Şimdi Ara

HTC ONE V -Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü- (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
846
Cevap
14
Favori
54.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.yesilcin.com/index.php?topic=15208.0
    HTC Resmi Olarak Yeşilcin'de Sorularınızı Cevaplıyor!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

Elbette bu sizin görüşünüz.. Burada bu telefonları kullananların çoğunluğu aynı problemi yaşıyor..

Rehber kasıyor, Mesajlar geç açılıyor, Kayıtlı kişilerin isimleri geç görünüyor, oyunlar kasıyor, şebeke wifi problemi..

Sadece burası değil, tüm forumlarda aynı sorunlar var, ben de aynılarını yaşadım.

Sizin memnun olmanız herkesin memnun olacağı anlamına gelmez..

İyi günler.

bende aynı şeyi söylüyorum işte... sizin memnun olmamanız herkesin memnun olmayacağı anlamına gelmez... burada ve diğer forumlarda telefondan memnuniyetini dile getiren ve bahsettiğiniz sorunlarla karşılaşmadığını söyleyenler, memnun olmadığını söyleyenlerden daha çok... ki; genelde forumları insanlar sorunlar yaşadıklarında, çözüm aramak için kullanırlar... buna rağmen burada bir çok memnuniyet belirten mesaj da var...

neyse, şu konuda haklısın, fazla uzatmaya gerek yok... ben gerçekten telefondan oldukça memnunum, sen hayal kırıklığı yaşamışsın... birbirimiz yalanlamak yerine, ki; hiç sanmıyorum yalan söylediğimizi, kullanım alışkanlıklarımız ve beklentilerimiz doğrultusunda durumu farklı değerlendiriyoruz büyük ihtimalle...

iyi günler dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dontcategorizeme -- 2 Şubat 2013; 21:37:28 >

• satmak isteyen varsa pm atınız ciddi alıcıyım 450ye.teşekkürler.
  • Bir şeyler yazayım bende.İşletim sistemi(ikide bir sdkart çıktı hataları sistem çökmeleri vs),rami ve işlemcisi hariç harika telefon.Kamera olsun kasa olsun.Hadi JB yüklenirde diğerleri yükseltilemez.

• Temple Run 2 en iyi görüntü ayarında hiç kasmadan çalışıyor

• Ben telefondan memnunum hatta bu telefonu şimdi olsa yine alırdım.
    Sadece tek sorunum telefonu kapatınca ( hızlı başlangıç kapalı olduğunda ) sd kartı okumada zorlanıyor. Yani okuması uzun sürüyor fakat her güzelin bir kusuru vardır diyerek gözümde büyütmüyorum.
  • one v ile en büyük sorunlarımdan bir tanesi şu: BACK tuşuna bastığımda bir önceki ekrana veya masaüstüne dönme süresi bile yavaş. Bazen almadı diye tekrar basıyorsunuz iki ekran öncesine dönüyor. Zaten Android'de FORWARD tarzı bir tuş olmaması da falso. Geldiğin yere bir daha geri gidemiyorsun. Tak diye olmuyor hiçbir şey. İki çekirdekli işlemci şart anlaşılan.

Keşke bu One V için Android 2.3.5 seçeneği falan olsa. Onda şeker gibi çalışır bu alet. Bilmem var mı?
  • Arkadaşlar bazılarımızında başına gelmiş benimde gelmeye başladı.
    Durduk yerde telefon servis dışı kalıyor. Uçak moduna alıp tekrar çıkıyorum sim kilidi açınca şebekeyi buluyor.

Ama gün içinde 2- kere gitmiş oluyor.

Bununla ilgili yapabileceğimiz birşey var mı acaba?
  • Mesaj bildirim sesini değiştiremedim bir türlü. sadece telefonun kendi bildirim seslerinden seçilebiliyor. yardımcı olabilecek olan var mı ?

• ben htc one x almak istiyorum ama kullananlara bir sorum var acaba iphone 5 mi alsam yoksa htc one x mi? hiç teknik bilgi bilmiyorum yani bu cihazlar arasında karşılaştırma yapılır mı bilmiyorum kusura bakmayın. yardımcı olacak varsa çok memnun olurum...
  • yazdığın şey le konu alakasız bura ne iphone bölümü ne de one x bölümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebruhancilar

ben htc one x almak istiyorum ama kullananlara bir sorum var acaba iphone 5 mi alsam yoksa htc one x mi? hiç teknik bilgi bilmiyorum yani bu cihazlar arasında karşılaştırma yapılır mı bilmiyorum kusura bakmayın. yardımcı olacak varsa çok memnun olurum...

Elbette İphone 5 :) IOS yeter bunun için..
  • Mesaj bildirim sesini değiştiremedim bir türlü. sadece telefonun kendi bildirim seslerinden seçilebiliyor. yardımcı olabilecek olan var mı ??

• Arkadaşlar merhaba;

Ben büyük bir ihtimal ile ikinci telefon kullanmak üzere One V alacağım. Tek aklıma takılan sorunun cevabını biraz araştırdım ama bulamadım.

One V OTG kablo destekliyor mu? Harddisk başlamaya ihtiyacım yok ama 16gb flash bellek desteklese kafi benim için?
  • 32 gb'ta kadar hafıza kartı destekliyor ama flash belleği bilmiyorum
  • Birde şuna dikkat ettim telefonu gerçekten tanıyınca yapamadığım şeylerinde olduğunu öğrendim açamadığım bir çok oyunu açtım advenced system clenear gibi bazı programları kullanarak telefondan tam randıman alınabilir.
  • Arkadaşım bende çok uğraşmıştım sonunda buldum ajanda,sms,alarm hepsi istediğin sesleri ekleyebiliyorsun yanlış hatırlamıyorsam usb ile pc ye bağla bir dosya var onun içine istediğin tüm müzikleri at ( ilgili olabilecek dosyaların hepsine bak hatırlamıyorum çünkü hangisi) sonra sms bildirim seslerinin içinde belirdi kurcalayarak buldum yani :)
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba.Yaklaşık 7 aydır bir one v kulanıcısıyım.Biraz okudum da telefon hakkında olumsuz şeyler biraz fazla olmuş bence.Bende kullanıyorum sadece arada bir işlemlerde gecikmeler oluyor.Fakat düşünecek olursak orta sınıf bir telefon,ben 900 liraya almıştım,şimdi 700 tl civarlarında fiyatı var.Bu paraya tek çekirdekli işlemcisi olan,512 mb rami olan bir telefon alıp hızından bu kadar şikayet edeceğinize 2000 lira verip 4 çekirdekli,1 gb ram özelliği olan bir telefon almalıydınız en başta.Benim bir sorunum daha var video çekiminde görüntü sık sık bulanıyor.bu sorunu yaşayan yada çözümünü bilen var mı?
  • Arkadaşlar merhaba bende xperia sola vardı.Babamda one v vardı telefonları değişelim mi dedi değiştik şu anda one v kullanıyorum öncelikle telefon 4.0.4 güncellemesi almadı galiba bu konuda bilgisi olan var mı ? Şebeke sorunu var gibi kapalı alanlarla 2-3 diş çekiyor oysa xperia sola tek bir çubuk bile azalmıyor.Bir de biraz yavaş gibi geldi bana sizinde bunlar genel şikayetleriniz ama özellikle merak ediyorum şebekeye çözüm bulan oldu mu ? cevaplar için şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: textranger

Arkadaşlar öncelikle merhaba.Yaklaşık 7 aydır bir one v kulanıcısıyım.Biraz okudum da telefon hakkında olumsuz şeyler biraz fazla olmuş bence.Bende kullanıyorum sadece arada bir işlemlerde gecikmeler oluyor.Fakat düşünecek olursak orta sınıf bir telefon,ben 900 liraya almıştım,şimdi 700 tl civarlarında fiyatı var.Bu paraya tek çekirdekli işlemcisi olan,512 mb rami olan bir telefon alıp hızından bu kadar şikayet edeceğinize 2000 lira verip 4 çekirdekli,1 gb ram özelliği olan bir telefon almalıydınız en başta.Benim bir sorunum daha var video çekiminde görüntü sık sık bulanıyor.bu sorunu yaşayan yada çözümünü bilen var mı?

Bende sizinle aynı dusuncedeyim arada aksaklıklar oluyor fakat o kadar abartılacak kadar degil.
    Video cekerken bende aynı sorunu yasıyorum. Goruntu bulaniklasıyor. Sanirim genel bir sorun.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.