarlarına döndüremiyorum her yolu denedim hafıza kartını falan sıfırladım ama olmuyor. bir de 2 gün önce çıkan güncellemeyi yükleyemiyorum. güncelleme indiriliyor fakat kur dediğimde boot ekranı çıkıyor aynı şekilde telefonu sıfırla dediğimde de boot ekranı çıkıyor oradan factory reseti seçiyorum ama tekrar boot ekranı sayfasına geri dönüyor! herhangi bir fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim
  • Arkadaşlar siz telefonu root etmeyi falan düşünüyor musunuz ?
  • Ben root etmeyi hiç düşünmedim, çok özel bir program kullanmadıktan sonra
    gerek olduğunu da düşünmüyorum. Root yapılırsa root yetkileri (tam erişim, yetki)
    sadece bize değil bütün programlarada veriliyor.

fullmoonmadness senin soruna gelince
    factory reset filan... telefonu ingilizce mi
    kullanıyorsun anlamadım ama türkçe kullanım
    klavuzunda aşağıdaki şekilde yapılıyor....

Ayarları kullanarak fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi
    1. Bildirimler panelini kaydırarak açıp öğesine dokunun.
    2. Depolama > Fabrika veri sıfırlaması öğesine dokunun.
    3. Telefonu sıfırla, ardından da Her şeyi sil öğesine dokunun.
    ...
    Donanım düğmelerini kullanarak fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi
    HTC One V cihazını açamıyor veya telefon ayarlarına erişemiyorsanız, HTC One V
    üzerindeki donanım tuşlarını kullanarak telefonunuzu fabrika ayarlarına
    sıfırlayabilirsiniz.
    1. SES DÜZEYİNİ AZALT düğmesini basılı tutup, GÜÇ düğmesini basılı tutun.
    2. Üç Android resmi bulunan ekranın görünmesini bekleyin ve GÜÇ ve SES
    DÜZEYİNİ AZALT düğmelerini bırakın.
    3. FABRİKA AYARLARINA SIFIRLAMA öğesini seçmek için SES DÜZEYİNİ AZALT

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathNight

Arkadaşlar siz telefonu root etmeyi falan düşünüyor musunuz ?

quote:

Orijinalden alıntı: fucar18

Ben root etmeyi hiç düşünmedim, çok özel bir program kullanmadıktan sonra
    gerek olduğunu da düşünmüyorum. Root yapılırsa root yetkileri (tam erişim, yetki)

root konusunda fucarla aynı fikirdeyim... gerek olmadığını düşünüyorum...
  • Arkadaşlar bu yeni güncellemenin neyi düzelttiği ne değiştirdiği hakkında bişey bilen var mı ?
  • dostum ayarlar menüsünden fabrika veri sıfırlamasına girdiğim zaman telefon kapanıyor ve 3 androidin bulunduğu ekran çıkıyor. aynı şekilde güncellemeyi kurmaya çalıştığımda da bu ekran çıkıyor. telefonu Türkçe kullanıyorum ama çıkan beyaz ekrandaki yazılar ingilizce. oradan factory reseti seçtiğimde bi yazılar çıkıyor ve tekrar o üç androidin bulunduğu ekrana dönüyor. çıkan ekrandan screenshot alamıyorum fotoğraf makinam yanımda değil haftasonu karşıma çıkan tüm ekranları ve yazıları fotoğraflayıp anlatıyım sanırım öyle daha iyi anlaşılacak:) androidi pek iyi bilmiyorum o yüzden de derdimi anlatamıyorum sanırım:)) bir de pc de htc sync programı telefonu hiçbir şekilde görmüyor dostum. sanırım virüs var ya da benden önce birileri bu telefonla bişeyler yapmaya çalışmış anlamadım:))
  • fullmoonmadness, çıkan hata mesajını yazarsan daha iyi olur. Fabrika ayarlarına dönme,
    güncelleme işlemini bir program da engelliyor olabilir. Eğer böyle ise Görev Yöneticisinden
    (Task Manager) bütün programları kapatıp öyle deneyin..

Son olarak telefonu fabrika ayarlarına alma işlemi biraz uzun sürer (5-10 dakika sürebilir)
    bu işlem yapılırken Telefon fabrika ayarlarına yüklendi veya Güncelleme yüklendi gibi
    mesajları görmeden telefona dokunmayın, bir süre sessizce, kapalı gibi bekleyebilir bu normaldir..

Htc ile Sync Manageri kullanmayın, bu program hiçbir işe yaramıyor...
    Fjsoft un MyPhoneExplorer programını pc ye kurun. Mükemmel bir program.
    ceple senkranizsasyon içinde cep telefonunuza Gogle play dan cep sürümünü kurun.
    (ikisi de açık olunca her türlü bağlantı (wifi), yedekleme, pc den tel arama-açma mümkün oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fucar18 -- 12 Mart 2013; 13:24:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dontcategorizeme

quote:

Orijinalden alıntı: DeathNight

Arkadaşlar siz telefonu root etmeyi falan düşünüyor musunuz ?

quote:

Orijinalden alıntı: fucar18

Ben root etmeyi hiç düşünmedim, çok özel bir program kullanmadıktan sonra

root konusunda fucarla aynı fikirdeyim... gerek olmadığını düşünüyorum...

O zaman bende kullanmaya devam edeyim. Birde telefonu riske atmaya gerek yok ;)

• telefonla konuşurken ahizeden çok az ses geliyor. özellikle gürültülü ortamlarda hiç konuşamıyorum. sizce nedeni ne olabilir ?
    not: telefonla görüşürken ses tuşlarını sonuna kadar açıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzz25

telefonla konuşurken ahizeden çok az ses geliyor. özellikle gürültülü ortamlarda hiç konuşamıyorum. sizce nedeni ne olabilir ?
    not: telefonla görüşürken ses tuşlarını sonuna kadar açıyorum.

telefonun hoparlörü arka kısımdadır bu nedenle bir miktar az ses gelmesi normaldir
  • Ayarlar/ses düzeyleri/burda hoparlör simgesinin olduğu yerdeki (ortam) ayarları biraz artırırsan faydası olabilir.
    sonuçta sizin ses düzeyiniz ne olursa olsun burdaki ses ayarlarına göre telefon kendini ayarlıyor.
    olmazsa diğer seçenekleride artırmayı deneyin.. ben de tam emin değilim..

zayıf bir ihtimal ama hatlardanda olabilir, her yerde bütün gsm operatörleri ile oluyorsa sorun bu değildir...
    telefonla konuşurken kulağımıza gelen ses sanırım arka hapörlerden değil önde htc yazısının olduğu yerdeki hoparlörden geliyor.

ek: Yazdığım mesajı kontrol ederken aklıma geldi? Ahize ev telefonunda olmuyor muydu :), yoksa ev telefonu mu kullanıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fucar18 -- 21 Mart 2013; 20:58:10 >
  • 9 aydır kullandığım One V'yi satıp daha üst bir model almaya karar verdim. Çok temiz durumda henüz bir miktar para ediyorken elden çıkarmak mantıklı geldi. İlgilenenlerin pm'lerini beklerim.

Not: Kılıflı kullandığım için çizik bile yoktur.
  • vatan bilgisayardan aldigim 5 aylik cihazim satiliktir.. ilk gunden bu yana kilif ve rkran bandi ile kullandim..

• arkadaşlar sayfalara genel olarak baktım göremedim belki daha önceden yazılmış olabilir ama ben yinede tekrarlamak istedim .. yaklasık 15 gundur bu telefonu kullanıyorum bende ilk aldıgımda şebekenin tam genel olarak full çekmediğini gördüm telefonla ilgili kücük bi araştırmanın sonucunda ayarlar bölümünden mobil şebekesi>şebeke moduna dokunun ve yalnızca GSM yi seçtikden sonra çekim kalitesinin arttığını göreceksiniz....
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.