Şimdi Ara

HTC ONE V -Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü- (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
846
Cevap
14
Favori
54.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şarj sıkıntısı çekiyorum . %79 ekran şarjı yiyor bunu nasıl önlerim ?
  • Bu telefonda magnetometre yokmuş dolayısıyla navigasyonu nasıl çalışıyor bilen var mı? Bir rota düzenleyip onu takip ederek( adım adım navigasyon size buraya dön şuraya git gibi anlık yyol gösterecek şekilde) navigasyonu kullanan oldu mu acaba?
  • telefonun internet hızı çok yavaş gelmeye başladı bana . avea dan dolayı mı yoksa ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: amylee

Beyler ben bi deli cesareti ile miui yükledim fakat beğenmedim wi-fi çalışmıyor, şimdi stock roma en kolay yoldan nasıl dönebilirim ?

Hallettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nexia

telefonun internet hızı çok yavaş gelmeye başladı bana . avea dan dolayı mı yoksa ?

muhtemelen operatördendir telefon zaten 3Gde full çekerken 7.2 mbps destekliyor bu da bi telefon için hızlı
  • Bir soru sorcam ben almayı düşünüyorum telefonu yan tutarak oyun oynarken kıvrım rahatsız eder mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak04

Bir soru sorcam ben almayı düşünüyorum telefonu yan tutarak oyun oynarken kıvrım rahatsız eder mi

Hayır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Beyler ben bi deli cesareti ile miui yükledim fakat beğenmedim wi-fi çalışmıyor, şimdi stock roma en kolay yoldan nasıl dönebilirim ?

Hallettim.

hocam bu yüklediğiniz rom daa nasıl sonuç elde ettiniz , sistem boştayken ram durumu kaç mb idi ? açıklarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nexia

quote:

quote:

Hallettim.

hocam bu yüklediğiniz rom daa nasıl sonuç elde ettiniz , sistem boştayken ram durumu kaç mb idi ? açıklarsanız sevinirim

Hocam ben official miui yükledim ama pek hoşuma gitmedi, büyük bir hevesle yüklemiştim ama wireless çalışmayınca hiç bir işe yaramadı. Yani pek deneyemeden miui defterini kapadım, geri kalan her şey sorunsuzdu ve kasma yoktu. Paranoid yükledim onda da wireless ve bildirim kızağı çalışmıyordu sanırım kernel yüklemem gerekti ama htc'de işler çok karışık diğer telefonlarımda bu kadar zor değildi. Orjinal roma dönene kadar 1 gün telefonsuz kaldım.

• arkadaşlar telefonda hoparlörde konusunca karsı tarafda gürültü oluyor.bu sorun sizdede varmı acaba yada çözümünü biliyormusunuz?
  • Sevgili htc one v kullanıcılarına bir sorum var.1.Telefonun konuşma sesleri 2.telefon çaldığında çıkan sesleri(tel çaldığında gürültülü ortamda dahi duyulabilirliği) 3.Benim için en önemlisi mp3 dinlerken sesi nasıl.Özellikle ses yüksekliği önemli benim için.Metal müzik dinliyorum ve kulaklıkla dinlerken sesin gümbür gümbür gelmesini istiyorum.Cevaplarınız içn şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manowar0679 -- 17 Ağustos 2012; 21:07:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebrehe84

Bu telefonda magnetometre yokmuş dolayısıyla navigasyonu nasıl çalışıyor bilen var mı? Bir rota düzenleyip onu takip ederek( adım adım navigasyon size buraya dön şuraya git gibi anlık yyol gösterecek şekilde) navigasyonu kullanan oldu mu acaba?

Navigasyon kullanan yok heralde?
  • Bugün bir siteye girdim telefondan otomatik olarak birşey indirdi mobile internet browser diye. Android uygulamanın yüklenmesini engelledi ancak ben inen dosyayi bulup silemedim. Nerden bulabilirim?

• Fotoğraflarda birden tüm resim dosyaları gözükmeye başladı iconlar vs. 800 küsür resim var bunları nasıl kaldırıcam anlamadım bilen biri var mı acaba ?

HTC ONE V -Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü-
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Fotoğraflarda birden tüm resim dosyaları gözükmeye başladı iconlar vs. 800 küsür resim var bunları nasıl kaldırıcam anlamadım bilen biri var mı acaba ?

Galeriye gir, sağ tarafta Menüye tıkla "Albümleri göster/gizle" ye tıkla oradan gereksizleri kaldır.
  • quote:

quote:

Fotoğraflarda birden tüm resim dosyaları gözükmeye başladı iconlar vs. 800 küsür resim var bunları nasıl kaldırıcam anlamadım bilen biri var mı acaba ?

Galeriye gir, sağ tarafta Menüye tıkla "Albümleri göster/gizle" ye tıkla oradan gereksizleri kaldır.

hepsi kapalı zaten , denedim
  • quote:

quote:

quote:

hepsi kapalı zaten , denedim

O zaman sd kart ile bilgisayardan aramak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manowar0679

Sevgili htc one v kullanıcılarına bir sorum var.1.Telefonun konuşma sesleri 2.telefon çaldığında çıkan sesleri(tel çaldığında gürültülü ortamda dahi duyulabilirliği) 3.Benim için en önemlisi mp3 dinlerken sesi nasıl.Özellikle ses yüksekliği önemli benim için.Metal müzik dinliyorum ve kulaklıkla dinlerken sesin gümbür gümbür gelmesini istiyorum.Cevaplarınız içn şimdiden teşekkür ederim.

Konuşma sesleri bence fena değil, gayet yeterli. Telefon çalma sesi için aynı şeyi söyleyemem. Nasıl bir ses tonu ayarladığınıza göre değişir. Ben mesela müzik ayarlıyorum. Bazen dış ortamda gürültülü yerlerde duymadığım oluyor. Ama Old Phone diye bir zırrrr zırr telefon sesi var, onu seçince her yerde muhakkak duyuyorum. Ben de metal dinlerim ve kulaklıkla dinlediğinde ses seviyesi ve kalitesi gayet yeterli. Gümbür gümbür. Tabi kulaklığınız düzgünse. Bende Koss Porta Pro var, canavar gibi ses veriyor. Ama gidip kulak içi ve markasız bir şey kullanırsanız hangi telefon olursa olsun teneke gibi ses duymaya devam edersiniz. Sesi sonuna kadar açmak da çözüm olmaz. Zaten o kadar yüksek seste müzik dinlemeyin, kulakta duyma kaybı yaratır ileride farkedersiniz.

• Verdiğiniz cevap için teşekkür ederim.Bende senheiserr kulak içi kulaklık var.cx 300 müydü sanırım öyle bir şeydi.Kalitesi iyi sayılır.Samsung galaxy ace 2 de karar kıldım ve aldım.Gayet memnunum.İlginize ayrıca teşekkür ederim.
  • Eskiden e72 kullanıcısıydım. Onda whatsapp kapalı olsa bile biri bişey yazdığında direk olarak ana ekranda gözüküyordu. Şimdi one v de whatsapp kapalı oldgunda yazılanlar da gelmiyor. Tüm mesajlar uygulama açılınca geliyor. E72 deki gibi yapamaz miyim?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.