Şimdi Ara

HTC ONE V -Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü- (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
846
Cevap
14
Favori
54.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • myphone explorer ile kişi üzerinde sağa tıklayıp chat başlatılsın diyorsunuz ve chat yapa gibi mesajlaşıyorsunuz mesaj paketi de varsa guzel oluyor2
  • Arkadaşlar yabancı forumlarda one v için çıkan custom romları görüyorum. Bunları deneyen arkadaşlar var mı?
  • arkadaşlar normalde 5800 tlfnu tv ye bağladığımda hafıza kartı dahil tüm resim ve videoları tv den

izleyebiliyordum ama one v cihazı bağladığımda sadece telefonun belleğindeki hafıza kartı almadan önce çektiğim

fotoları izleyebiliyorum.video kısmını açmak istediğimde veya müzikleri usb cihazı desteklenmiyor veya video

yok diyor yardım ltf
  • quote:

Orijinalden alıntı: MannaH

10 gün oldu telefonu kullanıyorum gayet memnunum. Biraz önce telefona virüs girmiş galiba parmak işareti çıkıyor çizik gibi şeyler cıkıyor ekranda pek anlayamadım bide en üstte cpu kullanımına benzer bişeyler cıkıyor bilen var mı acaba ?

Telefonunun "Ayarlar" menüsünden en altlardaki "Geliştirici Seçenekleri" bölümüne gir... buradan "işaretçi konumu", "dokunmaları göster" ve "ekran güncellemelerini göster" gibi seçeneklerin tamamını devre dışı bırak... hatta o kadar devre dışı bırak ki geliştirici seçenekleri bölümünü, sadece "usb hata ayıklama" işaretli kalsın... o derece... : ))

virüs yok telefonunda, kurcalarken yanlış ayarlar yapmışsın...

bi daha da geliştirici seçeneklerine girme... eğer girersen de bişeyler geliştir, bizi de haberdar et... : ))

Not: bu arada konu başlığını açan arkadaş arada sırada gelip her soru cevaplanır, her sorun çözülür diyor ya... daha bi numarasını göremedik... konu ne kadar kısır kaldı... caaanım telefonum öksüz gibi oldu... : ))

• quote:

Orijinalden alıntı: pterion

arkadaşlar normalde 5800 tlfnu tv ye bağladığımda hafıza kartı dahil tüm resim ve videoları tv den

izleyebiliyordum ama one v cihazı bağladığımda sadece telefonun belleğindeki hafıza kartı almadan önce çektiğim

fotoları izleyebiliyorum.video kısmını açmak istediğimde veya müzikleri usb cihazı desteklenmiyor veya video

yok diyor yardım ltf

"Ayarlar" bölümünde "PC'ye bağlan" seçeneğinde "varsayılan bağlantı türünü" "usb bağlantısı" olarak ayarla... eğer olmazsa birde "disk sürücüsü" olarak dene... o da olmazsa benden bu kadar... olması gerekir sanki ama denemedim, deneme imkanım yok, deneyemem... : ))

• quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

quote:

10 gün oldu telefonu kullanıyorum gayet memnunum. Biraz önce telefona virüs girmiş galiba parmak işareti çıkıyor çizik gibi şeyler cıkıyor ekranda pek anlayamadım bide en üstte cpu kullanımına benzer bişeyler cıkıyor bilen var mı acaba ?

Telefonun önbelleğini temizlemen lazım, elle ayarlar uygulamaları yönetten önbelleğe gel ve kullanmadığın programları elle kapat.

Bu sebepten telefonun Aşırı CPU Kullanım hatası vermiş.

Dr.Web.Light programını indir ve temizle telefonu, olmazsa fabrika ayarlarına dön.. virüs filan kalmaz.

Ayrıca telefonun kısıtlı ramini boşaltmak için Clean Master diye bir program var, onu indir ve sildiğin kalıntılıar götür.

Aman dostum naaptın yau... aşırı cpu hatası, fabrika ayarları... gözünü seveyim ne alakası var... adam ayarlarda bir kaç gereksiz seçeneği seçmiş 2 üstteki mesajımda yazdım... telefonu o kadar kurcalıyorsunuz ki sonra en ufak bir şeyde dağları taşları kaldırıyorsunuz, etraf toz duman... bakın söylüyorum, eğer kullanmaya alışır ve özelliklerini kavrarsanız bu alet sorun çıkarmıyor...

bi mesajımda daha yazmıştım, sorun telefonda değil, bizde... (cümlemin sosyal mesaj kaygısından kaygılandım... : ))

• quote:

Orijinalden alıntı: dontcategorizeme

quote:

quote:

Telefonun önbelleğini temizlemen lazım, elle ayarlar uygulamaları yönetten önbelleğe gel ve kullanmadığın programları elle kapat.

Dr.Web.Light programını indir ve temizle telefonu, olmazsa fabrika ayarlarına dön.. virüs filan kalmaz.

Ayrıca telefonun kısıtlı ramini boşaltmak için Clean Master diye bir program var, onu indir ve sildiğin kalıntılıar götür.

Aman dostum naaptın yau... aşırı cpu hatası, fabrika ayarları... gözünü seveyim ne alakası var... adam ayarlarda bir kaç gereksiz seçeneği seçmiş 2 üstteki mesajımda yazdım... telefonu o kadar kurcalıyorsunuz ki sonra en ufak bir şeyde dağları taşları kaldırıyorsunuz, etraf toz duman... bakın söylüyorum, eğer kullanmaya alışır ve özelliklerini kavrarsanız bu alet sorun çıkarmıyor...

bi mesajımda daha yazmıştım, sorun telefonda değil, bizde... (cümlemin sosyal mesaj kaygısından kaygılandım... : ))

cpu uyarısı önbellek doluluğundan ötürüdür. bunun başka bir açıklaması da yoktur.

sizin verdiğiniz tavsiyelerde faydalı olabilir, ancak ilk sebebi önbellektir, isterseniz yabancı forumlarda teker teker araştırın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

cpu uyarısı önbellek doluluğundan ötürüdür. bunun başka bir açıklaması da yoktur.

sizin verdiğiniz tavsiyelerde faydalı olabilir, ancak ilk sebebi önbellektir, isterseniz yabancı forumlarda teker teker araştırın.

Telefonunun "Ayarlar" menüsünden en altlardaki "Geliştirici Seçenekleri" bölümüne gir... buradan "işaretçi konumu", "dokunmaları göster" ve "ekran güncellemelerini göster" gibi seçenekleri işaretle... bak bakalım neyle karşılaşacaksın... ben seni eleştirmiyorum... eğer alındıysan... yardımcı olmak için aklına gelenleri yazmışsın... ama bu arkadaşın sorunu yazdığım o ayarlardan kaynaklanıyor... özellikle yine "geliştirici seçenekleri" sekmesindeki "cpu kullanımı" işaretliyse cpu değerlerini gösterir... telefon bozuk değil... telefon sorunlu değil... virüs yok... problem yok... dene sende görecek, bana hak vereceksin... : ))

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Telefonunun "Ayarlar" menüsünden en altlardaki "Geliştirici Seçenekleri" bölümüne gir... buradan "işaretçi konumu", "dokunmaları göster" ve "ekran güncellemelerini göster" gibi seçenekleri işaretle... bak bakalım neyle karşılaşacaksın... ben seni eleştirmiyorum... eğer alındıysan... yardımcı olmak için aklına gelenleri yazmışsın... ama bu arkadaşın sorunu yazdığım o ayarlardan kaynaklanıyor... özellikle yine "geliştirici seçenekleri" sekmesindeki "cpu kullanımı" işaretliyse cpu değerlerini gösterir... telefon bozuk değil... telefon sorunlu değil... virüs yok... problem yok... dene sende görecek, bana hak vereceksin... : ))

bu benim eski telefonum.. telefonu kastırınca bu uyarı ile karşılaşabiliyor, dediğin yöntem de haklı olabilirsin.

• quote:

bu benim eski telefonum.. telefonu kastırınca bu uyarı ile karşılaşabiliyor, dediğin yöntem de haklı olabilirsin.

ben henüz bu telefonu kastırabilmeyi başaramadım... çok uğraştım ama olmadı... sende haklı olabilirsin...
  • Konu içerisine göz atmadım ama cihazın görsellerini paylaşan yok anlaşılan. Kuzenime kullanması için aldırdığımdan ötürü yarın ürünün görsellerini paylaşmaya çalışırım. Elimize fırsat geçmiş, en azından fotoğraf paylaşalım.
  • quote:

quote:

Telefonunun "Ayarlar" menüsünden en altlardaki "Geliştirici Seçenekleri" bölümüne gir... buradan "işaretçi konumu", "dokunmaları göster" ve "ekran güncellemelerini göster" gibi seçeneklerin tamamını devre dışı bırak... hatta o kadar devre dışı bırak ki geliştirici seçenekleri bölümünü, sadece "usb hata ayıklama" işaretli kalsın... o derece... : ))

virüs yok telefonunda, kurcalarken yanlış ayarlar yapmışsın...

bi daha da geliştirici seçeneklerine girme... eğer girersen de bişeyler geliştir, bizi de haberdar et... : ))

Not: bu arada konu başlığını açan arkadaş arada sırada gelip her soru cevaplanır, her sorun çözülür diyor ya... daha bi numarasını göremedik... konu ne kadar kısır kaldı... caaanım telefonum öksüz gibi oldu... : ))

olayı çözdüm ben video kaydını hd yapmışım ama tv hd ready olduğu için o videoları görmemiş

• Yok öyle yeniden başlamakla, animasyonları kapatmakla olmuyor arkadaş.. yaptım hepsini çok önceden duzenli resetlerim mesela pc gibi düşünün akıllı telefonya sözüm ona hiç oyun yok mesla telefonda uygulamalar gerekli olan işte İBB trafik,facebook,gmail,gazete mazete bu şekilde ama hala kasıyor.. Acil bi durum olsa yarım saat telefonun kişi listesini görmesini bekliyeceğim 300 küsür kişi var ondanmı acaba alakası yokdurda nebileyim.. Room fln anlamıyorum nedir ne değildir.. Hiçde kurcalamadım. Varsa bu sorunları aşan arkadaş tarif etsinde bizde yapalım.. Xperia p fln alcam yada HTC 1 GB ram olanı fln.. Para vermekde istemiyorum telefona gerek yok ama yavaş arkadaş bazan dıyorum ıphone 4 fln mı alsak herkezde ondan var kimsede şikayet etmıyorki. ucuzlamış zaten 4s değilde 4 gider aslnda

• arkadaşlar şu sitede bulunan bu romu size tavsiye ediyorum

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1647052

eğer telefonunuz root lu ve cwm recovery kuruluysa dosyayı indirip hafıza kartınıza atıp ordan recovery ile flashlayabilirsiniz.
    ben kullanıyorum gayet memnunum boş ram fazla telefon hızlı animasyonlar güzel wifi daha güçlü dış ses yüksek yeni hava animasyonları, bütün diller ekli türkçe vs ...

bilmeyenler yapmasın arkadaşlar telefonunuzda oluşacak hasarlardan sorumlu değlim sadece bi tavsiye bi örnek ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semih767

arkadaşlar şu sitede bulunan bu romu size tavsiye ediyorum

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1647052

eğer telefonunuz root lu ve cwm recovery kuruluysa dosyayı indirip hafıza kartınıza atıp ordan recovery ile flashlayabilirsiniz.
    ben kullanıyorum gayet memnunum boş ram fazla telefon hızlı animasyonlar güzel wifi daha güçlü dış ses yüksek yeni hava animasyonları, bütün diller ekli türkçe vs ...

bilmeyenler yapmasın arkadaşlar telefonunuzda oluşacak hasarlardan sorumlu değlim sadece bi tavsiye bi örnek ...

merhaba , bende one v root lu .. bu rom u nasıl yükliyebilirim kısaca bahsedermisiniz ??

• KULANAN KİŞİLER RESİMLERİ ATARSA İYİ OLUR TELEFONU ALACAK OLAN ARKADAŞLARI YARDIMCI OLUR
  • Fotoğrafları çektim. Daha düzgünlerini çekemeden fotoğraf makinesinin şarjı bitti.

• Şıklık bakımından çok çok iyi, ama keşke çift çekirdek olaydı :) o zaman dadından yenmezdi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Fotoğrafları çektim. Daha düzgünlerini çekemeden fotoğraf makinesinin şarjı bitti.

ekrandaki temanız ilginç geldi bu nasıl oldu veyaa versiyon farkımı var anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: nexia

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Fotoğrafları çektim. Daha düzgünlerini çekemeden fotoğraf makinesinin şarjı bitti.

ekrandaki temanız ilginç geldi bu nasıl oldu veyaa versiyon farkımı var anlamadım

go launcher ex yüklüdür telefonda :=)

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.