Şimdi Ara

HTC ONE V -Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü- (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
846
Cevap
14
Favori
54.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CM10 Stable,One V için yayınlanır mı acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, One V son günlerde arama yaparken telefon resetliyor. Sadece arama yaparken ve her zaman yapmıyor. Sizce neden böyle birşey olabilir?
  • arkadaşlar telefonu aldığımdan beri bilgisayar ile bağlantısını yapmaya çalışıyordum htc sync ile ama olmuyordu sonunda farklı bir prgoram indirdim ve tam istediğim gibi mesajlar dahil telefonun tüm içeriğini pcden kontorl edebiliyorum. myphone explorer programı ile.http://www.fjsoft.at/en/downloads.php burdan indirebilirsiniz
  • biraz aptalca bir soru olacak ama,telefondan dosyalara nasıl erişebilirim?.mesela bir apk dosyası indirip onu kurmak istiyorum fakat dosyaları bulamadım telefonda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackest Night -- 26 Kasım 2012; 19:19:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackest Night

biraz aptalca bir soru olacak ama,telefondan dosyalara nasıl erişebilirim?.mesela bir apk dosyası indirip onu kurmak istiyorum fakat dosyaları bulamadım telefonda

Esfile explorer indir.Downloada gir oradadır dosya büyük ihtimal.

• quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

quote:

Orijinalden alıntı: zehraydn

quote:

Orijinalden alıntı: dontcategorizeme

quote:

aynı sorunları bende yaşıyorum. telefonu alalı nerdeyse bir ay oldu. çok severek aldım gerçekten. ilk zamanlar sıkıntı yoktu. sonradan inanılmaz bi yavaşlama oldu. herşeyde çok fazla kasıyor. telefonda bişey yüklü de değil. hatta 3*5 oyun vardı sildim hepsini hızına etki edermi diye. örneğin face de dolaşıyorum mesela aniden çıkığ ana ekrana geçiyor. yada menüye girdim atıyorum aniden çıkıp ana ekrana dönüyor kendiliğinden çok sinir bozucu. bunun sebebini çözemedim bi türlü. mesaj geldiğinde okumak için abartmıyorum 2-3 dk geçiyor nerdeyse. iletiler kısmını yükleniyor diye diye saniyeler sonra açıyor. açtıktan sonra gelen mesaja tıklıyorum tam açılıcak tekrar iletilere dönüyor bu nerden baksanız 5-6 kes tekrarlayıp sonunda açıyor. mesaj ayzarken klavyedeki tuşlar bazen basmıyor.tuşu algılıyor ama ekrana yansımıyor. teli kapatıyorum tekrar açıyorum falan filan ancak öle basıyor. bir yada iki kere olmuş bi olayda değil iki haftadır hep var bu sorunlar. ben bi açıklık getiremedim yardımcı olursanız sevinirim.evde wi-fi sürekli açıktı artık açmıyorum kapalı tutuyorum belki ondan yavaştır diye. içindeki resimleri mesajları sürekli siliyorum kalabalık etmesin diye. ama yinede çok kasıyor.hatta uygulamalardan çalışanlar kısmına bakıyorum açık bişe kalmıştır belki falan diye. bu itinaya rağmen böle.. yani normal bi yavaşlık olsa anlarım ama bu gerçekten çok aşırı yaa..geri satmakta istemiyorum çok severek aldım çünkü. servisemi göndersem diye düşünmüyor değilim.

bu yazdıklarına bakılırsa arka planda telefonu çok meşgul eden bir durum var anladığım kadarıyla... yüklediğin uygulamaları, hafızanın ne kadarının dolu olduğunu ve senkronizasyon, yada programların olası arka plan hareketlerini kestiremediğimden, ve telefonda bişey yüklü de değil cümlesine de bakarak, ilk aşamada kişiler, mesajlar, fotoğraflar gibi kişisel verilerini bilgisayarına yedekleyerek (uygulamaları değil sadece kişisel verilerini) fabrika ayarlarına dönmeyi denemeni tavsiye edebilirim... akabinde bu verileri tekrar yükleyerek, uygulamalarıda aşama aşama yükleyerek durumu kontrol edebilirsin... eğer sorun yüklediğin bir uygulama ya da ayardan kaynaklanıyorsa sorunu bu şekilde tespit edebileceğini düşünüyorum... buna rağmen sorun aynen tekrarlarsa büyük ihtimalle üretim kaynaklı bir talihsizlik yaşıyorsun ve servisten sıra numarası alacaksın gibi görünüyor maalesef...

Aslında en güzeli doğrudan servise götürmek (keşke servisler gerçekten servis olsa) ama şurada yazdıklarından yola çıkılarak yapılan/yapılacak yorumlar üzerinden tamamen deneysel yöntemlerle sorunu çözmende mümkün... seçim senin...

bende fabrika ayarlarına geri dönmeyi düşündüm aslında. bide onu deneyeyim. olmazsa artık ya servise yada satışa. yani bi rehbere girmek için yada alt tarfafı bi ana ekrana dönmek saniyelerce beklenilmez gerçekten mutlaka var bi problem.çok tşk ederim

fabrika ayarlarına dönsen de bir süre sonra aynı şekilde telefon yavaşlayacak..

htc sense zaten 68 mb gibi bir yer kaplıyor arka planda. zaten telefon 512 mb ram. sana yarısını veriyor kullanmak için.. yüklediğin uygulamalar da arka planda yer tuttuğu için bu yavaşlama normal...

sıkıntılı yani. ben sırf bu yavaşlıktan sattım telefonu, sattığım fiyata da da atrix aldım.. hız konusunda sıkıntım yok, 60 program 10 oyun yüklü olmasına rağmen..

merhabalar hocam telefonum inanılmaz bir şekilde düzeldi.kapama tuşundan yeniden başlat yaptım daha önce hiç yapmamıştım ve yaklaşık bir haftadır bütün şikayetlerim sona erdi. inanılmaz bi hıza kavuştu. face de falan hiç sıkıntı çekmiyorum internettede aynı şekilde. mesajda bekleme sıkıntılarımda gitti. arama tuşundaki beklemelerimde sona erdi. nasıl sevindim anlatamam yaa.bu kadar hızlanıcağını bilseydim daha önceden akıl edip yapardım. yeniden başlatmak gerçekten işe yarıyormuş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: osamanos

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Telefonumla ilgili bir takım sıkıntılarım var, arkadaşımda da aynı şeyler var.

Not: Aşağıdakiler arka planda uygulama yokken bile olmaktadır.

1) Mesajlar menüsüne geç giriyor bazen. 10-15 sn. sürüyor.
    2) Arayanın kimliğini bazen göstermiyor, sadece numara görünüyor. İsim geriden geliyor ya da gelmiyor.
    3) Şarkı geçişlerinde sonraki şarkıya geçmek için dokunduğumda takılma olabiliyor.
    4) Nadir de olsa bazen mesaj yazarken tuşlara basınca titreşiyor ama ekrana o karakteri basmıyor, öyle bomboş kalıyor.

Bunlar neden oluyor acaba, ram yetersiz desek oyun oynamıyoruz ki arkadaş. Yıllar önce 6600 ile galeriye girerken bu kadar bekliyorduk.

bende de aynı sorun vardı. mesajla rmenüsüne daha hızlı ulaşmak için ayarlar menüsü- ekran ve kareketlerden animasyon tikini kaldırınca mesajlara daha hızlı girdiğini gördüm. bir de öyle deneyin. diğer maddeleri pek bilmiyorum

aynı sorunu bende yhaşadım uzun bi süre hatta daha fazlasını. çok fazla kasıyordu telefon. yeniden başlat yaptım. bütün sorun düzeldi.eski hızına ulaştı.özellikle mesajlarda tuşların geç gelişi menüye girdiğimde 15 sn falan beklemelerin hepsi sona erdi

• Telefonu sabah şarj ettim akşama kadar sadece wi-fi açık kaldı ve 2 kere 1dklık görüşme yaptım şarjın tamamı 8 saatte bitti kullanmamama rağmen normal mi sizce ? bana hiç normal gelmedi doğrusu
  • htc one v yi rootlayan oldumu ? olduysa nasıl rootladi anlatabilir mi ?

• arkakadaşlar mrb bend e1 hafta önce bu telefondan aldım ama memnun değilim.

daha önce 5800 nokıa kullanıyordum ve daha hızlıydı.

kişiler ve arama kaydı gibi şeylere ulaşmak istediğimde 2 3 sn beklemek zorunda kalıyorum bu konuda neler yapabilirim.sizlerinde tlf nu böylemi yoksa bendekinde mi bir sorun bulunuyor
    yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: pterion

arkakadaşlar mrb bend e1 hafta önce bu telefondan aldım ama memnun değilim.

daha önce 5800 nokıa kullanıyordum ve daha hızlıydı.

kişiler ve arama kaydı gibi şeylere ulaşmak istediğimde 2 3 sn beklemek zorunda kalıyorum bu konuda neler yapabilirim.sizlerinde tlf nu böylemi yoksa bendekinde mi bir sorun bulunuyor
    yardımcı olursanız sevinirim

ayarlar menüsü- ekran ve kareketlerden animasyon tikini kaldırın daha hızlı girer. bir de arada sırada görev yöneticinden kullannmadığınız programları kapatın. programlardan çıksanız da arka planda çalışmaya devam ediyor bu da yavaşlamaya sebep oluyor. interneti kullanmadığınız zaman ayarlardan mobil şebekesini off konumuna getirin. bende ilk başta sıkıntı yaşamıştım ama bu fiyat civarında bir telefon alırsanız normal herhalde. yoksa bir asgari ücret kadar daha fazla verip daha hızlı telefon almayı biz de biliyoruz ama bütcemizi zorlayarak aldığımız telefonları da nasıl kullanacaz onu araştırma gerekiyor sözüm size değil yanlış anlamayın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dontcategorizeme

quote:

aynı sorunları bende yaşıyorum. telefonu alalı nerdeyse bir ay oldu. çok severek aldım gerçekten. ilk zamanlar sıkıntı yoktu. sonradan inanılmaz bi yavaşlama oldu. herşeyde çok fazla kasıyor. telefonda bişey yüklü de değil. hatta 3*5 oyun vardı sildim hepsini hızına etki edermi diye. örneğin face de dolaşıyorum mesela aniden çıkığ ana ekrana geçiyor. yada menüye girdim atıyorum aniden çıkıp ana ekrana dönüyor kendiliğinden çok sinir bozucu. bunun sebebini çözemedim bi türlü. mesaj geldiğinde okumak için abartmıyorum 2-3 dk geçiyor nerdeyse. iletiler kısmını yükleniyor diye diye saniyeler sonra açıyor. açtıktan sonra gelen mesaja tıklıyorum tam açılıcak tekrar iletilere dönüyor bu nerden baksanız 5-6 kes tekrarlayıp sonunda açıyor. mesaj ayzarken klavyedeki tuşlar bazen basmıyor.tuşu algılıyor ama ekrana yansımıyor. teli kapatıyorum tekrar açıyorum falan filan ancak öle basıyor. bir yada iki kere olmuş bi olayda değil iki haftadır hep var bu sorunlar. ben bi açıklık getiremedim yardımcı olursanız sevinirim.evde wi-fi sürekli açıktı artık açmıyorum kapalı tutuyorum belki ondan yavaştır diye. içindeki resimleri mesajları sürekli siliyorum kalabalık etmesin diye. ama yinede çok kasıyor.hatta uygulamalardan çalışanlar kısmına bakıyorum açık bişe kalmıştır belki falan diye. bu itinaya rağmen böle.. yani normal bi yavaşlık olsa anlarım ama bu gerçekten çok aşırı yaa..geri satmakta istemiyorum çok severek aldım çünkü. servisemi göndersem diye düşünmüyor değilim.

bu yazdıklarına bakılırsa arka planda telefonu çok meşgul eden bir durum var anladığım kadarıyla... yüklediğin uygulamaları, hafızanın ne kadarının dolu olduğunu ve senkronizasyon, yada programların olası arka plan hareketlerini kestiremediğimden, ve telefonda bişey yüklü de değil cümlesine de bakarak, ilk aşamada kişiler, mesajlar, fotoğraflar gibi kişisel verilerini bilgisayarına yedekleyerek (uygulamaları değil sadece kişisel verilerini) fabrika ayarlarına dönmeyi denemeni tavsiye edebilirim... akabinde bu verileri tekrar yükleyerek, uygulamalarıda aşama aşama yükleyerek durumu kontrol edebilirsin... eğer sorun yüklediğin bir uygulama ya da ayardan kaynaklanıyorsa sorunu bu şekilde tespit edebileceğini düşünüyorum... buna rağmen sorun aynen tekrarlarsa büyük ihtimalle üretim kaynaklı bir talihsizlik yaşıyorsun ve servisten sıra numarası alacaksın gibi görünüyor maalesef...

Aslında en güzeli doğrudan servise götürmek (keşke servisler gerçekten servis olsa) ama şurada yazdıklarından yola çıkılarak yapılan/yapılacak yorumlar üzerinden tamamen deneysel yöntemlerle sorunu çözmende mümkün... seçim senin...

bende fabrika ayarlarına geri dönmeyi düşündüm aslında. bide onu deneyeyim. olmazsa artık ya servise yada satışa. yani bi rehbere girmek için yada alt tarfafı bi ana ekrana dönmek saniyelerce beklenilmez gerçekten mutlaka var bi problem.çok tşk ederim

fabrika ayarlarına dönsen de bir süre sonra aynı şekilde telefon yavaşlayacak..

htc sense zaten 68 mb gibi bir yer kaplıyor arka planda. zaten telefon 512 mb ram. sana yarısını veriyor kullanmak için.. yüklediğin uygulamalar da arka planda yer tuttuğu için bu yavaşlama normal...

sıkıntılı yani. ben sırf bu yavaşlıktan sattım telefonu, sattığım fiyata da da atrix aldım.. hız konusunda sıkıntım yok, 60 program 10 oyun yüklü olmasına rağmen..

merhabalar hocam telefonum inanılmaz bir şekilde düzeldi.kapama tuşundan yeniden başlat yaptım daha önce hiç yapmamıştım ve yaklaşık bir haftadır bütün şikayetlerim sona erdi. inanılmaz bi hıza kavuştu. face de falan hiç sıkıntı çekmiyorum internettede aynı şekilde. mesajda bekleme sıkıntılarımda gitti. arama tuşundaki beklemelerimde sona erdi. nasıl sevindim anlatamam yaa.bu kadar hızlanıcağını bilseydim daha önceden akıl edip yapardım. yeniden başlatmak gerçekten işe yarıyormuş :)

sorunun bu kadar basit çözülebileceği aklıma bile gelmemişti... aslında ben yaklaşık 4 aydır kullanıyorum telefonu ve hiç yeniden başlattığımı hatırlamıyorum... ama mutlaka telefonla biraz uğraştıktan sonra görev yöneticisinden programları temizlerim... bu telefonu kullanmak istiyorsanız görev yöneticisinin kısayolunu ana ekrana atın, ve aklınıza geldikçe (mesela günde en az bir kere) arka plan uygulamalarını temizleyin...

ayrıca class 10 hafıza kartı kullanmak kesinlikle farkettiriyor bunu da ekleyebilirim... özellikle müzik, video ve fotoğraf uygulamalarında varsa probleminiz ortadan kalkacaktır...

amaaa... bazı arkadaşların ısrarla bu anlattıklarımızı yapmayarak sesten hızlı, ışıktan yavaş beklentileriyle sıkıntı yaşadıkları gibi, tatmin olamıyorsanız...

ya sakin olun, yogaya başlayın... ya da son çare 1000TL daha gözden çıkarıp inanılmaz hızlı, muhteşem ötesi, çılgın ve hunharca mucizevi bir telefon alın... : ))

benim beklentilerimi düşündüğümde bu fiyata bundan daha iyisini bulamadım... ancak bunun kadar veya daha kötüsü... önceliklerinizi belirlerseniz, hepsi maddi karşılığı ölçüsünde başka bir beklentiyi karşılayacak eksi ve artılarıyla karşınızda olacak... tasarım, hız, malzeme kalitesi, özellik, servis, sizin için gerekli uygulamalar, sizin için gereksiz uygulamalar ve nihayetinde fiyat... doğru seçim yaparsanız hayal kırıklığı yaşamazsanız...

aslında 5110 ne güzel telefondu... ; )

• Ayarlar / guc / hizli baslatin isaretini kaldirirsaniz telefonun bir dahaki kapanip acilisina acik olan uygulamalari tamamen kapatacagi icin ikinci acilisinda daha hizli olarak kullanırsınız. Yeniden baslati secince bu islemin aynisini yaptigi icin hızlanıyor. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathNight -- 30 Kasım 2012; 22:20:53 >
  • 10 gün oldu telefonu kullanıyorum gayet memnunum. Biraz önce telefona virüs girmiş galiba parmak işareti çıkıyor çizik gibi şeyler cıkıyor ekranda pek anlayamadım bide en üstte cpu kullanımına benzer bişeyler cıkıyor bilen var mı acaba ?
  • arkadaşlar one v için 4.1.1 rom varmı link verirmisiniz rica etsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: MannaH

10 gün oldu telefonu kullanıyorum gayet memnunum. Biraz önce telefona virüs girmiş galiba parmak işareti çıkıyor çizik gibi şeyler cıkıyor ekranda pek anlayamadım bide en üstte cpu kullanımına benzer bişeyler cıkıyor bilen var mı acaba ?

Telefonun önbelleğini temizlemen lazım, elle ayarlar uygulamaları yönetten önbelleğe gel ve kullanmadığın programları elle kapat.

Bu sebepten telefonun Aşırı CPU Kullanım hatası vermiş.

Dr.Web.Light programını indir ve temizle telefonu, olmazsa fabrika ayarlarına dön.. virüs filan kalmaz.

Ayrıca telefonun kısıtlı ramini boşaltmak için Clean Master diye bir program var, onu indir ve sildiğin kalıntılıar götür.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: osamanos

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Telefonumla ilgili bir takım sıkıntılarım var, arkadaşımda da aynı şeyler var.

Not: Aşağıdakiler arka planda uygulama yokken bile olmaktadır.

1) Mesajlar menüsüne geç giriyor bazen. 10-15 sn. sürüyor.
    2) Arayanın kimliğini bazen göstermiyor, sadece numara görünüyor. İsim geriden geliyor ya da gelmiyor.
    3) Şarkı geçişlerinde sonraki şarkıya geçmek için dokunduğumda takılma olabiliyor.
    4) Nadir de olsa bazen mesaj yazarken tuşlara basınca titreşiyor ama ekrana o karakteri basmıyor, öyle bomboş kalıyor.

Bunlar neden oluyor acaba, ram yetersiz desek oyun oynamıyoruz ki arkadaş. Yıllar önce 6600 ile galeriye girerken bu kadar bekliyorduk.

bende de aynı sorun vardı. mesajla rmenüsüne daha hızlı ulaşmak için ayarlar menüsü- ekran ve kareketlerden animasyon tikini kaldırınca mesajlara daha hızlı girdiğini gördüm. bir de öyle deneyin. diğer maddeleri pek bilmiyorum

aynı sorunu bende yhaşadım uzun bi süre hatta daha fazlasını. çok fazla kasıyordu telefon. yeniden başlat yaptım. bütün sorun düzeldi.eski hızına ulaştı.özellikle mesajlarda tuşların geç gelişi menüye girdiğimde 15 sn falan beklemelerin hepsi sona erdi

Bana çare olmadı o.

Mesela foruma yazı yazacağım yazarken kasar,
    Galeriye girersin kasar,
    Mesaj yazarsın kasar,
    Uygulamalar arası geçiş yaparken kasar.

Varsa root falan yapalım yoksa ben satacağım herhalde.

• merhaba
    arkadaslar cihazım rootlu yeni room güncellemesi yapmak istedim adım adım yaptım asamalar
    soyle
    http://www.youtube.com/watch?v=AW-Y1I-Qc7c
    Ancak Cihazım sureklı htc one x beyaz ekranını cıkarttıp bı kac snye sonra tekrar kapanıp acılmaktadır
    daha once aldım backup gerı donus yapıyorum.Ama yıne aynı sekılde beyaz ekranı gecmıyor adım adım yaptım ama aynı ekranda kaldı
    Pc baglayıp yenı room atıp onuda tanıtamıyorum
    cok fazla bılgımde yok acıkcası androıd konusunda yenıyım ıosdan sonra bana acıl yardım edebılecek varmı room yukleme konusunda sanırım
    room yuklemede sıkıntı yasıyorum
  • Adw launcher arayuzunu kurup bu arayuzu kullanınca acayip hızlanıyor

• holo launcher'ı da kullanabilirsiniz. hız konusunda çok farkettiriyor. ayrıca pc ile tam senkronizasyonu sağlamak )mesaj alıp göndermek, kişileri görüp düzenlemek gibi) için myphone explorer'ı kurabilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.