Şimdi Ara

HTC ONE V -Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü- (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
846
Cevap
14
Favori
54.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesaja yazacaktım, unuttum. Kısa süreliğine Go Launcher kurmuştum, daha sonra tekrer Sense arayüzüne geri dönüldü tabi. O ara fotoğraf çekmiştik ama dikkatimden kaçmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Mesaja yazacaktım, unuttum. Kısa süreliğine Go Launcher kurmuştum, daha sonra tekrer Sense arayüzüne geri dönüldü tabi. O ara fotoğraf çekmiştik ama dikkatimden kaçmış.

hocam sense varken, telefona launcher yüklemek ayıptır :=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

quote:

Mesaja yazacaktım, unuttum. Kısa süreliğine Go Launcher kurmuştum, daha sonra tekrer Sense arayüzüne geri dönüldü tabi. O ara fotoğraf çekmiştik ama dikkatimden kaçmış.

Kullanmak için değildi aslında. "Bu telefonda da mı yavaş çalışıyor bu meret" diye bakmak için yükledim, evet senseye nazaran daha hantal kalıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

quote:

Kullanmak için değildi aslında. "Bu telefonda da mı yavaş çalışıyor bu meret" diye bakmak için yükledim, evet senseye nazaran daha hantal kalıyor.

launcher'lerin hepsi öyle.. gereksiz ram kullanımı.. ama sense'nin de ram kullanımı az değil..

• Yanlış bakmadıysam 360-370 MB kullanılabilir Ram vardı, neredeyse 300 MB sistem kullanıyordu. Anladım ki android için 512 MB'de hala yetersiz.
  • quote:

peki daha mı seri oluyor go launcher la ve nasıl yüklerim bu temayı yardımcı olabilirmisiniz

edit : şimdi farkettim daha hantal oluyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexia -- 4 Aralık 2012; 22:49:05 >
  • quote:

Yanlış bakmadıysam 360-370 MB kullanılabilir Ram vardı, neredeyse 300 MB sistem kullanıyordu. Anladım ki android için 512 MB'de hala yetersiz.

512 mb bu devirde kullanılmaz hocam 1gb idealdir.. ayrıca tek çekirdekte malesef yetersiz.

telefonda ics var da onu destekleyecek donanım yok..

tek eksisi bu..

oysa 1000 liraya şu telefon çift çekirdek ve 1gb ram olsa, bu başlık dolar taşardı..
  • Bana kalsa en azından Desire X al demiştim ama bütçe problem oldu. Vatan Bilgisayardan 799 TL'ye almış.
    Aslında Turkcell'den kontratlı alacaktı. 6 aylık toplam fatura 200 TL'nin altında kalınca şartları sağlayamadığı için Vatan Bilgisayara gitmişler. Kredi kartı ile alacağını bilseydim alternatifler artardı. Telefon 800 TL, Galaxy S3 Mini 910 TL. Örnekler çoğaltılabilir.
  • quote:

Bana kalsa en azından Desire X al demiştim ama bütçe problem oldu. Vatan Bilgisayardan 799 TL'ye almış.
    Aslında Turkcell'den kontratlı alacaktı. 6 aylık toplam fatura 200 TL'nin altında kalınca şartları sağlayamadığı için Vatan Bilgisayara gitmişler. Kredi kartı ile alacağını bilseydim alternatifler artardı. Telefon 800 TL, Galaxy S3 Mini 910 TL. Örnekler çoğaltılabilir.

galaxy 3 mini özelliklerine göre pahalı. aynı özelliklerde atrix var, tek eksiği 2.3 olması mini 4.1.

dediğin gibi örnekler çoğaltılabilir.
  • Resim Çekmeniz Güzel Olmuş Tşkler ATMAK İSTEYEN ATA BİLİR RESİM
  • çok sinirimi bozan bi durum var. yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.

geçenlerde ayarlardan-kablosuz ve ağlar-daha ve sonrasında kablosuz özelliği ve ağlar bölümüne girmiştim. ordan "kullanım" a baktım. yanlışlıkla elimi aşağıya kaydırırken veri kullanım döngüsündeki grafiğin çizğilerini kaydırdım. yani internet kullanım verilerimin ölçülerini bozdum. neyse düzeltiyim derken bişeyler yaptım. veri kullanım limitini ayarla dedim ordan 5gb seçtim. ondan sonra seçtiğim tiki kaldırdım. iptal ettim limit ayarını. fakat o satten sonra sürekli uyarı işareti var yukarıda şarj durumunu filan gösteren ayarlar çubuğunda. ne yaptıysam gitmiyor. ayarlar kısmını aşağıya çektiğimde;

devam eden:
    uyarı işareti var ve yannında veri kullanım uyarısı yazıo. kullanımı ve ayarları görmek için dokunun diyor fakat dokunuyorum yine mobil kullanım ayarını açıyor ve ayarlardan da kapatamıyorum. telefonu resetledim yine gitmiyor. sürekli uyarı işareti var sol üst köşede. devam eden veri kullanım uyarısı diye.

deliricem lütfen yardımcı olun arkadaşlar bunu nasıl kaldırabilirim. eski haline getirebilirim?? uyarı falan görmek istemiyorum sürekli sinirimi bozuyor:((
    sanırım devan eden açık bi uygulama olduğu için telefonumu da yavaşlatıyor biraz hantallaştı da.

• quote:

Orijinalden alıntı: one.star

çok sinirimi bozan bi durum var. yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.

geçenlerde ayarlardan-kablosuz ve ağlar-daha ve sonrasında kablosuz özelliği ve ağlar bölümüne girmiştim. ordan "kullanım" a baktım. yanlışlıkla elimi aşağıya kaydırırken veri kullanım döngüsündeki grafiğin çizğilerini kaydırdım. yani internet kullanım verilerimin ölçülerini bozdum. neyse düzeltiyim derken bişeyler yaptım. veri kullanım limitini ayarla dedim ordan 5gb seçtim. ondan sonra seçtiğim tiki kaldırdım. iptal ettim limit ayarını. fakat o satten sonra sürekli uyarı işareti var yukarıda şarj durumunu filan gösteren ayarlar çubuğunda. ne yaptıysam gitmiyor. ayarlar kısmını aşağıya çektiğimde;

devam eden:
    uyarı işareti var ve yannında veri kullanım uyarısı yazıo. kullanımı ve ayarları görmek için dokunun diyor fakat dokunuyorum yine mobil kullanım ayarını açıyor ve ayarlardan da kapatamıyorum. telefonu resetledim yine gitmiyor. sürekli uyarı işareti var sol üst köşede. devam eden veri kullanım uyarısı diye.

deliricem lütfen yardımcı olun arkadaşlar bunu nasıl kaldırabilirim. eski haline getirebilirim?? uyarı falan görmek istemiyorum sürekli sinirimi bozuyor:((
    sanırım devan eden açık bi uygulama olduğu için telefonumu da yavaşlatıyor biraz hantallaştı da.

limiti yukselt gitsn 10, 20 gb ne kadarsa. yani şöyleki bendede uyari cikiyor 1 gb oldgnda bir iki gun kaliyor sonra kendilignden kayboluyor. Beni pek rahatsiz etmedignden kurcalamadim ama kaybolur yani rahat ol:) vardir bi cozumu bakayim bi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TeknoEmir

Resim Çekmeniz Güzel Olmuş Tşkler ATMAK İSTEYEN ATA BİLİR RESİM

Sana mı sorcaz atarken .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutyldz

quote:

Orijinalden alıntı: TeknoEmir

Resim Çekmeniz Güzel Olmuş Tşkler ATMAK İSTEYEN ATA BİLİR RESİM

Sana mı sorcaz atarken .

Hayır İsteyen Herkez Ata Bilir
  • Ben siyah renk aldım şimdi resimde gri rengin daha cekici olduğunu fark ettim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: one.star

çok sinirimi bozan bi durum var. yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.

devam eden:

Tekrar kullanıma girin ve mobil şebekeyi açın tabloda uyarı yazan cubugu yukarı kaldırın.

•  HTC ONE V -Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü-
     HTC ONE V -Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathNight -- 8 Aralık 2012; 12:56:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dontcategorizeme

quote:

Orijinalden alıntı: alanya75

selam arkadaşlar .telefonumdan aşırı memnunum.ama gece foto çekimi berbat bu kadar kötü olmaması lazım.gündüz süper bana yetiyor.yetmediği yerde .zaten nikon d40 x kullanıyorum.ama gece çekilen resim(tamamen karanlık olmasınada gerek yok hafif ışıkta bile sarımtrak bir ekran hiç bir şey anlaşılmıyor deli oldum.böylemi, yoksa varmı bir ayarı..aşağıda gündüz ve gece çekilen iki resim var.gece olan belli zaten.bu gecenin en elle tutuluru genelde daha kötü çıkıyor..

olayı çözdüm arkadaşlar ama akla karayı seçtim.kasayı sabitleyip sadece önü açılan kılf seçmiştim.arkasındaki flash ve lens kısmına açılan kanal az açıldığından flash patlayınca lens in önüne ısık yaydığından dolayı yansıma yapıyormus.ulan deli oldum ya.:) şimdi odanın tüm ışıkları kapalı iken çekilen resimi yayınlıyorum.kuyllandığım kılıfta resimde mevcut.kılıfsız çekiyorum resimleri...

ben daha önce -http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=65439175 - ledin önüne parmağın geliiyor olabilir demişim, kılıfı hesap edememişiz... : ))

ama senin şu fotolardaki muhabbetlere hasta oluyorum hakikaten... masayı bırakıp kamerayla falan ne uğraşırsın kardeşim... bırak makineyi muhabbetiniz güzel olsun... : ))

kesinlikle haklısın.resimin gerçeğine adapte olmak varken yok bulanık yok fluu yok vs vs :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathNight

Ben siyah renk aldım şimdi resimde gri rengin daha cekici olduğunu fark ettim :D

ben griye hasta olup, almak için mağazaya gittiğimde az kalsız siyaha dönüyordum... mağazanın beyaz düşük voltajlı florasanları altında telefon mor-pembe arası bir renk görünüyordu... acaip kötü olmuştum... tabi ışıktan böyle göründüğünü çakamamıştım önce... sonra aldım telefonu satıcı elemanla mağazadan çıktık... :)) telefon muhteşem görünüyor... sorun mağazanın ışıklarındaymış... eğer çıkmasak bende siyahını alacaktım neredeyse... ki siyahı da çok güzel ama gri hakikaten orjinal, marjinal... :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: dontcategorizeme

quote:

Orijinalden alıntı: DeathNight

Ben siyah renk aldım şimdi resimde gri rengin daha cekici olduğunu fark ettim :D

ben griye hasta olup, almak için mağazaya gittiğimde az kalsız siyaha dönüyordum... mağazanın beyaz düşük voltajlı florasanları altında telefon mor-pembe arası bir renk görünüyordu... acaip kötü olmuştum... tabi ışıktan böyle göründüğünü çakamamıştım önce... sonra aldım telefonu satıcı elemanla mağazadan çıktık... :)) telefon muhteşem görünüyor... sorun mağazanın ışıklarındaymış... eğer çıkmasak bende siyahını alacaktım neredeyse... ki siyahı da çok güzel ama gri hakikaten orjinal, marjinal... :))

bu arada eklemeyi unuttum... özellikle gri telefonu alan arkadaşlara kılıf kullanmalarını tavsiye etmem... zaten tasarımını beğenerek alıyorsanız bırakın beğendiğiniz dikkat çekici tasarımı ile kullanın... ben aldığımdan beri (5ay) kılıf olmadan kullanıyorum... telefonda en ufak bir çizilme bile yok...

ekran filmi kullanıyorum ama onuda çıkarmayı düşünüyorum... sonuçta ekran çözünürlüğü ve parlaklığını özellikle mat filmler bence düşürüyor... bilemiyorum...

Not: çok hor kullanmayın ama... anahtarla, bozuk parayla aynı cebime koymam mesela...

bir de yine aklıma gelmişken, poweramp, playerpro veya n7player tarzı müzik oynatıcılar ve ortalamanın üstünde kulaklıklarla bu telefonda müzik dinlemek bambaşka... beats audio konusu başlıkta fazla konuşulmamış ama önemli bence...

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.