Şimdi Ara

HTC ONE V -Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü- (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
846
Cevap
14
Favori
54.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WorldPeace

Windows Phone işletim sistemli bir telefon almanızı şuan için önermem. Uygulama dükkanı pek zengin değil ve pek çok uygulama stabil olarak çalışmıyor. Bu sorun zamanla düzelir ancak şuan için Anroid'i tercih etmenizi öneririm. Siyah ve Gri model arasında bir fark yok. One V ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.

950 liralara htc nin windows phone 8s modelini düşündüm hani biraz sıkayım kendimi diye ama sizinde dediğiniz gibi uygulama falan filan yorumları okuyunca biraz hevesim kaçtı ... belki 1-2 sene sonra android den bile iyi olacaktır mağazası ama sanki erken diye düşündüm ..

şu an one v ye yöneldim bende günlük ihtiyaçlarımı karşılayacak gibi duruyor
  • Telefon hakkında çok şey söylenmiş zaten benim gördüğüm çok büyük bir eksik yok bir iphone değil zaten bunu fiyatıda söylüyor. Ama günlük kullanımda iphone u olan arkadaşımla kullandığımız uygulamalar arasında hiç bir fark yok o sadece benim iphone'um var diyor. Oyun performansı biraz sıkıntı oluyor. Çok güzel oyunlar oynanıyor. Ama bence gereksiz olan 3D li bazı oyunlar da takılmalar oluyor. Diğer uygulamalarda zaten bir sorun yok.

Jelly Bean Hakkında ise

Pek bu konu konuşulmamış ama one v jelly bean kaldırabilir mi kaldıramaz mı belli olmaz fakat bazı modellerde çıkacağı kesinmiş. Htc'ye attığım mail sonucunda one v üzerinde jelly bean uygulandığını şu anda performansının denetlendiği. Eğer ics den daha düşük bir performans ortaya çıkarsa one v için özel sürüm yükseltmeleri yapılacağını söyledi.
    Umarım sırf isim olsun diye jelly bean çıkarmazlar. Mantıklı düşünmek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

bu telefon 3-5 gündür aklıma yatıyor almayı ciddi ciddi düşünüyorum

electro world un sitesinde 699 tl ye gri olanı var fiyatda şu an için bana uygun kararsız kaldım ayrıca gri olanı 699 tl siyah olanı 799 ne farkı varki gri olanın özellikleri falanmı eksik :) :)

telefondan fazla bi beklentim yok bana lazım olan günlük uygulamalar facebook whatssapp shazam garanti maçkolik vs vs uygulamalar ... oyun hastası değilim ama yinede arada 5-10 dakika oyun oynarım bunun haricinde müzik önemli ki beats audio olayı ile ilgili yorumlar çok olumlu ...

telefonla yapacağım en yüksek işlem müzik dinlerken internete girmek olacaktır öyle kastırarak 5-10 tane uygulama açarak kullanmak gibi beklentilerim yok ..

birde kamerası günlük çekim için yeterlimidir mesela bi yerde otururken arkadaşlarla bi foto dağa tepeye gittiğimizde bi manzara resmi falan bu kadarı için işimi görür heralde ....

şu an için fiyat olarak aklıma en yatan telefon bu gibi duruyor hiç android kullanmadım o yüzden biraz hevesim var yada windows phone 8 li nokia 620 gelecek şubatda diyorlar onu mu beklesem kararsız kaldım

saçmalama hocam bu telefonu almakla, parana yazık etme:) sen o işleri yaparken bile telefonun kasar..

çift çekirdekli bir telefon almaya bak, wonder var en mantıklı seçenek olarak.. electro word de 700 lira,

• Kullanıyorum arayüzü ve ön kamerası hariç pek bi kusuru yok benim açımdan alternatif arayüz uygulamarıyla(Go Launcher gibi) estetik ve kullanışlı bi makina
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

quote:

electro world un sitesinde 699 tl ye gri olanı var fiyatda şu an için bana uygun kararsız kaldım ayrıca gri olanı 699 tl siyah olanı 799 ne farkı varki gri olanın özellikleri falanmı eksik :) :)

telefondan fazla bi beklentim yok bana lazım olan günlük uygulamalar facebook whatssapp shazam garanti maçkolik vs vs uygulamalar ... oyun hastası değilim ama yinede arada 5-10 dakika oyun oynarım bunun haricinde müzik önemli ki beats audio olayı ile ilgili yorumlar çok olumlu ...

telefonla yapacağım en yüksek işlem müzik dinlerken internete girmek olacaktır öyle kastırarak 5-10 tane uygulama açarak kullanmak gibi beklentilerim yok ..

birde kamerası günlük çekim için yeterlimidir mesela bi yerde otururken arkadaşlarla bi foto dağa tepeye gittiğimizde bi manzara resmi falan bu kadarı için işimi görür heralde ....

şu an için fiyat olarak aklıma en yatan telefon bu gibi duruyor hiç android kullanmadım o yüzden biraz hevesim var yada windows phone 8 li nokia 620 gelecek şubatda diyorlar onu mu beklesem kararsız kaldım

saçmalama hocam bu telefonu almakla, parana yazık etme:) sen o işleri yaparken bile telefonun kasar..

çift çekirdekli bir telefon almaya bak, wonder var en mantıklı seçenek olarak.. electro word de 700 lira,

Telefon söylediğin hiç bir işlemde kasmaz. 8 aydır kullanıyorum sadece arada sırada çok ağır oyunlarda(ki bence hiç bir telefoda güzel olmuyor bu tarz oyunlar) kasar. Telefonu kullanmayan arkadaşların yorumlarını önemsemeni tavsiye etmem. Herşeyi geçtim git bir magzaya wonderide eline al on v yi de aradaki farkı çok iyi anlarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: emreboler

quote:

quote:

Telefon söylediğin hiç bir işlemde kasmaz. 8 aydır kullanıyorum sadece arada sırada çok ağır oyunlarda(ki bence hiç bir telefoda güzel olmuyor bu tarz oyunlar) kasar. Telefonu kullanmayan arkadaşların yorumlarını önemsemeni tavsiye etmem. Herşeyi geçtim git bir magzaya wonderide eline al on v yi de aradaki farkı çok iyi anlarsın.

ben one v yi 6 ay kullandım rahat ol, mesajlara 1 dakika da, telefon çağrılarına 10 saniyede ulaşıyordum.

kullandığınız ürünü övmek için insanları yanlış yönlendirmeyin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emreboler

quote:

quote:

ben one v yi 6 ay kullandım rahat ol, mesajlara 1 dakika da, telefon çağrılarına 10 saniyede ulaşıyordum.

kullandığınız ürünü övmek için insanları yanlış yönlendirmeyin.

Bende yaklaşık 7 aydır kullanıyorum, mesajlarda, çağrı listesinde veya menü geçişinde herhangi bir kasma sorunu yaşamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WorldPeace -- 4 Ocak 2013; 23:36:05 >

• Kasiyor arkadaş su mesajı atarken bile kasiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Kasiyor arkadaş su mesajı atarken bile kasiyor

telefonunda sıkıntı olabilir. bende mobile dan yazıyorum.

• yardımcı olan arkadaslara tsk ederim. BANA GÖSTER ile sorunum vardı.yukarıda resimlerle izah etmiştim.kablosuz net baglantı ile 2 dk da çözüldü yukledi.kablolu ile neden çözmüyor onu anlamıs değilim :)
  • Kamerası için bir patch çıksa yeter.auto ayarda renk düzenlemesi yapılabily
    or ama diğer modlar standart renk doygunlugunda çok renkli çekiyor.benim tek sıkıntım bu cihazdan memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyacafe -- 7 Ocak 2013; 21:04:31 >
  • One v ye jb guncellemesi yayinlamayacagini belirtti htc

• Arkadaşlar telefonum çok kasıyordu RAM düzeyim 5-60 lardaydı , bende tavsiye üzerine telefonuma Hardreset attım ve şuan gayet hızlı , kasılmalar geçti Ram hızım günlük 120-140 arası fakat şimdi de tek sorunum SMS yazarken altta çıkan sözcük tahmini ve bunu Tahmin Tercihi kısmı kapanmıyor ve benim yazdığım değilde telefonun seçtiğini yazıyor. Bu tercih nasıl kapanıyor acaba bilen varmı.
  • jb olmassa kamera için modlariz olmassa .

• ben 2 aydir kullaniyorum fakat memnun degilim.. bazen rehberi goremiyorum bazen mesajlari acarkn bile bekletiyor.. kasa kalitesi 1 sinif cok estetik ve dikkat cekici bir telefon ama sahsi gorusum; bu isletm sistemi icn ram ve islemcisi yetersiz.. benim tavsiyem uzerine 100 lira daha verin desire x alin hem daha buyuk ekranli hemde daha hizli..

• Konu ölü... Hiç mi kullanıcısı yok telefonun?
  • quote:

Konu ölü... Hiç mi kullanıcısı yok telefonun?

konuyu açan eleman çok ilgisiz, daha da fenası bilgisiz... zaten telefonuda kullanmıyor laf olsun diye açmış işte... dolayısıyla ilk sayfada doyurucu hiç bir bilgi, inceleme yok... doğal olarak bir noktadan sonra konu ölüyor... ben kendi çapımda bir inceleme yapmıştım, daha detaylısını da yapmayı düşünüyordum ama telefona o kadar gereksiz ve saçma b*k atanlar var ki, uğraşmaya değmeyecek galiba diye düşünüyorum... sonuç olarak bence telefon çok iyi, kaç aydır sorunsuz kullanıyorum, ha sorunda çıkarabilir ama olana olmuyor, olmayana oluyor diyen bir güruh için, herkes ne hali varsa görsün demek daha mantıklı sanki...

şu forumda telefonum yemeğin altını kısarken kasıyor, kahvemi karıştırırken donuyor diyenlere rastlasam, şaşırmıycam... :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dontcategorizeme -- 31 Ocak 2013; 23:18:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dontcategorizeme

quote:

konuyu açan eleman çok ilgisiz, daha da fenası bilgisiz... zaten telefonuda kullanmıyor laf olsun diye açmış işte... dolayısıyla ilk sayfada doyurucu hiç bir bilgi, inceleme yok... doğal olarak bir noktadan sonra konu ölüyor... ben kendi çapımda bir inceleme yapmıştım, daha detaylısını da yapmayı düşünüyordum ama telefona o kadar gereksiz ve saçma b*k atanlar var ki, uğraşmaya değmeyecek galiba diye düşünüyorum... sonuç olarak bence telefon çok iyi, kaç aydır sorunsuz kullanıyorum, ha sorunda çıkarabilir ama olana olmuyor, olmayana oluyor diyen bir güruh için, herkes ne hali varsa görsün demek daha mantıklı sanki...

şu forumda telefonum yemeğin altını kısarken kasıyor, kahvemi karıştırırken donuyor diyenlere rastlasam, şaşırmıycam... :))

Hocam amma yaptın yahu.. O telefona 512 mb yetmiyor, hali ile tek çekirdek..

O kadar da büyütülecek bir yanı yok, valla ben 3 ay zor dayandım..

• quote:

quote:

quote:

neyi amma yaptım çözemedim ki?... ben yanlış konuya mı yazıyorum acaba?... ya da bana başka bir telefonu one v diye sattılar da benim mi haberim yok?... üretim bandında tayvanlı işçi kardeşim kıyak olsun diye benim telefonun ramini, işlemcisini falan mı yükseltti?... biz seninle aynı şeyden mi bahsediyoruz ben anlamıyorum?...

hayır aklı başında görünen adamlarda yazıyor bazen... yoksa ergen muhabbeti der geçerim... bakın net yazıyorum... 8 aydır en ufak bir problem yaşamadım... en ufak... ne sesinde, ne kamerasında, ne oyunlarda, ne internetinde, ne menülerinde, ne rehberlerinde, ne mesajlarında, ne alarmında, ne kasasında, ne sinyal gücünde, ne ekranında, ne gpsinde, ne de bataryasında... çatır çatır kullanıyorum... siz bu aletle ne yapıyorsunuz?... ne bekliyorsunuz?... ya da bunun ikamesi olanlar bundan fazla ne veriyor?... gidip dandik tft ekran, plastik kasa iğrenç arayüzlü telefonlara hiç ihtiyacım olmadığı halde sadece rami yüksekmiş bunun diyip para mı verelim?... onu mu diyorsunuz bana?...

aslında bir fikrim var... hani kasıyor dediğiniz uygulama ya da oyunlardan birini yazın buraya, o çok övdüğünüz telefonla da o uygulama ya da oyundaki performansını 5 dakika kameraya alın yayınlayın... bende bu makinayla aynı uygulamayı yapıp yayınlayım... bakalım hakikaten dediğiniz gibi mi?...

ben bu forumu yıllardır okur ama hiç yazmazdım, şu telefonu aldıktan sonra burada sallayanları görünce dayanamıyorum... girip okumayım, yazmayım diyorum arada bir elim gidiyor foruma işte...

• quote:

quote:

quote:

quote:

neyi amma yaptım çözemedim ki?... ben yanlış konuya mı yazıyorum acaba?... ya da bana başka bir telefonu one v diye sattılar da benim mi haberim yok?... üretim bandında tayvanlı işçi kardeşim kıyak olsun diye benim telefonun ramini, işlemcisini falan mı yükseltti?... biz seninle aynı şeyden mi bahsediyoruz ben anlamıyorum?...

hayır aklı başında görünen adamlarda yazıyor bazen... yoksa ergen muhabbeti der geçerim... bakın net yazıyorum... 8 aydır en ufak bir problem yaşamadım... en ufak... ne sesinde, ne kamerasında, ne oyunlarda, ne internetinde, ne menülerinde, ne rehberlerinde, ne mesajlarında, ne alarmında, ne kasasında, ne sinyal gücünde, ne ekranında, ne gpsinde, ne de bataryasında... çatır çatır kullanıyorum... siz bu aletle ne yapıyorsunuz?... ne bekliyorsunuz?... ya da bunun ikamesi olanlar bundan fazla ne veriyor?... gidip dandik tft ekran, plastik kasa iğrenç arayüzlü telefonlara hiç ihtiyacım olmadığı halde sadece rami yüksekmiş bunun diyip para mı verelim?... onu mu diyorsunuz bana?...

aslında bir fikrim var... hani kasıyor dediğiniz uygulama ya da oyunlardan birini yazın buraya, o çok övdüğünüz telefonla da o uygulama ya da oyundaki performansını 5 dakika kameraya alın yayınlayın... bende bu makinayla aynı uygulamayı yapıp yayınlayım... bakalım hakikaten dediğiniz gibi mi?...

ben bu forumu yıllardır okur ama hiç yazmazdım, şu telefonu aldıktan sonra burada sallayanları görünce dayanamıyorum... girip okumayım, yazmayım diyorum arada bir elim gidiyor foruma işte...

Elbette bu sizin görüşünüz.. Burada bu telefonları kullananların çoğunluğu aynı problemi yaşıyor..

Rehber kasıyor, Mesajlar geç açılıyor, Kayıtlı kişilerin isimleri geç görünüyor, oyunlar kasıyor, şebeke wifi problemi..

Sadece burası değil, tüm forumlarda aynı sorunlar var, ben de aynılarını yaşadım.

Sizin memnun olmanız herkesin memnun olacağı anlamına gelmez..

İyi günler.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.