Şimdi Ara

HTC ONE V -Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü- (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
846
Cevap
14
Favori
54.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: amylee

quote:

Orijinalden alıntı: WorldPeace

Ya ben whatsappta durumunu resmimi falan degistiremiyorum. Ayarlar kısmına nasıl giriyoruz bilen var mı?

Htc engellemiş o özelliği ben farkedince baya üzülmüştüm.

Yasaklamismi? Ben degistirebiliyorum sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: piluthh

quote:

Ya ben whatsappta durumunu resmimi falan degistiremiyorum. Ayarlar kısmına nasıl giriyoruz bilen var mı?

Telefonun sag alt Kosedeki ugulamalari gosteren tusa basili tut ayarlara girersin ordanda profil digceksin o kadar.

Bildirimler kısmında bildirim ışığı renk secenegi var. Ordan renk seçtim ancak olmadı?

O renk degisimi bendede olmadi. Uzerinde durmadim fake heralde. Ya yesil yada kirmizi yaniyor.. cozumu bulursan banada soyle

• quote:

Orijinalden alıntı: piluthh

quote:

Orijinalden alıntı: amylee

quote:

Htc engellemiş o özelliği ben farkedince baya üzülmüştüm.

Yasaklamismi? Ben degistirebiliyorum sorun yok

Whatsapp'ta beyaz dener misin? Veya facebook'ta mor olması lazım bunlar oluyor mu?

• Telefonu kılıfla kullanan varsa resmini çekip gönderebilir mi , ona göre alıp almamaya karar vericem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Telefonu kılıfla kullanan varsa resmini çekip gönderebilir mi , ona göre alıp almamaya karar vericem

Dostum One V'ye göre kılıf olduğunu sanmıyorum telefonun alt kısmı kıvrımlı adam akllı düz yapsalar daha hoş olurmuş tasarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Telefonu kılıfla kullanan varsa resmini çekip gönderebilir mi , ona göre alıp almamaya karar vericem

Dostum One V'ye göre kılıf olduğunu sanmıyorum telefonun alt kısmı kıvrımlı adam akllı düz yapsalar daha hoş olurmuş tasarım.

Ben kılıf kullanmıyorum sadece cam filmi var telefonda, zaten kılıfta pek çeşit yok düz siyah bulabildim sadece o da kötüydü
  • yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, bi sıkıntısını görmedim gayet tatmin edici.fiyatı 780 lirayken almıştım vatandan.şimdi 890 lira olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccokoca

yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, bi sıkıntısını görmedim gayet tatmin edici.fiyatı 780 lirayken almıştım vatandan.şimdi 890 lira olmuş

İnternet ve Oyun performansı nasıl acaba Evo 3D baktım bu fiyata alınacak en iyi telefon gibide Sense 4.0 arayüz olmaması çok saçma olmuş sırf One V'yi arayüzü için tercih edebilirim ee Beats Audio ses desteği de cabası zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

quote:

Orijinalden alıntı: ccokoca

yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, bi sıkıntısını görmedim gayet tatmin edici.fiyatı 780 lirayken almıştım vatandan.şimdi 890 lira olmuş

İnternet ve Oyun performansı nasıl acaba Evo 3D baktım bu fiyata alınacak en iyi telefon gibide Sense 4.0 arayüz olmaması çok saçma olmuş sırf One V'yi arayüzü için tercih edebilirim ee Beats Audio ses desteği de cabası zaten.

s2 de kullandım. net performansı olarak s2 ye yakın diyebilirim yani gayet güzel :)

oyun için aynı şeyi diyemem, pek fazla oyun oynayan biri değilim çünkü:)

beats audio güzel bi kulaklıkla süper oluyor:)

• Bu telefonu almayı düşünüyorum da,alttaki çıkıntı biraz garip geldi,tasarımı batırmış sanki.Gerçekte görmedim hiç,nasıl duruyor o çıkıntı? Ayrıca oyun oynarken falan kasıyor mu? (Örneğin ''Temple Run'') Cihazın içinden kulaklık çıkıyor mu? Cevaplarsanız sevinirim
  • arkadaşlar şimdi kulaklığı taktımda, şarkı açınca alttan bi cızırtı geliyor.sizlerdede var mı acaba böyle bi problem.
  • herşey güzel gta 3 ü oynatmıyo :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackest Night

Bu telefonu almayı düşünüyorum da,alttaki çıkıntı biraz garip geldi,tasarımı batırmış sanki.Gerçekte görmedim hiç,nasıl duruyor o çıkıntı? Ayrıca oyun oynarken falan kasıyor mu? (Örneğin ''Temple Run'') Cihazın içinden kulaklık çıkıyor mu? Cevaplarsanız sevinirim

Cihazin içinden kulaklık çıkmıyor.
    Temple Run Angry Birds gibi oyunları oynatıyor
  • Arakadaslar whatsappta bende foto ve durum degisitremiyorum bir de google mapsi nasil kullanabilirim yardimci olabilecek var mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorduklarim disinda memnunum alacak varsa tavsiye ederm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefondan memnundum ama 2 gündür bir sıkıntım var.

Soundhound denen meret kendini güncellemeye aldı, fakat o güncelleme çubuğu takılıp kaldı. Telefonu kapatıp açınca da geçmedi. Ayrıca şu anda google market'ten bir şey indiremiyorum, takılı kalıyor indirme başlamıyor.

Bir de videoda aldığım günden beri sıkıntı var. Arabayla giderken yolu çekeceğim diyelim. Odaklama sorunu var, görüntü bulanıklaşıp sonra tekrar netleşiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

quote:

Bu telefonu almayı düşünüyorum da,alttaki çıkıntı biraz garip geldi,tasarımı batırmış sanki.Gerçekte görmedim hiç,nasıl duruyor o çıkıntı? Ayrıca oyun oynarken falan kasıyor mu? (Örneğin ''Temple Run'') Cihazın içinden kulaklık çıkıyor mu? Cevaplarsanız sevinirim

KVK garantili cihazın içinden çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

quote:

KVK garantili cihazın içinden çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Telefondan memnundum ama 2 gündür bir sıkıntım var.

Soundhound denen meret kendini güncellemeye aldı, fakat o güncelleme çubuğu takılıp kaldı. Telefonu kapatıp açınca da geçmedi. Ayrıca şu anda google market'ten bir şey indiremiyorum, takılı kalıyor indirme başlamıyor.

Bir de videoda aldığım günden beri sıkıntı var. Arabayla giderken yolu çekeceğim diyelim. Odaklama sorunu var, görüntü bulanıklaşıp sonra tekrar netleşiyor.

Ayarlar>Uygulamalardan soundhound u kaldirip tekrar yüklemeyi denedin mi?

• Beyler ben bi deli cesareti ile miui yükledim fakat beğenmedim wi-fi çalışmıyor, şimdi stock roma en kolay yoldan nasıl dönebilirim ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.