Şimdi Ara

HTC ONE V -Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü- (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
846
Cevap
14
Favori
54.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gittigidiyordan class 10 hafıza kartı alınır mı ? Güvenilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu telefondan uzun sure once aldım telefona kontur yuklediğimde benden 1 tl 1 tl kesiyor neden bilen varmı?
  • Epey süredir HTC Hub'a giremiyorum, yeni sahne vs. indirmek için giriyorum ama hep HTC Sense Sunucusuna Bağlanılamıyor diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: recep2996

ben bu telefondan uzun sure once aldım telefona kontur yuklediğimde benden 1 tl 1 tl kesiyor neden bilen varmı?

ayarlardan mobil şebekesini devre dışı bırak... büyük ihtimalle mobil bağlantı üzerinden hesap senkronizasyonu yapıyor sen farkında değilsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dontcategorizeme -- 30 Aralık 2012; 20:59:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutyldz

Gittigidiyordan class 10 hafıza kartı alınır mı ? Güvenilir mi?

ben mediamarkttan almıştım, sandisk 8gb 40TL, 16gb 75TL civarındaydı sanırım... çok büyük fiyat farkı yoksa gittigidiyor yerine bir mağazadan almanı tavsiye ederim şahsen...
  • arkadaslar one V telefonumu kurcalarken BANA GÖSTER ikonuna bastım ve resimlerle göstereceğim durumla karsılastım. 2 gundur kurtulamıyorum.görünüşü hem rahatsız edici hemde şarjı bitirdiği aşikar.

HTC ONE V -Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü-

bu fotoda ki saaatte devamlı ilerliyor ve durmuyor ve indirme ikonu üst tarafta devamlı duruyor.

bu foto ise.yukardaki duruma tıkladıgımda bu şekle geliyor.teli nete baglasamda indirmiyor devamlı o sekilde duruyor.resetlesemde fayda yok

Lütfen yardımcı olunuz...

• quote:

Orijinalden alıntı: bios_m

arkadaslar one V telefonumu kurcalarken BANA GÖSTER ikonuna bastım ve resimlerle göstereceğim durumla karsılastım. 2 gundur kurtulamıyorum.görünüşü hem rahatsız edici hemde şarjı bitirdiği aşikar.

Nasıl yapılır bilgileri internetten indirildikten sonra kullanılabiliyor bildiğim kadarıyla... aldığın ekran görüntülerinde ne mobil bağlantı simgesi ne de wifi simgesi olmadığından internet bağlantın yok görünüyor... bu nedenle internete bağlandığında indirme işlemine devam edecektir sanıyorum... sen önce telefonu yeniden başlatmayı dene... yeniden başlattığın halde o simge orada kalmaya devam ediyorsa wifi ile internete bağlanıp (indirmeye çalıştığı dosya 100mb üzerinde olduğundan wifi ile bağlanmak daha mantıklı) indirme işlemini tamamlamasını bekleyebilirsin... bunlar işe yaramazsa başka bir çaresi mutlaka vardır buraya yazarsın başka fikirler de alabilirsin...

• quote:

arkadaslar one V telefonumu kurcalarken BANA GÖSTER ikonuna bastım ve resimlerle göstereceğim durumla karsılastım. 2 gundur kurtulamıyorum.görünüşü hem rahatsız edici hemde şarjı bitirdiği aşikar.

bu fotoda ki saaatte devamlı ilerliyor ve durmuyor ve indirme ikonu üst tarafta devamlı duruyor.

bu foto ise.yukardaki duruma tıkladıgımda bu şekle geliyor.teli nete baglasamda indirmiyor devamlı o sekilde duruyor.resetlesemde fayda yok

bilgileri internetten indirmediği sürece kaybolmaz o, indir kurtul :)

• gecen gun denemiştim ama yinede deniyorum kablo ile nete bagladım inş olur..
  • quote:

gecen gun denemiştim ama yinede deniyorum kablo ile nete bagladım inş olur..

yeniden başlatmayı denedin mi?...
  • Bende telefonu yaklaşık 2 aydır kullanıyorum,performansından memnunum şahsen,öyle oyun vs. ile fazla işim olmuyor zaten,yalnız arka planda çalışan dropbox uygulamasından kaynaklandığını düşündüğüm bi durum var,telefon pc nin yakınlarındayken wireless arattığımda androidap (tam olarak hatırlayamadım şimdi) bi ssid görünüyor,telefona baktığımda ise arka planda dropbox'un çalıştığını görüyorum,task killer tarzı uygulamalar kullanmıyorum kendi kendine dropbox un açılmasını durdurabilme gibi bir şansım varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: breathofhorus

Bende telefonu yaklaşık 2 aydır kullanıyorum,performansından memnunum şahsen,öyle oyun vs. ile fazla işim olmuyor zaten,yalnız arka planda çalışan dropbox uygulamasından kaynaklandığını düşündüğüm bi durum var,telefon pc nin yakınlarındayken wireless arattığımda androidap (tam olarak hatırlayamadım şimdi) bi ssid görünüyor,telefona baktığımda ise arka planda dropbox'un çalıştığını görüyorum,task killer tarzı uygulamalar kullanmıyorum kendi kendine dropbox un açılmasını durdurabilme gibi bir şansım varmı acaba?

Dropbox'ın ayarlarına girip senkronizasyonu kapatabilirsiniz.
  • arkadaşlar samsung s3 mini mi yoksa one v mi almalıyım ne dersiniz ?
  • Bir kullanıcı olarak One V alma derim. Samsung Mini en azından çift çekirdekli. Wildfire S'ten geçtim buna, yavaşlıktan ölüyorum gene. İlk fırsatta kurtulmak istiyorum.
  • tamam kardeş mobil şebekeyi kapat diyorsunda facebook paketi yapıyorum facebook'a giriyorum para alıyor benden. normal tarayıcıdan girsem nasıl olur ? birde hesap senkronizasyonlarındaki hesapları silsem gene gitmeye devam edermi?
  • Arkadaşlar telefonu daha yeni aldık dayıma.Sormak istediğim bir şey var kamera biraz puslu gibi gösteriyor çekerken ve çekmeden öncede bu normal mi yoksa bizim cihazdamı sorun var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Arda.Cetin

Arkadaşlar telefonu daha yeni aldık dayıma.Sormak istediğim bir şey var kamera biraz puslu gibi gösteriyor çekerken ve çekmeden öncede bu normal mi yoksa bizim cihazdamı sorun var ?

resim koyarsan daha sağlıklı olur

• bu telefon 3-5 gündür aklıma yatıyor almayı ciddi ciddi düşünüyorum

electro world un sitesinde 699 tl ye gri olanı var fiyatda şu an için bana uygun kararsız kaldım ayrıca gri olanı 699 tl siyah olanı 799 ne farkı varki gri olanın özellikleri falanmı eksik :) :)

telefondan fazla bi beklentim yok bana lazım olan günlük uygulamalar facebook whatssapp shazam garanti maçkolik vs vs uygulamalar ... oyun hastası değilim ama yinede arada 5-10 dakika oyun oynarım bunun haricinde müzik önemli ki beats audio olayı ile ilgili yorumlar çok olumlu ...

telefonla yapacağım en yüksek işlem müzik dinlerken internete girmek olacaktır öyle kastırarak 5-10 tane uygulama açarak kullanmak gibi beklentilerim yok ..

birde kamerası günlük çekim için yeterlimidir mesela bi yerde otururken arkadaşlarla bi foto dağa tepeye gittiğimizde bi manzara resmi falan bu kadarı için işimi görür heralde ....

şu an için fiyat olarak aklıma en yatan telefon bu gibi duruyor hiç android kullanmadım o yüzden biraz hevesim var yada windows phone 8 li nokia 620 gelecek şubatda diyorlar onu mu beklesem kararsız kaldım

• fazla mesaj.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WorldPeace -- 4 Ocak 2013; 13:01:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

bu telefon 3-5 gündür aklıma yatıyor almayı ciddi ciddi düşünüyorum

electro world un sitesinde 699 tl ye gri olanı var fiyatda şu an için bana uygun kararsız kaldım ayrıca gri olanı 699 tl siyah olanı 799 ne farkı varki gri olanın özellikleri falanmı eksik :) :)

telefondan fazla bi beklentim yok bana lazım olan günlük uygulamalar facebook whatssapp shazam garanti maçkolik vs vs uygulamalar ... oyun hastası değilim ama yinede arada 5-10 dakika oyun oynarım bunun haricinde müzik önemli ki beats audio olayı ile ilgili yorumlar çok olumlu ...

telefonla yapacağım en yüksek işlem müzik dinlerken internete girmek olacaktır öyle kastırarak 5-10 tane uygulama açarak kullanmak gibi beklentilerim yok ..

birde kamerası günlük çekim için yeterlimidir mesela bi yerde otururken arkadaşlarla bi foto dağa tepeye gittiğimizde bi manzara resmi falan bu kadarı için işimi görür heralde ....

şu an için fiyat olarak aklıma en yatan telefon bu gibi duruyor hiç android kullanmadım o yüzden biraz hevesim var yada windows phone 8 li nokia 620 gelecek şubatda diyorlar onu mu beklesem kararsız kaldım

Windows Phone işletim sistemli bir telefon almanızı şuan için önermem. Uygulama dükkanı pek zengin değil ve pek çok uygulama stabil olarak çalışmıyor. Bu sorun zamanla düzelir ancak şuan için Anroid'i tercih etmenizi öneririm. Siyah ve Gri model arasında bir fark yok. One V ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.